bazı buglar ve birkaç öneriler

BOSUNASAYMA15HARF

Üye
-Settingsde her ayar yaptığımda ok'a tıkladğım zaman donuyor bazen crash veriyor
-Settingsde yapılan ayarlar kayıtlı kalmıyor her oyuna girdiğimde tekrar sıfırlanıyor
-Settingsde ayar yaptıktan sonra ok yazısına tıklamaya gerek yok cancel desekte kaydoluyor
-Mage Alan ve tekli Skilleri stabil çalışmıyor
-ölen karakterlerin mesh'i kalmaya devam ediyor bazen bugda kalıyor ilerleyemiyoruz
-base alanında çok fazla fps düşüklüğü yaşanıyor bunun için çözümüm var ; kalabalık olan alanlarda skill efektlerinin gözükmesi azaltılmalı yani efektin çok olduğunu algılayan algoritma yazılıp 10 tane efekt göstereceklerine 1 tane gösterilmesi fps artışına yardımcı olabilir (bu sadece öneridir)
-enter tuşu etkin değil Örneğin ben bir itemi çöp atmak istediğim zaman bana gelen soru İtemi çöpe atmak istiyor musunuz yazısına enter'a basmak istiyorum fakat ok yazısına fareyle tıklamamız gerekiyor
-Whisper sorunu ; msj yazıyorum ardından geleni yazarken kendisi açılıyor msj kısmı entera basıyorum felan iyice karışıyor anlatamadım ama oyuncuların birçoğu anlamıştır demek istediğimi
-Damage bar renklendirme sorunu, karşı rakipten alınan hasar ve recovery aynı renkte çok kafa karıştırıyor ve gelen battle puanı yazısı biraz daha şaşalı ve farklı renkte olursa güzel olur
-Fps için bir öneri daha; Uzak mesafe görüş kısıtlaması gelirse biraz daha rahat edebiliriz
-Fps sabitleme getirilmeli özellikle background Fps alt tab yaptığım zaman bilgisayarda rahat takılmamızı sağlayabilir bunun için örnek resim ; https://alpgamer.com/wp-content/uploads/2020/05/Valorant-FPS-arttırma-ayarları-unlost.jpg
Şimdilik bunlar sizlerinde varsa eklersiniz bence tek konu altında toplanması daha çok dikkat çeker . Ben burada en belirgin olanları yazmamayı çalıştım tabi birçoğu biliniyordu ama gidipte karakter önden zırh arkadan gelme bugunu yazmadım iyi oyunlar

Tekitekurin

Üye
Emeğine sağlık, oyun içinden de destek kısmından ilet bence.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt