bazı slotlardaki droplar kalktımı

melih42

Üye
efenm bazı slotlardaki droplar kalktımı acaba çok düşük rate olanlar proteanda poisonus rock olsun flame rock olsun manticore centaur cylops bunlarda bulunan epik droplar kalktımı acaba ?

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Hayır bir değişiklik yapılmadı, her şey aynı yerinde :)
İyi forumlar.

Adv3NN

Üye
efenm bazı slotlardaki droplar kalktımı acaba çok düşük rate olanlar proteanda poisonus rock olsun flame rock olsun manticore centaur cylops bunlarda bulunan epik droplar kalktımı acaba ?
farm atanlara sorucaksın bunu kral burada soran söylemez bu arada flame rock vixen heartsheker bow ve sunshard face dagger atar başka posion rock heartsheker bow ve swiftshooter atar mavi item manticore centaur tarzı yaratıkları deneyimlemedim

başlarda cylops mino atıyordu fixlediler sadece deadly clypos atar

onun harici güncel degişimlerde gmlerin bile degişim olmadıgı dedigi slotlara gelelim

flame rock ana drobu golden snakeden falcaion olarak güncellendi artık falcaion bol golden snake az. :D

undead arch sword atmaya başladi runic slotlarından dagıtılarak deathlord ve undead icinede koyuldu galiba arcdemonada koyulmuş denemedim onun harici şuanda güncellde elimde başka bilgi yok iyi oyunlar

CanY

Üye
Selamlar,

Hayır bir değişiklik yapılmadı, her şey aynı yerinde :)
İyi forumlar.
ben anlamıyorum gerçekten oyunun ılk ayları saatte en az 1 -3 aralığında mino atan dread slotundan 1 haftadır gunde 3 saat kesmeme rağmen drop alamıyorum lafa gelince droplarla kesinlikle oynanmamıştır diyorsunuz bizler aptal mıyız da böyle basit yalanlara sığınıyorsunuz, tecrübelerimiz ortada gerçekten bir yetkili oyuna random bi çarla girip herhangi bi farm slotuna gıdıp pm atsın ' droplar ne alemde geçene aya göre ' şeklinde , küfür kıyamet yakarış dinler bunalttınız gerçekten bu oyun denge oyunu başta açtığın şeyi sonra kapatırsan azaltırsan ortada denge falan kalmaz herkesi mağdur ettiniz

melih42

Üye
arkadaşlar sağolun oyunun başından beri centaur kesiyorum 1 tane herattseeker den başka bişi çıkmadı niye oynuyorum diye düşünüyorum sürekli konuşmayım daha can sıkıntısı işte :) kimse zorla oynatmıyor tabi ama bu oyunda farm yok ne yaptıysam olmadı eventlerle takılalım diyoz yok 60 olamadık bi türlü

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt