Başka birkaç oyunun alfasına da katılmışlığım var ama sen sağlıklısı bu gibi geldi. Bitime en çok yaklaşmış oyun gözüyle Row u seçerdim heralde.
Kullandığınız sistemin özellikleri nedir?Şahsen bende alfa için başarılı buldum.
Townda fps değeri 25-30 a düşüyor (1920 de full + full oynuyorum, arka planda chrome vb.. şeylerde açık.) genelde ise daha yüksek değerlerde seyretti. Şuan için karşılaştığım sorunlar ise;
- Connection Lost hatası.
- Bazı karakterlerin içi dışında.
- Ölünce yada bazı skillerde bufflar bir garip oluyor, düzelmiyor.
- Oyundan atınca karakter sıfırlanmış oldu (2 kere)
Ryzen 5 2600 (sıvı soğutma ile kullanıyorum)Kullandığınız sistemin özellikleri nedir?
Skillerin kendine özgü olması, kullanılan itemlerin kendine özgü olması güzel olurdu çok büyük benzerlikler var ilerleyen zamanlarda çözülemeyecek gibi duruyor nedeni ise bu eylemlerin temele oturacak olması. umarım farklı değişiklikler göre biliriz.Sonuçta Alfa diyorsunuz da bu oyunun Offical'ı 2021 de çıkmayacak mı? 3-4 yıldır yapılamayanların 6 ayda yapılabileceğini düşünüyor musunuz? Optimizasyonun kısa sürede yapılabileceğini düşünmüyorum.
Haritalar büyük hayal kırıklığı oldu oyunu yapan ekibin vizyonu başka oyunlardan bire bir kopyalamakla sınırlı. Death Valley haritası bire bir kopya.
Bdw, Bifrost, FT, JR kopyaları haricinde tamamen özgün etkinlikler göreceğimizi düşünüyor musunuz gerçekten?
Bdw tarzı bir etkinlik paylaşılmıştı Youtube'da bdw haritasının kopyasıydı yine.
Optimizasyon meselesi öyle 3-5 ayda çözülebilecek bir şey değil. Devasa oyun firmaları bile yıllarını harcıyor bu konuya.
Bir de oyunu geliştiren ekibin ciddi anlamda vizyon eksikliği olduğunu düşünüyorum. Oyunu oynayan kitleye de gerizekalı muamelesi yapmaya gerek yok tüm skilleri knighttan kopyalamak yerine en azından skillerin yarısı orijinal olabilirdi. Bir de wow, blade and soul, bdo, justice online gibi bir çok şahane mmorpg var bu oyunlara hiç mi bakmadınız? Vizyonun sadece knight ve knight kitlesi olması çok üzücü.
Bir oyundan kopya çekmeleri benim için hiç problem değil açıkcası bunu en büyük oyun firmaları dahi yapıyor ancak vizyonun 20 yıllık oyun olması büyük sorun, %20, %30 bu oyunun başarılı yönlerini alabilirsin ancak son yıllarda çıkan muhteşem oyunlar var bunları inceleyip skillerin, mekaniklerin ve oyun içi etkinliklerin en azından yarısının bu modern oyunlardan alınması daha taktir edilesi bir davranış olurdu.
Youtube'da Blade and Soul, Black Desert Online ve Justice Online videolarına göz atarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
Katılıyorum dediklerinize. En basitinden 20 senelik oyunun pazar sistemi bile bu oyuna entegre edilirse nasıl savunalım ki ekibin vizyonunu. Sırf firma yerli diye, bağnaz biri gibi neden körü körüne savunayım. Yanlışa yanlış demek lazım. Şu anlık görünen o ki ekibin vizyonu sadece ko kitlesini çekmekmiş. Biz de istiyoruz yerli bir firmanın yaptığı oyunun dünya çapında oynanmasını fakat bu vizyonla biraz zor gibi. Umarım bu yanlıştan dönerler.Sonuçta Alfa diyorsunuz da bu oyunun Offical'ı 2021 de çıkmayacak mı? 3-4 yıldır yapılamayanların 6 ayda yapılabileceğini düşünüyor musunuz? Optimizasyonun kısa sürede yapılabileceğini düşünmüyorum.
Haritalar büyük hayal kırıklığı oldu oyunu yapan ekibin vizyonu başka oyunlardan bire bir kopyalamakla sınırlı. Death Valley haritası bire bir kopya.
Bdw, Bifrost, FT, JR kopyaları haricinde tamamen özgün etkinlikler göreceğimizi düşünüyor musunuz gerçekten?
Bdw tarzı bir etkinlik paylaşılmıştı Youtube'da bdw haritasının kopyasıydı yine.
Optimizasyon meselesi öyle 3-5 ayda çözülebilecek bir şey değil. Devasa oyun firmaları bile yıllarını harcıyor bu konuya.
Bir de oyunu geliştiren ekibin ciddi anlamda vizyon eksikliği olduğunu düşünüyorum. Oyunu oynayan kitleye de gerizekalı muamelesi yapmaya gerek yok tüm skilleri knighttan kopyalamak yerine en azından skillerin yarısı orijinal olabilirdi. Bir de wow, blade and soul, bdo, justice online gibi bir çok şahane mmorpg var bu oyunlara hiç mi bakmadınız? Vizyonun sadece knight ve knight kitlesi olması çok üzücü.
MMORPG dünyası sadece Mage, Rogue, Warrior, Priest sınıflarının olduğu tarzı geride bırakalı 10 yıldan fazla oluyor, Job ve sınıf çeşitliliğinin en az 3 katına çıkarılması gerekiyor, en az 1 tane daha ırk eklenmesi gerekiyor. Artık yeni mmorpglerde onlarca meslek ve bol sayıda ırk seçenekleri mevcut. Meslek ağacı ve meslek ile crafting yetenekleri neredeyse standart özellik yeni oyunlarda.
Bir oyundan kopya çekmeleri benim için hiç problem değil açıkcası bunu en büyük oyun firmaları dahi yapıyor ancak vizyonun 20 yıllık oyun olması büyük sorun, %20, %30 bu oyunun başarılı yönlerini alabilirsin ancak son yıllarda çıkan muhteşem oyunlar var bunları inceleyip skillerin, mekaniklerin ve oyun içi etkinliklerin en azından yarısının bu modern oyunlardan alınması daha taktir edilesi bir davranış olurdu.
Youtube'da Blade and Soul, Black Desert Online ve Justice Online videolarına göz atarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
Yallah Kaz onlaynaBence malum oyunun bulunduğu yerden başlayıp geliştirerek ilerlemesi gayet iyi olur. Vizyonları ve kalitesi bu gelişim sürecinde yapabildikleri yeniliklerle belli olacaktır. Şu an için malum oyunla en az eşit derecede keyif alabildiğimiz ve güzel yönetilen bir oyun olması iyi bir temel olacaktır. Üstüne dikecekleri yapıyı da 1-2 yıla anlarız zaten. Şu an için ben gayet güzel ve keyifli buldum. Ufak tefek geliştirmeler dışında oyun kaba hatlarıyla malum oyunun önünde duruyor.
Arkadaş emeğine sağlık. Belki de biz beklentilerimizi çok yukarıda tuttuk. Oyun şuanda maalesef grafik ayarları biraz geliştirilmiş pvp ko'dan farksız. 4 yılda yalnızca kopyasını yapmış olmanız üzücü. Ama yine de bir umut diğer oyunlardan da bir şeyler alacaklardır. Zaten farketmişsinizdir 3-5 yabancı hariç kimse oyunda yok. Türk olmasa oyunda player olmucak. Bazı başarılarınız yanında yabanci player hiç çekememiş olmanız da büyük başarısızlıktır. Eski bir ko fanı(10 Yıl) ve diğer tüm mmoprg oyunları oynamış biri olarak söylüyorum; arkadaşın da dediği gibi tüm mmo oyunları takip edin çok geliştirmeniz gerek detay var.Sonuçta Alfa diyorsunuz da bu oyunun Offical'ı 2021 de çıkmayacak mı? 3-4 yıldır yapılamayanların 6 ayda yapılabileceğini düşünüyor musunuz? Optimizasyonun kısa sürede yapılabileceğini düşünmüyorum.
MMORPG dünyası sadece Mage, Rogue, Warrior, Priest sınıflarının olduğu tarzı geride bırakalı 10 yıldan fazla oluyor, Job ve sınıf çeşitliliğinin en az 3 katına çıkarılması gerekiyor, en az 1 tane daha ırk eklenmesi gerekiyor. Artık yeni mmorpglerde onlarca meslek ve bol sayıda ırk seçenekleri mevcut. Meslek ağacı ve meslek ile crafting yetenekleri neredeyse standart özellik yeni oyunlarda.
Sonuçta Alfa diyorsunuz da bu oyunun Offical'ı 2021 de çıkmayacak mı? 3-4 yıldır yapılamayanların 6 ayda yapılabileceğini düşünüyor musunuz? Optimizasyonun kısa sürede yapılabileceğini düşünmüyorum.