Öneri Bazı öneriler ve eksiklikler

Satashin

Üye
Bazı yaratıkları kesince direk düşüyorlar yani sallanma animasyonları yok, misal spider, funny tail, ratticus. Bir anda yere yapışınca garip bir görüntü oluşuyor.

Shroom kesince yerin altına giriyor cesedi, kayboluyor hemen.

Çoğu yaratığın detayları çok güzel fakat werewolfun kaplaması detaysız duruyor.

Warriorla yaratık keserken skill'e basınca daha vurma animasyonu yaratığa düşmeden damage işliyor. Tek attığımız için rahatsız etti beni. En azından yaratığa değdiği anla damage in senkronizasyonu olsa çok iyi olur. Diğer sınıflarda durum ne bilmiyorum.

Son ayarlarda oynamama rağmen yerde çalı çırpı görmüyorum, ufak çimen ve çalılar görsek daha gerçekçi hissettirebilir.

Yaratıkları uzaktan göremiyoruz baya dibine girince gözüküyorlar.

Tepe yerlerde yukarı koşarken ayakların yerin içine giriyor.

Sol tıka basarak npc seçersem ve sol tıkı bırakmadan hareket etmek istersem hareket edemiyorum. Canavar yada oyuncu tıklayınca bu durum olmuyor.

Sağ tıkla sağa sola döndürürken, eğer sağ tıkta pot basma kısa yolu yaptıysak bazen kısa yolu kullanıp pota yada minöre basıyor. Ayrıca hızlı sağ sola döndürmede ara ara gölgeler bozulabiliyor. +Sağ ekranı döndürdüğümde oluşan büyük gölde, sola doğru hafif döndürmemde kayboldu. Dikkatli baktığımda sağa doğru ekranı döndürdüğümde güneş ağacın arkasında kalıyor ve gölge oluşturuyor fakat sola doğru döndürdüğümde ekrandan direk güneşi görünce gölgeler kayboluyor.

Yürüme, koşma animasyonu biraz daha geliştirilmeli. Çok lineer koşuyor, biraz daha yukarı aşağı hareket etse göze daha iyi gelir.

Upgrade etme yani + basma yerinin yanına gidip oturursam karakter havaya kalkıyor.

Npc'den basit silahları alıp kullandığımda silahların boyutu ve albenisi çok düşük geldi. Kişiye göre değişebilir tabi ki.

Detay olacak biraz ama npc'e sağ tıkladığımda npc benim olduğum yere doğru dönse daha gerçekçi olabilir. Böylece benle ilgilendiğini anlarım ve öyle hissederim.

Oyun çok renkli, uzun süreli oynamalarda rahatsız edebilir insanları. Tamamen renk değiştirme seçeneği eklenmese bile 2-3 görüntü mode oluşturulursa daha iyi olabilir. Fakat ekstra yarar yada zarar oluşturmamalı oyuncuya.

-Benim çok hoşuma gitti oyun, tebrik ederim ve umarım istediğiniz gibi bir oyun yaparsınız biz de keyifle oynarız. Yazdığım çoğu şeyin farkındasınızdır hatta ekleyeceğiniz bir sürü şey vardır fakat olur da gözden kaçarsa diye yazayım dedim. İyi çalışmalar.

Vision

Senior Moderatör
Merhabalar,

Bu tarz önerilerinizi oyun içi ticket sisteminden bildirirseniz çok daha sağlıklı olur, göndermiş olduğunuz ticket direkt olarak developer ekibi tarafından incelenmekte ve geri dönüş sağlanmakta.

Adsız.png

iyi forumlar.

Satashin

Üye
Merhabalar,

Bu tarz önerilerinizi oyun içi ticket sisteminden bildirirseniz çok daha sağlıklı olur, göndermiş olduğunuz ticket direkt olarak developer ekibi tarafından incelenmekte ve geri dönüş sağlanmakta.

Adsız.png

iyi forumlar.
Merhabalar, cevabınız için teşekkür ederim. Bu yazdıklarımı tekrardan ticket yerinden bildireyim mi yoksa bunları atmama gerek yok mu?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt