Battle Priestler buraya.

Slarent

Üye
Arkadaşlar merhaba. Size bir sorum var 125 AP lik görev itemi mi yoksa Cursed Blade mi? Hangisi daha iyi durumda kimisi zehir hasarından dolayı cursed daha iyi diyor, kimisi görev itemi ile devam diyor. 3-4GBlik item takana kadar beni öne geçirir mi bu cursed?

Indark

Üye
Arkadaşlar merhaba. Size bir sorum var 125 AP lik görev itemi mi yoksa Cursed Blade mi? Hangisi daha iyi durumda kimisi zehir hasarından dolayı cursed daha iyi diyor, kimisi görev itemi ile devam diyor. 3-4GBlik item takana kadar beni öne geçirir mi bu cursed?
Cursed best. 3-4 gblik itemden daha iyi :D

melih42

Üye
elemental damagesi çok olan hangisiyse onu tak bug var oyunda r damageleride kaçırma

SessizCogunlugunSesi

Üye
elemental damagesi çok olan hangisiyse onu tak bug var oyunda r damageleride kaçırma
İkisinide kullanıyorum Cursed Blade +7 bir tık daha iyi.İkisi beraber rpr süremi 1 saat kadar götürüyor.+7 sini bilmem ama +8 i öne geçirir.

BABAFREE

Üye
125 Aplik görev itemi ile arasında büyük bir fark yok, yan karakterle yine alabilirsin görev itemini ben öyle kullanıyorum 1 saat falan iade ediyor.

Şuan ne silahlara yatırım yap ne de takılara bana göre. Düzelmesi gereken bi dünya item var çünkü.

ECOMI

Üye
Ben sadece görüntüsü için aldım, gayet mutluyum. Farm atarken 2. silah olarak kullanabilirsin.

Ekli dosyalar

• ECOMI BP.png
    ECOMI BP.png
    4.9 MB · Görüntüleme: 57

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt