Öneri Bayram Şekeri Önerisi (Pazar Sistemi)

dinopawcat

Üye
Öncelikle En başta Emeği Geçen Bize ilk mmorpg Türkiye Yapımı Oynama fırsatını Sunan Ekibin
Ve oyuncu arkadaşların Bayramını En içten Dileklerimle Kutlarım .

Bayram Şekeri Önerisi :giggle:

Pazar Sistemine Öneri:

Malum elektrik fiyatları artıyor ( Türkiyenin alım gücünü baz alırsak baya pahalı )

Ve türkiyedeki bilgisayarların çoğu oyunun önerilen özelliklerinin altında.
kısacası: hem pc ye hem'de ekonomik olarak elektrik faturası'na ciddi zarar veriyor). üstelik oyunun coğunluk kitlesini dorion towna hapsediyor...

Öneri:
1-) Belli bir vergi karsılıgında itemi 12 saat, 24 saat yada 48 saatliğine bir NPC ye satışa sunulabilmeli. Bu sayede Merchant olayı kalkmış olucaktır. Aşşağıdaki resimde görülen Örnek Bir oyundan örnek bir resim.(Fikir olsun diye konulmuştur).
2-) Ve o saatlere göre vergilendirilmeli (Misal 12 saat %1 vergi, 24 saat %2 vergi, 48 saat %4 vergi gibi.
3-) Ve item satışa konulduğunda [acik arttirmaya baslatilan fiyat örneğin 1m ]
4-) Ve en yüksek Fiyat (hemen al fiyatı örneğin 2m) vakti olmayanlar ve tekliflerin süresini beklemek istemeyenler hemen alı kullanabilirler
5-) Ve son olarak süre bitimine kadar teklif atılabilinmeli ( misal 12saatlik item acık arttırmaya konuldu. 1m konulan iteme örneğin 1m300k gibi 2m ye kadar olan teklif atılabilinmeli ve sürenin sonunda en yüksek teklifi veren oyuncu iteme sahip olabilmeli.
6-) Townda pazarin yarattigi lag sorunlarından kurtulmuş oluruz.
7-) Ve bu sayade oyuncular pazarda oturup bir itemi satmak icin saatlerce beklemek yerine nemi yapabilir?
gidip pk, exp, farm ve oyunda getireceğiniz etkinliklere çok rahat bir şekilde katılıp keyifli vakitler geçirebilir.
:cool: dorionda binlerce oyuncu pazarda bu önerilen sistem sayesinde hic kimse dorionda pazarda kalmak zorunda kalmicaktır. herkezi aktif bir şekilde oyunda görebileceğiz.
9-) Ve en önemlisi sabahlara kadar pc açık bırakmak zorunda kalmayacağız.
10-) Annelerimiz babalarımız hernekadar büyüsekte pc yi açık görünce ister istemez israf ettiğimizi düşünüyorlar ve çözüm olarak fişi çekiyorlar yada şarteli kapatıyorlar :ROFLMAO:.
Ve sonra papaz oluyoruz onları hernekadarda çok sevsekte :giggle:
hernekadarda bu kitle +30 a dogru gitsede . işin gerçeği öyle :).
kısacası resimdeki sistem gelirse eski usul pazarda sabahlara kadar beklemenin ve israfin önüne geçmiş olabiliriz.
* Ne düşünüyorsunuz Sayın Seyirciler Ve Yöneticiler ? (y):love::giggle:

Ekli dosyalar

• 1Untitled.png
    1Untitled.png
    335.7 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:

Zbam

Üye
itemlerin fiyatinı gösteren listedenmi bahsediyorsunuz ?

Şuan dediğiniz şekilde fakat ekteki kısım
1651612335846.png

çalışmaya başladıktan sonra biraz daha Auction house a benzeyeceğini düşünüyorum eşyaların listellendiği kısımdada 'Go to' özelliği düzgün çalışırsa çok sıkıntı olmaz bence ( bu arada dediğiniz sistem kesinlikle daha güzel ama bunu değiştireceklerini sanmıyorum bu saatten sonra)

huseyin35

Üye
Öncelikle En başta Emeği Geçen Bize ilk mmorpg Türkiye Yapımı Oynama fırsatını Sunan Ekibin

Pazar Sistemine Öneri:

Malum elektrik fiyatları artıyor ( Türkiyenin alım gücünü baz alırsak baya pahalı )

kısacası: hem pc ye hem'de ekonomik olarak elektrik faturası'na ciddi zarar veriyor). üstelik oyunun coğunluk kitlesini dorion towna hapsediyor...

Öneri:
1-) Belli bir vergi karsılıgında itemi 12 saat, 24 saat yada 48 saatliğine koyulabilinmeli. Aşşağıdaki resimde görülen Örnek Bir oyundan örnek bir resim.(Fikir olsun diye konulmuştur).
2-) Ve o saatlere göre vergilendirilmeli (Misal 12 saat %1 vergi, 24 saat %2 vergi, 48 saat %4 vergi gibi.
4-) Ve en yüksek Fiyat (hemen al fiyatı örneğin 2m) vakti olmayanlar ve tekliflerin süresini beklemek istemeyenler hemen alı kullanabilirler
5-) Ve son olarak süre bitimine kadar teklif atılabilinmeli ( misal 12saatlik item acık arttırmaya konuldu. 1m konulan iteme örneğin 1m300k gibi 2m ye kadar olan teklif atılabilinmeli ve sürenin sonunda en yüksek teklifi veren oyuncu iteme sahip olabilmeli.
7-) Ve bu sayade oyuncular pazarda oturup bir itemi satmak icin saatlerce beklemek yerine nemi yapabilir?
gidip pk, exp, farm ve oyunda getireceğiniz etkinliklere çok rahat bir şekilde katılıp keyifli vakitler geçirebilir.
:cool: dorionda binlerce oyuncu pazarda bu önerilen sistem sayesinde hic kimse dorionda pazarda kalmak zorunda kalmicaktır. herkezi aktif bir şekilde oyunda görebileceğiz.
10-) Annelerimiz babalarımız hernekadar büyüsekte pc yi açık görünce ister istemez israf ettiğimizi düşünüyorlar ve çözüm olarak fişi çekiyorlar yada şarteli kapatıyorlar :ROFLMAO:.
kısacası resimdeki sistem gelirse eski usul pazarda sabahlara kadar beklemenin ve israfin önüne geçmiş olabiliriz.
Emeğine sağlık çok güzel fikirler. İnş yaparlar 10 seneye kalmadan

dinopawcat

Üye
Şuan dediğiniz şekilde fakat ekteki kısım Ekli dosyayı görüntüle 6316

çalışmaya başladıktan sonra biraz daha Auction house a benzeyeceğini düşünüyorum eşyaların listellendiği kısımdada 'Go to' özelliği düzgün çalışırsa çok sıkıntı olmaz bence ( bu arada dediğiniz sistem kesinlikle daha güzel ama bunu değiştireceklerini sanmıyorum bu saatten sonra)
hayır hocam tam olarak bu değil. önerdiğim öneri şöyle işliyor bir npc var ve ona tıklayınca bize bir pencere acılıyor ve o pencerede suan oyunda bulunan aktion hause gibi itemlerin isimlerini girip fiyatları gorup teklif edip yada direk satin alıp . aynı zamanda itemimizide satışa açık arttırmaya sunabiliyoruz. Bu sayede merchant olayı ortadan kalkmış oluyor. yani kim ne itemi istiyor yada ariyor yada satiyor ise. o npc gidip sag tıklayıp pencereden arama kısmından istediği itemin fiyatını görüp satın alabiliyor yada satabiliyor. Daha iyi anlaşılması için :

riseonlinecandır

Üye
Emeğinize sağlık. Bayıldım <3 dikkate kesinlikle alınmalı ++++++++++++++. ve exp icinde bir çözüm bulunmalı gün geçtikce solo oyuncuları oyundan kaybediyoruz.

mp3baran

Üye

Pazar Sistemine Öneri:

Öneri:
1-) Belli bir vergi karsılıgında itemi 12 saat, 24 saat yada 48 saatliğine koyulabilinmeli. Aşşağıdaki resimde görülen Örnek Bir oyundan örnek bir resim.(Fikir olsun diye konulmuştur).
(y)

PRHNN

Üye
Action House aktif suanda ne akdar ıtem koyamasakta pazarkı ıtemleri ordan takip edebilrisiniz .

X A

Üye
Hali hazırda var ama keşke biran evvel aktif edilse.

dinopawcat

Üye
hayır hocam tam olarak bu değil. önerdiğim öneri şöyle işliyor bir npc var ve ona tıklayınca bize bir pencere acılıyor ve o pencerede suan oyunda bulunan aktion hause gibi itemlerin isimlerini girip fiyatları gorup teklif edip yada direk satin alıp . aynı zamanda itemimizide satışa açık arttırmaya sunabiliyoruz. Bu sayede merchant olayı ortadan kalkmış oluyor. yani kim ne itemi istiyor yada ariyor yada satiyor ise. o npc gidip sag tıklayıp pencereden arama kısmından istediği itemin fiyatını görüp satın alabiliyor yada satabiliyor

dinopawcat

Üye
Misal cleaver düşürdüm gittim doriona NPC tıkladım ticaret penceresi açıldı. Arama kısmına cleaver yazdım ve fiyatları görüp bilgi sahibi oldum ve itemi koydum örnegin 24 saatliğine %2 vergimi ödedim item benden gitti. Direk NPC ye. Ve itemi almak istiyen kişi yne aynı şekil aynı npcden alabilecktir. Kısacası pazar kurup bekleme olayına son! Git NPC ye koy istediğin fiyata. İster çık ister PK at ister exp kas

X A

Üye
Misal cleaver düşürdüm gittim doriona NPC tıkladım ticaret penceresi açıldı. Arama kısmına cleaver yazdım ve fiyatları görüp bilgi sahibi oldum ve itemi koydum örnegin 24 saatliğine %2 vergimi ödedim item benden gitti. Direk NPC ye. Ve itemi almak istiyen kişi yne aynı şekil aynı npcden alabilecktir. Kısacası pazar kurup bekleme olayına son! Git NPC ye koy istediğin fiyata. İster çık ister PK at ister exp kas
Dorion gibi güzel bir map bomboş kalmamalı bence dediğin sistem güzel ama getirilse de vergi sistemi bi tık yüksek olmalı normal pazarlarda kurulmalı zaten offline pazarda olacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt