Ben yanlış mı görüyorum ?

suistimal61

Üye
arkadaslar ben yanlıs mı görüyorum yoksa,bizim normal marketten aldıgımız walkireler hic bir özellik vermez iken bu walkireler hem özellik veriyor hemde güncel piyasası suan 1.81 tl olan roco token den 50.000 adet istiyor ? Bu gerçek mi ?
rise.JPG

Robert

Üye
Fazladan exp veriyor coin veriyor ama çok fazla da sayılmaz. Atak ve defler de canavarlara karşı geçerli. Pk haritalarını etkileyen bir durum yok yani.

Aziz

Üye
NFT olmasından mütevellit bu fiyatlarda olabilir. NFT'ler bir eşya değildir. Özeldir. Ayrıca satın aldıktan sonra kiralayabilir, satabilir ya da sadece kendinizde tutabilirsiniz. Duvara bantla yapıştırılmış bir Muza milyon dolarların verildiği dünyada böyle bir şeyin 50 Bin TL olması normal. Twit bile satılıyor. :)

Bogateg

Üye
Hocam sen sadece oyuncu gözüyle bakıyorsun, bunlar NFT olduğundan, kripto aleminde bu fiyatlar çok komik kalıyor

Solyd

Üye
Herkes sen ben gibi çulsuz mu? Alan satan kiralayan çok var. Alıyorlar valla.

feyyazbegen

Üye
NFT olmasından mütevellit bu fiyatlarda olabilir. NFT'ler bir eşya değildir. Özeldir. Ayrıca satın aldıktan sonra kiralayabilir, satabilir ya da sadece kendinizde tutabilirsiniz. Duvara bantla yapıştırılmış bir Muza milyon dolarların verildiği dünyada böyle bir şeyin 50 Bin TL olması normal. Twit bile satılıyor. :)
O muzu biri yemişti ama xnsjsbdb

Gangsta

Üye
Verdiği özellikler :D

Ekli dosyalar

• unknown.png
    unknown.png
    147.8 KB · Görüntüleme: 91

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt