Ben pes ettim.

Raxable

Üye
Sayın Rise Online yöneticileri,öncelikle forum kayıt tarihimden sıkı bir takipçiniz olduğumu belirtmek isterim.
Üzülerek söylüyorum ki temiz bir başlangıç yapamadınız.Yeni bir sw'de oluşan sorunlar gayet normal çözümlenmesi 4-5 gün sürmez.(hala devam ediyor)
Bakın tekrar ediyorum.oyunda ki lag vs bir süre daha yeni olduğu için görmezden gelebilinir.Oyunda ciddi derecede ekran yırtılmaları,animasyon atlamaları,shutting problemleri mevcut.
Oyun bu şekilde oynanmaz! aksi iddia edilemez.İster kızın,ister yanlış deyin.
Oyun bu haldeyken ,etkinlik eklenmesinden bahsediyorsunuz.Bu oyuncuyu teşvik etmez,dalga geçildiğini düşündürür.
Çok ciddi bir hevesle başlamak isteyip 1 haftalık yıllık izin aldım.Tamamiyle çöp oldu.
Amacım oyuna boykot değil.31 yaşındayım.Malum oyuna 15-16 yılımı vermişimdir.Beta'dan beri oynuyordum.Geçen de konu açtım Mod konuyu kapattı.
Discord'da bir sorun olduğunda sunucu'yu susturuyorsunuz.
Arkadaşım benzer hareketlerden kaçtığım için zaten bu oyunu büyük bi hevesle bekledim.Neyse çok uzattım.Umarım 1-2 sene geçerde bir yerlere gelirsiniz bunu isterim.
An itibariyle kalan 25 günlük premium'uda kullanmayıp oyunu bırakıyorum.Sağlıcakla kalın.Başaramadınız !

Scelik68

Üye
Sayın Rise Online yöneticileri,öncelikle forum kayıt tarihimden sıkı bir takipçiniz olduğumu belirtmek isterim.
Üzülerek söylüyorum ki temiz bir başlangıç yapamadınız.Yeni bir sw'de oluşan sorunlar gayet normal çözümlenmesi 4-5 gün sürmez.(hala devam ediyor)
Bakın tekrar ediyorum.oyunda ki lag vs bir süre daha yeni olduğu için görmezden gelebilinir.Oyunda ciddi derecede ekran yırtılmaları,animasyon atlamaları,shutting problemleri mevcut.
Oyun bu haldeyken ,etkinlik eklenmesinden bahsediyorsunuz.Bu oyuncuyu teşvik etmez,dalga geçildiğini düşündür.
Çok ciddi bir hevesle başlamak isteyip 1 haftalık yıllık izin aldım.Tamamiyle çöp oldu.
Amacım oyuna boykot değil.31 yaşındayım.Malum oyuna 15-16 yılımı vermişimdir.Beta'dan beri oynuyordum.Geçen de konu açtım Mod konuyu kapattı.
Arkadaşım benzer hareketlerden kaçtığım için zaten bu oyunu büyük bi hevesle bekledim.Neyse çok uzattım.Umarım 1-2 sene geçerde bir yerlere gelirsiniz bunu isterim.
An itibariyle kalan 25 günlük premium'uda kullanmayıp oyunu bırakıyorum.Sağlıcakla kalın.Başaramadınız !
Sana yüzde yüz katılıyorum dostum

DAYAQQQQQQ

Üye
Oyun bu haldeyken ,etkinlik eklenmesinden bahsediyorsunuz.Bu oyuncuyu teşvik etmez,dalga geçildiğini düşündürür.
Merhaba ,

ön planda bu kadar olumsuzluk olmasına rağmen başka oyun ve başka şekildeki şartlar ile karşilaştirma yapıyorsunuz ,
Siz malum oyunda ramazan ayında 35 gün boyunca Server a senin benim gibi bir adam vurdu Twitch yayıncılarının yayına gelip simdi kapatıyorum dedi sw leri , kim ne diyebildi ? kim ses cikarabildi ? kim cıkardigi sesin karşılıgını gördü ? L den elimize 20 günlük tatto pre ws wermediler mi ? birşeyi yargılarken anlık heyecanları boşverin , remsin tamamına bakın.

Herşey güzel olacak , sen ben olsam da olmasam da . daha yeni başldı Rise Online

sana diğer oyunlarda başarılar.

Fischer

Üye
Merhaba,

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; Forum Kuralları'na göre uygun olarak oluşturulan içeriklerin hiçbirine işlem uygulanmamaktadır. İftira niteliğinde veya sadece kötüleme amacıyla yapılan eleştiriler haricinde tüm yapıcı eleştirilere açığız. Her yeni oyunda sorunlar oluşabildiği gibi biz de sorunların olduğu bu süreçten geçiyoruz. Bu sorunlar kalıcı değildir, sorunlar tespit edilip, oyunu en iyi şekilde deneyimleyebilmeniz için tüm ekip yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu süreçte anlayışlı ve sabırlı olmanız bize en büyük desteğinizdir. Şimdiden anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.

X A

Üye
Evet şu saatte işten geliyoruz ve exp kasamıyoruz. Halen oyun kapalı yazısıyla karşılaşmaktan bıktım. İşsizlere yaradı bu durum bütün gün kasıyolar gece sabahlıyolar biz akşam giremiyoruz.. Kaç gün oldu halen 53 level %50yim..

IMJOLNNİR-FURKAN

Üye
Sayın Raxable
Bu ekipin ilk oyun öncelıklı bunu göz önune alman gerekır. Sorunların çözumlenmesi 4 5 gun surmez demişsiniz milyon dolarlık amazon yaptıgı oyun bile sıkıntılı idi 1 hafta düzgün giriş olmadi Yakın dönemde lost ark'a bakarsak 1 gun sunucularını hiç acamadı neredeyse. malum oyun oynadıgını belirtmiştin hatırlıyorum 1 hafta kapanmalar,lagdan serverin cökmesi,etkinlik de serverin gitmesi say say bitmez sorunlar varken BIRAKMANIZ SIZIN ICIN İYİ OLDU :)

skaebneN

Üye
Sana katılıyorum. Maalesef ticketlere ve sorunlara geri dönüşler çok iyi olması rağmen herhangi bir yaptırım veya iyileşme göremedik üzgünüz beklentimiz çok yüksekti belki biraz da bu yüzden.

ak1320

Üye
Merhaba,

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; Forum Kuralları'na göre uygun olarak oluşturulan içeriklerin hiçbirine işlem uygulanmamaktadır. İftira veya sadece kötüleme amacıyla oluşturulmuş eleştiriler haricinde tüm yapıcı eleştirilere açığız. Her yeni oyunda, sorunlar oluşabildiği gibi biz de sorunların olduğu bu süreçten geçiyoruz. Bu sorunlar kalıcı değildir, sorunlar tespit edilip, oyunu en iyi şekilde deneyimleyebilmeniz için tüm ekip yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu süreçte anlayışlı ve sabırlı olmanız bize en büyük desteğinizdir. Şimdiden anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.

Doğru söylemiyorsunuz maalesef. Forum Kuralları'na uygun açtığım konum neden kilitleniyor anlamıyorum. Diyorsunuz ki zaten cevaplanmış. Kardeşim, hani kilitlenen konular aşağı düşüyor ya, yeni gelen adam o konuyu göremeyince tekrar konu açıyor. Yani karışıklığı çözmek için uyguladığınız politika daha çok karışıklığa neden oluyor. Her gelen yeni konu açıyor. Şöyle 5 10 sayfa tartışılan konu yok neredeyse.

Yahu bırakın insanlar konuşsun, anlatsın, sohbet etsin. Böyle yaparak iyi bir şey yaptığınızı sanıyorsanız yanlış yoldasınız. Discord kanal kapamasını geçtim, doğru bir karar olablir. Bilgi kirliliği fazlasıyla oluşuyor okey, ama neden tepkileri kapatıp sadece kalp falan koyuyorsunuz? Dalga mı geçiyorsunuz ya siz oyuncu ile? Bırakın insanlar sinirlerini, heyecanlarını kendileri belirtsinler. Böyle yaparak oyuncuyu kendinizden soğutuyorsunuz.

Sözünü verdiğiniz adalet, OTCHIWA heykeli görünüşe göre boşuna imiş. Daha ilk günlerden Discord tepkilerini bile siz ne isterseniz, oyuncuların onları verebilmesini sağlayarak onları manipüle etmeye çalışıyorsunuz.

Oyunu çok beğendim. Severek de oynuyorum ancak sözü verilen yönetimin bu olduğunu düşünmemekteyim.

-

Ancak yine de, arka planda büyük bir heyecan ve çalışma var, belki oyun görevlileri başını kaşıyacak vakit bulamıyor. Bu nedenle yönetime biraz daha şans verilmesi gerektiği taraftarıyım.

Bu oyunun böyle erken açılmasının tek sevebi yine oyuncular, o kadar çok "hani nerde kaldı oyun vs." yorum yaptılar ki adamlar artık dayanamadı.

İyi çalışmalar.

Raxable

Üye
arkadaşlar malum oyunu zaten oynamıyorum 6 ay once bıraktım.ben örnek vermek için belirtmek istedim.Amacım kışkırtma değil.Yine de teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

umydn

Üye
Evet şu saatte işten geliyoruz ve exp kasamıyoruz. Halen oyun kapalı yazısıyla karşılaşmaktan bıktım. İşsizlere yaradı bu durum bütün gün kasıyolar gece sabahlıyolar biz akşam giremiyoruz.. Kaç gün oldu halen 53 level %50yim..
Müstahak sana :) Körü körüne savunuyordun. Ne oldu şimdi? Biz yapıcı eleştiri yaparken bizleri başka oyunun savunucuları ilan ediyordun.

sero26

Üye
10 dk diyip yarım saattir bitmeyen tam iş çıkışı saatine denk gelen bakım inanılmaz gerçekten bu kadar amatörce yönetilemez

qlax

Üye
Merhaba,

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; Forum Kuralları'na göre uygun olarak oluşturulan içeriklerin hiçbirine işlem uygulanmamaktadır. İftira niteliğinde veya sadece kötüleme amacıyla yapılan eleştiriler haricinde tüm yapıcı eleştirilere açığız. Her yeni oyunda sorunlar oluşabildiği gibi biz de sorunların olduğu bu süreçten geçiyoruz. Bu sorunlar kalıcı değildir, sorunlar tespit edilip, oyunu en iyi şekilde deneyimleyebilmeniz için tüm ekip yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu süreçte anlayışlı ve sabırlı olmanız bize en büyük desteğinizdir. Şimdiden anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.
sizler işinize gelmeyen payları kaldırıyorsunuz sadece.. bir kurum kötü eleştiriyi kaldıramıyor ise hıcbır zaman başarılı olamaz. itemlerim gitti gelmedi geriye görevleri yapıyoruz geri sarıyorsunuz kım telafı edıcek bunları sızlermı ? Edıceksenızde adam gıbı edın yaptıgımız emeklerı bır copmus gıbı fırlatıp atıyorsunuz ve hıcbırsey olmamıs gıbı burda ahkam kesıyorsunuz.. hak etmıyorsunuz hıcbırseyı emın olun

cnrgr95

Üye
Haklısın buna kimse itiraz edemez. Oyunda sürekli bir sorun sürekli bir saçmalık. ( Merak eden burdan bakabilir. https://forum.riseonlineworld.com/konular/discord-moderatorlerin-sacmaliklari.6880/#post-41484 )
Ne oyun yetkilileri nede başka bir Allahlın kulu doğru düzgün bir açıklama yapmadı şimdiye kadar.
Evet oyunda bug olur, sorun olur yeni açılan bir oyun için bu gayet normal.
Fakat yetililer tarafından hiç bir açıklama yapılmaması çok ayıp bir şey.

Bunu da açıklama olarak sayan birisi varsa yazık valla :)

1650383169243.png

FerhatBeN

Üye
konu sadece Exp sc degil buff ac ve atack scrollarıda her kopmadan sonra kaybolmakta lütfen hangi karakter çektiği sc ne kadar cash harcamış iade edin bizimde bir sabrımız var ...

anil

Üye
Ben de bıraktım, bu haliyle oynanacak gibi değil. Her şey aşırı dengesiz, çok fazla teknik sorun var, eleştiri konuları daha şimdiden silinmeye başladı vs. Hesaba bolca cash çekmiştim, olur da ileride oyun yapısal olarak değişip özgünleşirse tekrar kullanırım ne diyeyim :) Herkese bol şans keyifli oyunlar.

Derrick

Üye
Gerekirse 1 gün komple oyunu kapatın .. Lütfen Disconnect problemini çözün LÜTFEN ... günde 15 kere DC olmazki ...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt