Bedavaya exp kasılır , çıkan Coin'i vermeniz yeterli !!! 21:00-05:00

Shan

Üye
Merhaba Arkadaşlar

Az önce oyunda , oyunculardan bir kısmı bu reklamı döndürmeye başladılar . Bu yeni bir dolandırıcılık mı ? Normal bir durum mu ?

111!111

Üye
Oyunda "taksicilik" denen bir kavram var. Silkroad da bu da sıradan bir MMORPG. Bu olaylara bu kadar şaşırılması çok garip

JaxSui

J
Sizin olayınız ne ? Ben solo bir oyuncuyum mesela bir klanım yok. Hard takılacak durumum da yok. Amacım da level almaksa slottan düşen goldu verip birilerine kendimi kastırabilirim. Ne var bunda arkadaş ne var ? İllegal mi? Hayr yasak mı ? Hayır. Ne oluyor size? Sonra görüyoruz efendim exp kasmak zor efendim elimiz ağrıdı efendim pot parası çıkmıyor. Adam kasıyor işte git kasıl nedir yani ????

saqe6060

Üye
Valla bana uyar kim kasıyorsa verebilirim parayı itemi hiç sorun değil :D

TheUprising

Üye
Sizin olayınız ne ? Ben solo bir oyuncuyum mesela bir klanım yok. Hard takılacak durumum da yok. Amacım da level almaksa slottan düşen goldu verip birilerine kendimi kastırabilirim. Ne var bunda arkadaş ne var ? İllegal mi? Hayr yasak mı ? Hayır. Ne oluyor size? Sonra görüyoruz efendim exp kasmak zor efendim elimiz ağrıdı efendim pot parası çıkmıyor. Adam kasıyor işte git kasıl nedir yani ????
O-Y-N-A-M-A ? Mesela vaktin o kadar değerliyse ve illa amacın mmorpg oynamaksa git solo birşeyler yapabileceğin bir platformda boy göster kaç yüz tane konu açıldı bu konularla alakalı yok exptir yok solo oyuncudur yok ıvır zıvırdır tam alpha bir den beri iplenmeyen sistem için artık ne yorum ne konu açmak istiyorum al sunucu ilk ayını doldudu büyük bir güncelleme gelmezse insanların büyük çoğunluğu salar gider burayı görünen köy klavuz istemez

CrystalMaidenDota

Üye
2 bp pri 53 levelde masrafsız oracle slotunu dönebiliyoruz slottan alıcağımız saatte toplam 2m mob başı da 7k exp. partiye 6 kişi alıp kişi başı 700k aldığımızda 4.2m+1.2m düşen dropları sayarsan 5.4m ediyor üstüne moblardan 11k üzerinde exp alıyoruz. Oyun partiyle kasmayı destekliyor soloysan aldığın coin daha az exp daha az doldurun partiyi 25level tanıdıklarınızla veya güvenilir adamlarla kasın hem onlar kasılsın hem siz.

JaxSui

J
O-Y-N-A-M-A ? Mesela vaktin o kadar değerliyse ve illa amacın mmorpg oynamaksa git solo birşeyler yapabileceğin bir platformda boy göster kaç yüz tane konu açıldı bu konularla alakalı yok exptir yok solo oyuncudur yok ıvır zıvırdır tam alpha bir den beri iplenmeyen sistem için artık ne yorum ne konu açmak istiyorum al sunucu ilk ayını doldudu büyük bir güncelleme gelmezse insanların büyük çoğunluğu salar gider burayı görünen köy klavuz istemez
SA-NA-NE ? Ben paramı verip kastırmak istiyorum SANANEEEE

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt