Ben ölümsüz olayım da kim ne yaparsa yapsın

RickSancheZz

Üye
Elite ve İmperial 75 cap için uygun bir seçenek olmayabilir.
Heavy Plate set ( hp basılı ) ve Full MP takı ve +7 Elite Staff ile,
Full Leather MP magenin damage testi çok iyi olabilirdi , iyi bir fikir verirdi.
denenebilir.
aslında aklımda bp bonus veren crafted set var, heavy plate değil plate sınıfına giriyor, upgrade şansım olsa 8 set yapıp denemek isterdim.

bRT E

Üye
denenebilir.
aslında aklımda bp bonus veren crafted set var, heavy plate değil plate sınıfına giriyor, upgrade şansım olsa 8 set yapıp denemek isterdim.
Crafted setleri benim gözümde çöp açıkçası..
Onlara iyi bir güncelleme gelmesi lazım.
2 ayrı Stat verileceğine tek stat verilebilir.
Örneğin ; +7 parça 10 stat vereceğine 9 verebilir .. Set giyildiğinde 5 stat yani 1 lv farkeder bu da gayet makul kabul edilebilir bir değer olur. Bir miktarda savunmadan kısılır. 5 savunma gibi toplam 25 savunma kaybı gibi ..
Verdikleri HP-STR-INT-MP oranları çok kötü.
Standart setler her şekilde daha iyi..

themurolity

Üye
Magelerle alakalı olarak görmediğim ve bilmediğim için soruyorum.
Hiç heavy plate , elite veya imperial set ve elite staff ile dungeon veya pk yaptınızmı ?
Full mp ve int arasındaki damage farkını biliyormuyuz ?
Yönetim çünkü magelerin bu defansif zayıflığını bu şekilde ortadan kaldırabileceklerini düşündüler ve insanları zorla inte yönlendiriyorlar.
Full mp 1 k vururken , int 500 vurursa bu sıkıntı olur elbette.
Ancak bu değer 800-850 civarı olursa bir nebze idare edilebilir diye düşünüyorum.
En azından ataktan çalıp , biraz daha defansif olursunuz veya tp yapma şansınız olur.
denendi yarı yarıya fark ediyor. Mageyi tasarlayan kişiler mage yi bilmiyor. Dc de bir admin diyor ki staff atağın damageni etkiler.
Örnek vermişler;
elindeki staff 60 ap flame damage 80
elindeki staff 116 ap flame famage 50
hangisi daha çok vurur meteor ile ? Flame damagesi daha çok olan diye düşünüyor herkes ama değil işte. Admin diyor ki staff atağın daha yüksekse o daha çok damage atar. Mage yi staff atak ile damage verdiriyorlar. Saçmalığa bakar mısın. Mage ne den var o zaman ? Elimize Arch sword takalım o zaman :D Mage takılarında neden flame damage var ? Arkadaş bu oyun çok saçma bir düzende kurulmuş. Sen diyorsunki mage çok uzaktan vuruyor yok hayır biz seni teklerken sen bize yakınsın ancak animasyon o kadar yavaş ki sen fizan a gidiyorsun biz daha yeni teklemeyi elimizden çıkarıyoruz. Yoksa uzağı filan vuramıyoruz yani. Bir çok insan bu saçmalıklar yüzünden oyunu bıraktı ama halen saçma sapan işler yaptığını görmüyorlar. Eleştirince hemen banlıyorlar. Yahu banla tek senin forumun yok ki.

bRT E

Üye
denendi yarı yarıya fark ediyor. Mageyi tasarlayan kişiler mage yi bilmiyor. Dc de bir admin diyor ki staff atağın damageni etkiler.
Örnek vermişler;
elindeki staff 60 ap flame damage 80
elindeki staff 116 ap flame famage 50
hangisi daha çok vurur meteor ile ? Flame damagesi daha çok olan diye düşünüyor herkes ama değil işte. Admin diyor ki staff atağın daha yüksekse o daha çok damage atar. Mage yi staff atak ile damage verdiriyorlar. Saçmalığa bakar mısın. Mage ne den var o zaman ? Elimize Arch sword takalım o zaman :D Mage takılarında neden flame damage var ? Arkadaş bu oyun çok saçma bir düzende kurulmuş. Sen diyorsunki mage çok uzaktan vuruyor yok hayır biz seni teklerken sen bize yakınsın ancak animasyon o kadar yavaş ki sen fizan a gidiyorsun biz daha yeni teklemeyi elimizden çıkarıyoruz. Yoksa uzağı filan vuramıyoruz yani. Bir çok insan bu saçmalıklar yüzünden oyunu bıraktı ama halen saçma sapan işler yaptığını görmüyorlar. Eleştirince hemen banlıyorlar. Yahu banla tek senin forumun yok ki.
Staff atağı mage atağını etkiler tabiki ancak silahın verdiği flame damage veya ice damage kadar etkilemez.
Örneğin ; 10 flame damage novayı 50 arttırıyorsa
10 ap novayı 15-20 arttırır gibi ..
Dediğin gibi o zaman full str mage yapalım ele arc sword , lighting sınıf staff ile mevlana gibi dönedöne vuruşuruz

RionLi

Üye
Rogue sınıfını hiç sormayın. Özellikle okçular tek başlarına? kimseyi kesemediklerini iddia ediyorlar. Hatta asas olup şikayet edenler de var :)
Cevap:
Birgün gir sadece okçu ol ve DV de hayatta kalma chalenge yap kaç kill alacaksın kaç kere öleceksin okçu eleştirmeden önce girin oynayın sonra eleştirin lütfen uzaktan sallamak herkes için basit kolay .

RickSancheZz

Üye
Staff atağı mage atağını etkiler tabiki ancak silahın verdiği flame damage veya ice damage kadar etkilemez.
Örneğin ; 10 flame damage novayı 50 arttırıyorsa
10 ap novayı 15-20 arttırır gibi ..
Dediğin gibi o zaman full str mage yapalım ele arc sword , lighting sınıf staff ile mevlana gibi dönedöne vuruşuruz

ful str kalkan + mace ile damage testi yapıcam :D

lewon

Üye
Kanka ben şahsım adına magelerin sadece uzaga vuran tekli skillerinden rahatsızdım ben sizin range alanınızdan cıkmama ragmen tekleyebiliyorsunuz ama nowa 70 60 arasında 50 fark olması bariz nerfdir. öncee okcular nerf yedi sonra bpler sonra mageler. Bu tarz oyunları ayakta tutan ki herkes biliyor mage ekiplerdir. mage ekip yoksa bitmiştir.
zaten mage bitti hocam alttan oyuna yeni başlayan da yok mageyim kimseyi cz de 1 vs 1 de kesemiyorum mage mageyi keserken 10 dk geçiyor neredeyse asasları zaten anlatmıyorum bile asass geldinmi ezikde olsa güçlüde olsa kesin ölüyorsun kaçarın yok master 7 skili yapmışlar asasa atana kadar ölüyorsun animasyon çok uzun uzaktan zaten atamıyorsun dibine kim gelirse ölüyorsun. birde okçulara acıyorum tamam okçularıda 1 vs 1 kesemiyoruz ama okçuda bizi keserken baya zorlanıyor

ful str kalkan + mace ile damage testi yapıcam :D
hiç bi işe yaramıyor :D

Rogue sınıfını hiç sormayın. Özellikle okçular tek başlarına? kimseyi kesemediklerini iddia ediyorlar. Hatta asas olup şikayet edenler de var :)
Cevap:
Birgün gir sadece okçu ol ve DV de hayatta kalma chalenge yap kaç kill alacaksın kaç kere öleceksin okçu eleştirmeden önce girin oynayın sonra eleştirin lütfen uzaktan sallamak herkes için basit kolay .
kardeş mage okçuyu 1 vs 1 kesmesinin imkanı yok tamam okçuda mageyi kesmesinde zorlanıyor ama yinede kese biliyor yukarıdaki cevap yorumumda bildirdim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt