Battle Priestlara Pk yok Şimdide Farm yok ne yapacağız.?

AmarettoDisarroNNo

Üye
Sevgili RuthlessSquirells üyesi arkadaş. Artık rogmeroth un yan çarı olan 120Bpm misin raqman mısın hangisisin bilmiyorum ama ks leşmek basit ve ayıp olmayan bir şey. Daha çok vuran kutuyu alır. Daha çok vuramayınca 1 haftadır kutu alamıyorsun diye burada bizim clanın adı ile aynı nickte hesap açıp clanlar arasına fitne sokmaya çalışarak bizans entrikaları yapmana gerek yok. Bizim slota gelip 3 runic golem slotunu da alıcaz hatta 4üncü pt yi de wingedlara kurup burayı komple kapatacağız dedikten sonra slotları alamayıp burada riyakarca adalet savunuculuğu yapacak kadar küçülmene gerek yok. Yaptıkların ile söylediklerinin tutmadığı zaten herkesin bildiği birden fazla slot kapatan ve çoklu pc ile döner ekmekçilik yapan clanlarla değil de bizimle uğraşmaya çalıştığını zannetmenden belli. Savaşta her şey mübah değildir. Biraz gururlu olmaya davet ediyorum sizi.
Karakter meselesi iste kardesim mesnetsiz ve yalan dolan olduklarini bu hareketden belli bunu yapan adamlarin bu saatden sonra ne dedigine ne yaptigina nede soledikleri lafa inanilir nede kulak asilir.

L1nking

Üye
Geo burası ağlama duvarı değil aylarca ekmeğini yediniz birazda diğer arkadaşlar yesin
Runic Slotlarında bizim aksimize iddia ettiğiniz gibi olan ve belki elinden slotu alabileceğiniz clanlar var. Onları deneyin belki böyle küçülmenize gerek kalacak işler yapmak zorunda kalmazsınız. Nickinizi değiştirmenizi ve bu şekilde fitne çabaları içerisinde olmamanızı rica ediyorum lütfen.

120Bpm

Üye
Karakter meselesi iste kardesim mesnetsiz ve yalan dolan olduklarini bu hareketden belli bunu yapan adamlarin bu saatden sonra ne dedigine ne yaptigina nede soledikleri lafa inanilir nede kulak asilir.

1 Buraya konu acan ben degilim
2 Slotta bana bu aksam suprizim var diyen sonrada geo yu slota yollayan ben degildim :)
3 Istedigim yere istedigim kadar ks atabilirim hagardda 2 slot alip aylarca farm yapan ben degildim
4 Suanda herseyin zoruna gitmesi kici kirik magelerin sizden slot almasi zorunuza gitmesin !
5 Ben ve arkadaslarim artik sizinle asla muhatap olmucak ! istediginiz yere istidiginiz konuyu acin !

geonun da dedigi gibi konu bizim icinde kapanmistir !

L1nking

Üye
2 Slotta bana bu aksam suprizim var diyen sonrada geo yu slota yollayan ben degildim :)
3 Istedigim yere istedigim kadar ks atabilirim hagardda 2 slot alip aylarca farm yapan ben degildim
4 Suanda herseyin zoruna gitmesi kici kirik magelerin sizden slot almasi zorunuza gitmesin !
5 Ben ve arkadaslarim artik sizinle asla muhatap olmucak ! istediginiz yere istidiginiz konuyu acin !

Bak hala fitneye devam ediyor. Biz hiç sürprizimiz var demedik de senin tabirinle konuşursam kimseyi yollamadık da :D
Bizden slot alamıyorsunuz da asıl soru bu değil o ayrı konu. Asıl soru dediğine göre konuşacağım Runic de daha eski ve daha çok slotu olanlara laf edecek misiniz onu merak ediyorum. Bizde herkes kendi nev-i şahsına münhasır charıyla farmını yapıp farmdan kazandığı ile charını diziyor güçlendiriyor. Oyundan kazandığımızı oyuna yatırmaktan başka yaptığımız bir şey yok. Bu neden bu kadar zounuza gitti? Bakalım bir gün anlamak nasip olur inşallah :)

Balerion

Üye

Ahaha döner ekmekçi ağlamasi bu, nerde görsem tanırım.

Şu döner ekmekçileri kim ağlattiysa ağlatmasın zırlamaları hiç çekilmiyor :D

L1nking

Üye

Neyse konu Geoo nun bahsetmek istediği sistemsel sorunsalı aştı sizin MANs takiler nasıl oyuna 1 TL harcamadan oyundan 1 TL kazanmadan böyle olabildiler hasetinize kışkırtmalarınıza döndü. Eğer bir daha fitne sokmaya tenezzül etmezseniz konu bizim için de kapanmıştır. Geoo nun bahsetmek istediği konuyu daha fazla dağıtmayalım.

L1nking

Üye
Abi adamlar çaresizliğin son noktasındalar. Buraya MANs diye hesap açıp buradan Geoo ya sallayarak mı beceremedikleri ks den sonra kurtaracaklar slotlarını? MANs hesabından yazmadıkları veya bizim clana asılsız sallamadıkları sürece muhatap almaya gerek yok bunları. Geoo nun bahsetmek istediği konu dağılmasın

L1nking

Üye
Ahaha döner ekmekçi ağlamasi bu, nerde görsem tanırım.

Şu döner ekmekçileri kim ağlattiysa ağlatmasın zırlamaları hiç çekilmiyor :D
Abi bizim slota ks ye gelip artık buranın ekmeğini bundan sonra sadece biz yiyeceğiz dediklerinden sonra da ellerine yüzlerine bulaştırdıklarından bahsetmezler. Yeterince rezil oldular oyunda da burada da. Uzatmaya gerek yok bence. Herkes gördü kimler neyciymiş.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt