O-Y-N-A-M-A ? Mesela vaktin o kadar değerliyse ve illa amacın mmorpg oynamaksa git solo birşeyler yapabileceğin bir platformda boy göster kaç yüz tane konu açıldı bu konularla alakalı yok exptir yok solo oyuncudur yok ıvır zıvırdır tam alpha bir den beri iplenmeyen sistem için artık ne yorum ne konu açmak istiyorum al sunucu ilk ayını doldudu büyük bir güncelleme gelmezse insanların büyük çoğunluğu salar gider burayı görünen köy klavuz istemezSizin olayınız ne ? Ben solo bir oyuncuyum mesela bir klanım yok. Hard takılacak durumum da yok. Amacım da level almaksa slottan düşen goldu verip birilerine kendimi kastırabilirim. Ne var bunda arkadaş ne var ? İllegal mi? Hayr yasak mı ? Hayır. Ne oluyor size? Sonra görüyoruz efendim exp kasmak zor efendim elimiz ağrıdı efendim pot parası çıkmıyor. Adam kasıyor işte git kasıl nedir yani ????
SA-NA-NE ? Ben paramı verip kastırmak istiyorum SANANEEEEO-Y-N-A-M-A ? Mesela vaktin o kadar değerliyse ve illa amacın mmorpg oynamaksa git solo birşeyler yapabileceğin bir platformda boy göster kaç yüz tane konu açıldı bu konularla alakalı yok exptir yok solo oyuncudur yok ıvır zıvırdır tam alpha bir den beri iplenmeyen sistem için artık ne yorum ne konu açmak istiyorum al sunucu ilk ayını doldudu büyük bir güncelleme gelmezse insanların büyük çoğunluğu salar gider burayı görünen köy klavuz istemez