Bayram için gelen exp scrollar

Uçan Zürafa

Üye
İyi bayramlar dilerim.

Söylemek istediğim bir şey var. Ramazan Bayramı için verdiğiniz exp scrolların daha kullanamadan kaybolmasını yadırgadığımı söylemek istiyorum. Zaten gönderdiğiniz scrolların içerisinden büyük çoğunluk sadece 1 ya da 2 tanesini kullanabiliyorken neden bunu süreli yaptığınıza anlam veremiyorum. Hadi süreli yaptınız en azından bu süreyi bayram günleri içerisi olarak sınırlandırabilirdiniz. Daha şimdiden gelen scrolların hiç birisini kullanamadan silindi. Ama bir bildiğiniz vardır diyerek yine de teşekkür ediyorum.

Balerion

Üye
Ben bayramda giremedim benimkiler yandı. Öte yandan bayramda günlük giriş yapmadan bayram etkinliğinden faydalansaydım günlük girenlerin çabasına haksızlık olurdu diye düşünüyorum

levbom

Üye
birde şöyle birşey var. birçok kişi 85 level oldu verdikleri event xp event verdikleri sc xp sc. biz erken 85 olup cezalanıyormuyuz. bizede bp event gelsin...

Balerion

Üye
birde şöyle birşey var. birçok kişi 85 level oldu verdikleri event xp event verdikleri sc xp sc. biz erken 85 olup cezalanıyormuyuz. bizede bp event gelsin...
Hocam yanlış anlamayin ama bugun 85e ulaşmış kişi bence biraz abartmıştır. Arada geçen süreyle en cok exp veren mobdan gelen expi carpiyorum 84 lvl %50ye tekabul ediyor :D

Bundan bağımsız olarak bp event de gelmeliydi orası doğru

levbom

Üye
exp event olmadı 2 haftadır 85 olanlar var şuan 100 kişi filan 85 olmuştur. bence siz biraz geri kalmış olabilirsiniz. benim 85 olalı 10 gün oluyor. nasıl olduk dersen dragonkin slotundan hiç çıkmadık sadece görevleri yaptık. full enhanced set ve dual +7 annihilatör taktım. ayrıca bütün pusslar exp basılıydı. ve exp veren yemek tomato quick bastık hep. hatta ksler olmasa 2 günde erken olurdum.

JohnPlane

Üye
exp event olmadı 2 haftadır 85 olanlar var şuan 100 kişi filan 85 olmuştur. bence siz biraz geri kalmış olabilirsiniz. benim 85 olalı 10 gün oluyor. nasıl olduk dersen dragonkin slotundan hiç çıkmadık sadece görevleri yaptık. full enhanced set ve dual +7 annihilatör taktım. ayrıca bütün pusslar exp basılıydı. ve exp veren yemek tomato quick bastık hep. hatta ksler olmasa 2 günde erken olurdum.
Başın göğe erdi mi peki şimdi sıkılmıyormusun ? :D

godpowerr

Üye
valla ben tüm scrolları kullandım kullanmamak sizin süreleri tutturamamanızdan kaynaklanıyo adamlar bunu belirtmiş zaten arkadaş :D 30dk mı 1 saat mi ne kullanım süresi var 6 saat doluyor belli bir saat var yani bu saatte otomatik alıyorsun hangi oyun böyle etkinlikler yapıyo ben ilk defa mmolarda riseda şahit oldum malum oyunda bile bu tarz etkinliklre olmuyor bayramlarda gerçekten bizim millete s yaranıyor :S

priesttt

Üye
narun cube görevi vermişler, 600m exp narun cube çıkmıyor abi. Elle exp kasan adama avantaj sağlanması gerekir o sağlanmamış ille row ile magic puppet al diye zorlanılmış. Geriden gelen oyuncular bir süre sonra bıkacak exp zulmünden aşırı zor yapılmış. 2023 yılı oyun dünyasında Akıl karı değil 23 saat boyunca pc açık bırakmak ve exp kasmak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt