Ben 4 gündür girmiyorum çünkü..

Kairos

Üye
Uzun zamandır RİSE ONLİNE nin açılmasını bekledim , açıldığı zaman eski günlerime geri döndüm ama dediğim gibi ESKİ ye döndüm , artık çocuk değiliz. Büyüdük sorumluluk sahibi olduk , evlendik çoluk çocuk sahibi olduk, oyundan çok evimize çocuklarımıza zaman ayırmamız gerekiyor. Hala oynamak istiyorum ama giremiyorum , işten gel yemek ye çocuklar la ilgilen vs derken saat 12 oluyor , sabah zaten 6 da işe kalkıyorum ve biliyorum ki benim durumum da olan çok kişi var. Bence oto atak gelmesi gerekiyor. Benim şahsi düşüncem bu , herkes farklı düşüne bilir ama en yakın zamanda gelmesi lazım yoksa oyuncu diye bir şey kalmayacak , kalan kişiler de pusa para vermek yerine farm yapıp ; sitelere Gold satacaklar , oto atak gelirse bile farm odaklı olmasın Sadece coin atsın , İtem vs atmasın. Saygılar

Gorakrısky-Mehmet

Üye
Uzun zamandır RİSE ONLİNE nin açılmasını bekledim , açıldığı zaman eski günlerime geri döndüm ama dediğim gibi ESKİ ye döndüm , artık çocuk değiliz. Büyüdük sorumluluk sahibi olduk , evlendik çoluk çocuk sahibi olduk, oyundan çok evimize çocuklarımıza zaman ayırmamız gerekiyor. Hala oynamak istiyorum ama giremiyorum , işten gel yemek ye çocuklar la ilgilen vs derken saat 12 oluyor , sabah zaten 6 da işe kalkıyorum ve biliyorum ki benim durumum da olan çok kişi var. Bence oto atak gelmesi gerekiyor. Benim şahsi düşüncem bu , herkes farklı düşüne bilir ama en yakın zamanda gelmesi lazım yoksa oyuncu diye bir şey kalmayacak , kalan kişiler de pusa para vermek yerine farm yapıp ; sitelere Gold satacaklar , oto atak gelirse bile farm odaklı olmasın Sadece coin atsın , İtem vs atmasın. Saygılar

Bu durumda olmayan arklar lütfen yorum yapmasın çünkü anlamazlar Arka katılıyorum ekisi gibi pc başında uzun zaman geçiremiyoruz geçirdiğimiz zaman ise hayatımızı olumsuz etkiliyor hayat şartları artık eskisene nazaran daha zor daha fazla çalışıp daha fazla para kazanmamız gerekiyor Rise yönetimi bir çok sorunun üstesinden geldi eminim bu durum içinde bir çözümleri vardır.

Son düzenleme:

platoon0x

Üye
kısmen haklısınız, oto atak gelmemeli fakat oyunda level kasmak için yapılması gereken şey sabahtan akşama kadar aynı mobu tekrar tekrar kesmek te olmamalı, görev yapa yapa dungeonlara gire gire son levele yaklaşabilmesi gerekiyor oyuncuların

Aziz

Üye
Ben bu şekilde düşünmüyorum. Elbette oto atak yapılacaksa bir kaç görüşüm oldu. Yönetime iletmiştim. Onlarında bu konuda haberdar olduklarını düşünüyorum. O yüzden onun hakkında konuşmayacağım. Ancak, oto atak bir çözüm değil. Çünkü level artık önemsiz bir olgu MMOlarda. Şimdi grind temelli oyunları örnek vereceksiniz. BDO, Elyon, Archage gibi. Hepsini oynadım. İçlerinde en çok sevdiğim Elyon oldu. Bu platformda oynayan 4 veya 5 kişidir. O ayrı. Ancak orada 44 LvL'dan sonrası önemsiz gibiydi. Etkinliklerle item, mana awaeking gibi karakteri geliştirme üzerine grindlar vardı. Her oyun artık seviyeyi önemsiz kılıyor.

Demem odur ki, bugün MMO'ların Lordları olan ve tahtı hiç kimseye bırakmayacak olan başta World Of Warcraft (hastasıyım) ve FF14'de LvL önemsiz bir faktördür. Karakter gelişimleri önemlidir. Bundan dolayı oto atak yerine, questline'ın değişmesi, mobların bunlara göre düzenlenmesi ve oyun içi içeriklerin çoğalarak kısa bir sürede en son seviyeye yükselmek ve geri kalan zamanı karakter gelişimine ayırmak, oyunu daha eğlenceli ve daha güzel bir role sokacaktır.

TheUprising

Üye
Arkadaşım öncelikle allah çocuklarına sağlık ve uzun ömür versin evine bereket indirsin , bizlerde ekip olarak 28 yaş ve üstün insanlarız kimimiz evli kimimiz işinde gücünde sizlere tavsiye MMORPG oyun türünü bırakmanız bu kadar zorlanıyorsanız , daha çok roll türü oyunlara yönelmeniz nedir bu roll türü ? daha çok sil baştan tarzı oyunlar ve çok vakit istemeyen eşit platformda eğlenebileceğinz oyun türü örnek olarak ; Battleroyal veya MOBA bu tür oyunlar sizler için daha iyi lütfen gerçek hayattaki gerekçeleri göstererek , Oyunun gidişatını otomatikleştirmeye çalışmayın sizlerden ricam budur oynamak istiyorsanızda istemek elde etmek değil hepimiz biliyoruz. Bizlerde alphasından beri beklediğimiz oyunda uykumuzdan sağlığımızdan olduk çoğumuz yıllık izinlerini kullandı fedakarlık etmeden birşeyler olmuyor devam

#Burda oyununda hataları var , Leveling ; Grind bazlı olduğu için - Binlerce görev ekleyip SOLO veya vakti olmayan oyunculara konfor sağlanabilirdi !

İleride NFT vs ile hesap satın alıp oynarsınız illaki oynamak istiyorsanız !

Dreamwalker

Üye
Zaten geçen haftalarda oyunu bıraktığınıza dair bir konu açmıştınız? Oyuncu diye birşey kalır merak etmeyin, yoksa başlayan olmazdı. Vakti olmayan insanların vakti olanlarla aynı seviyeye ulaşabilmesini adil olarak gören oyuncu kitlesi başka oyunlara yönelebilirler.

Marceline

Üye
Müşteriye asla bir şey beğendiremezsiniz unutmayın. İlla ki birileri beğenir diğeri beğenmez biri hak verir diğeri vermez. Bu durumda yönetime iş düşüyor son karar orası. Her iki tarafı mutlu edemezsiniz edenler nadirdir. Umarım o nadirliği başarabilir yönetim.

BySavas

Üye
oto atak sistemine tamamen karşıyız malum oyun gibi olmak istiyorlarsa devam etsinler yollarına.

Tengrikut

Üye
genel tartışma bölümünü "benim fantezim böyle oyuna eklensin" ibareli bir çok konu başlığı açılmaya başlandı
düşünce/istek/fantezilerinizi "Öneri - İstek - Şikayet " bölümünden oyun yönetimine iletin genel tartışma bölümünden oyunu keşfetmek isteyen oyunla ilgili içerilik konu değişiklik vesayre merak edenleri "en azından kendim" boğmayın.

KUNTER

Üye
Tercihleriniz size sorumluluk yükler, aileniz ile mutlu olmanızı temenni ediyorum. Oyun hakkındaki beklentileriniz ne yazık ki gerçekleştirildiği takdirde oyunun kendisine ihanet olur. MMO oyun türünde zaman birinci önceliğiniz. Başka tür oyunlara yönelmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Lütfen bu konuda ısrarcı olmayın.

X A

Üye
Bende çalışıyorum, evliyim. 2 haftadır 58 level ancak olabildim fakat oto atack asla İSTEMİYORUM. Tek çözüm günlük Dungeonların güzel exp vermesi olacaktır.

FiveRavens

Üye
Bu dediğine çözüm olabilecek iki bariz çözüm var:

1. Oto Atak Getirmek
Oyunu öldürür, çok net şekilde. Bir tane slot kalmaz normal oyuncu için. GB satışları iyice artar.

2. Görevlere Ağırlık Vermek
Rise Online, grind temelli bir oyun. Görevlere ağırlık verilirse hikayeyi de geliştirmeleri gerekiyor. Yoksa görev temelli oyun oynamak isteyenler için çok daha iyi birçok seçenek var. O yüzden böyle bir kararın peşinden uzun bir çalışma gerekiyor oyunu tamamen değiştirecek, o da zor.

Yani kısacası bu iki bariz seçenek de soruna çözüm olmaktan ziyade daha çok sorun yaratacaktır.

Bence çözüm şu olmalı: Oyuna günlük ve haftalık aktivite görevleri eklenmeli (200 Harpy öldür gibi). Bu görevler hikaye gerektirmeyeceği için oyunun grind temelini bozmayacaktır ve bizim gibi çok fazla vakit ayırmakta zorlanan oyuncular sadece bunlara odaklanarak bile hem ekstra exp alabilir, hem de günlük oyun planlamalarını ayarlayabilir.

Herkese iyi oyunlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt