bazı söylentiler doğru mu acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Obcursecoro

Üye
dedikleri gibi yayıncılara şans desteği gibi bi destek mi var yoksa sadece şans mı ?

droplar sadece yayıncılara mı cıkıyor ?
yayıncılar item basarken item geçme olasılıkları açılıyor mu ?
youtubede basılan itemler tek itemden 8 yapan adamlar var videoları görmüşsünüzdür.

kendimden yola cıkıcam
gün içersinde dv de en az hergün 10 kutu alıyorum. server başında 2 t ane büyük drop aldım. son 4 aydır 0 drop alıyorum. yayıncı geçmiş videolarını izlediğimde belki benden daha fazla boss kesıyor olabilirler ama mutlaka 1 gün içersinde yada 2 gün içersinde küçük büyük bir drop alıyorlar.
zindana 3 tane chr ile giriyorum totalde skill book - tabarise - arc sword - bi tanede steel ring aldım (canavardan) belki 3 aylık droplar.

item basayım dıyorum bugun daha yeni.
öncesinde yakmalık bastığım itemler var (spike +7 + lion kalkan +6 + priest leatler +7 + chitin +6 dan 7 ye fılan attım.
3 tane tab +5 den +6 ya yansın diye attım (yandı)
2 tane mino +5 den +6 ya (yandı)
golden s. +5 den +6 (yandı)
golden s. +6 dan +7 (yandı)

yani düşünüyorum. item basmada şansım yok - boss da şansım yok - zindanda şansım yok- farmda şansım yok -

2 hafta önce ( 2 tane +7 mino 8 e arcanalı 1 tane 7 golden 8 e attım ) hepsi yandı.

pk atayım desem nasıl atıcam 1 hafta farm yapıyorum alabildiğim tek şey mavi takı set - yanına ufak bir silah- risk alayım diyorum item basıyım diyorum komple risk- kutu kırdırıyorum epic shard atıyor (şaka gibi )-

e oyunu neden oynamalıyım ? mantıklı bir sebep sunun? (kimse beni oyunda tutmak için bi gerekçe göstermek zorunda değil ben olmasamda oyun olucak ben olsamda oyun devam edicek.)

Son düzenleme:

Balerion

Üye
Hocam büyük harflerle yazmak yasak öncelikle. Muhtemelen Başlık silinecektir.

Ben de aynısını düşünüyorum. Adam hard dungeon giriyor 8 kişilik pt 1 earthshaker 1 vixen 1 tabarise 1 ta unique takı alıyor. Ben yüzlerce dungeona girdim bir parça zırh aldım daha.

Ayrıca bu oyunda yayıncıya ayrı muamele olmadığını kim söyledi? Oyun kurallarını açın bakın, yayın yapan adama ks atmak yayını baltalamak ban sebebi değil mi? Sana ks atan banlanıyor mu peki? Bal gibi de iltimas var yayıncıya

Obcursecoro

Üye
Hocam büyük harflerle yazmak yasak öncelikle. Muhtemelen Başlık silinecektir.

Ben de aynısını düşünüyorum. Adam hard dungeon giriyor 8 kişilik pt 1 earthshaker 1 vixen 1 tabarise 1 ta unique takı alıyor. Ben yüzlerce dungeona girdim bir parça zırh aldım daha.

Ayrıca bu oyunda yayıncıya ayrı muamele olmadığını kim söyledi? Oyun kurallarını açın bakın, yayın yapan adama ks atmak yayını baltalamak ban sebebi değil mi? Sana ks atan banlanıyor mu peki? Bal gibi de iltimas var yayıncıya
Yani gerçekten çok düşündüm yani çevremde gerçekten bakıyorum bilindik adamlar 75 açıldıktan 3 gün sonra 75 lvl çıktılar exp slotlarında yoktular bunlar nerde kastılar ? ben günde ortalam 12 saat onlineyim. gerçekten garip geliyor yani emek harcıyoruz ayrıcalık varsa bilelim bizde ona göre sitelere satalım kasıp kasıp çekelim paraları cebe chr dizelim diyoruz dizilcek vaziyet yok youtubede bir sürü video var adam şansa tekde item atıyor. chest diyorlar 100 tane kır bi şey atmaz yayıncı kırsın 1 inde zarar etsede 2. mutlaka o zararla birlikte kara geçıyor.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Oyunu ve Discord adresimizi takip eden oyuncular zaman zaman bu tarz konulara nasıl yaklaştığımızı, nasıl yanıt verdiğimizi biliyorlar. Tekrar cevap vermem gerekirse yayıncılar ve oyuncuların arasındaki tek fark onların yayın açıp oynaması sizin yayın açmadan oynamanız.
GM karakterlerin üzerinde bile 1 K Gold - herhangi bir eşya bulunmuyor, bunu politika olarak yapıyoruz yanlış anlaşılmalara yol açmamak için.

Herhangi bir şekilde sadece yayıncı olduğu için, upgrade oranında basma şansı, drop şansı bulunmuyor, bu durumda herkes eşit.
Daha önce benzer konulara da aynı yanıtı verdiğimiz için, konuda bilgi kirliliği olacağını bildiğimden kilitliyorum. Gerekli cevabı zaten verdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt