Bence biraz erken alfaya girildi

hevato

Üye
Bu tamamen kendi görüşümdür arkadaşlar öyle yorum atalımda bozalım diye kasmasın kimse kendini. Offline pazarda çok ciddi sıkıntı var ve düzeltilemiyor 2 değerli itemimi kaybettim ve kimse umursamadı, şuanda hala bugda benim offline üstünde itemler var ve alamıyorum haber verildi nick verildi ama kimse bakmadı sanırım. Sürekli oyundan kopmalar oluyor sabah görev yaptık dc yedik bi girdim görev bitmemiş neyse tekrar yaptık. İtem alıp upg. yapalım dedik dorionda tıkladıgım tezgahların yarısından coğu açılmıyor. Macro yasak ama mause serbest çok anlamsız bence paranı ver mause al demesin kimse bu çok saçma olur sistem hiç adil değil. Benim merak ettiğim şey bi sabah kalktıgımda acc gircem ve silinmiş olursa ne yapcaz alfa diyip sineyemi mi çekelim. Oyun güzel emeğinize sağlık emek verilmiş gözle görülür gelişmelerde var. Ama bence alfa kısmına girmek için çok erkenmiş.

Aziz

Üye
İşte bu yüzden erken alfaya girildi. Yarın alfa bitti betaya giriyoruz. Çözdük herşeyi alın size patch ama accountları siliyoruz deseler ne olacak? Ben sevinirim açıkcası. Item olarak zararın varsa gel ben sana para vereyim oyunda.

Yolcu

Üye
Dostum böyle düşünebilirsin bu aşamalar zaten oyunu düzeltip beklentileri karşılamak için eninde sonunda alfa olacaktı yoksa nasıl bu sıkıntılar ortaya çıksın. Sadece değerli oyuncu arkadaşlarımın sabırlı ve yöneticileri sıkıntılar konusunda bilgilendirmesi bu oyunu daha hızlı olgunlaştıracağı ve oynana bilir hale daha hızlı geleceği kanısındayım.

Fischer

Üye
Merhaba,

Alpha sürümünün amacı; oyundaki kritik ve normal seviyede ki hataları tespit edip, onları gidermek olmakla birlikte temel mekanikleri olabildiğince sorunsuz hale getirmektir. Kaybettiğiniz eşyalar konusunda; destek biletleri teker teker incelenerek, gerekli işlemler uygulanıyor. Yoğunluktan dolayı gecikmeler olabilir. Macro kullanımı, Alpha 2 versiyonu için yasak değildir. Bildirdiğiniz her öneri ve hata değerlendiriliyor.

hevato

Üye
İşte bu yüzden erken alfaya girildi. Yarın alfa bitti betaya giriyoruz. Çözdük herşeyi alın size patch ama accountları siliyoruz deseler ne olacak? Ben sevinirim açıkcası. Item olarak zararın varsa gel ben sana para vereyim oyunda.
Alfa bittiğinde tüm sorunlar düzeldiğinde inan bende sevinmiş olucam zararımı karşılamak istiyorsan bunu seve seve kabul ederim.

Aziz

Üye
Vereyim de bi adam eksiltelim en azından ticket atma derdinden kurtaram ekibi. Nickini özelden mesaj at bulayım seni

hevato

Üye
Vereyim de bi adam eksiltelim en azından ticket atma derdinden kurtaram ekibi. Nickini özelden mesaj at bulayım seni
Attım tamamdır

Bekliyorum hocam hala

Hala ekibi kurtarmanızı bekliyorum

ANGEL

Üye
Allah allah,alfanın erkenimi olurmuş.Neden Alfa? bu tip hatalar oyuncular varken çıksın düzeltelim diye var alfa. üstelik daha bunun betası var. oda oyun son şeklini almadan bir hata varsa düzeltelim diye var. isteyen açar oynar isteyen officiali bekler. ben görüşüne malesef katılmıyorum.

sefakarsli01

Üye
bence oyunda hiç bişi düzelmez nedenmi ben boşa beklenti içine girmıyorum artik oyundaki optimazsan sorunlarini bence çözmezler vede önemli sorun 10bin kişiyi 1server de tutamazlar zaten açık 9 bölmelerinden belli oyun motoru yuzunden bende sizin yerınızde olsam çok bişi beklemem em oyundan grafik için oynanır oynamaz digil ama bence offical da artik rtx 2090 anca açılır hale gelir oyun

GrauerWolf

Üye
Hocam siz Alfa olayını çok yanlış anlamışsınız gördüğüm kadarı ile. Bilginiz yoksa ben söylemiş olayım Alfa bittiğinde yaptığımız herşey zaten silinmiş olacak. Nitekim bir çok oyunda Alfayı geçtim kapalı betadan sonra bile herşey sıfırlanır ve açık betada sıfırdan başlanır official sürüme de o şekilde geçilir. Yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım alfa olmasına rağmen şuan karakter kasıp görev yapabiliyor, pazar kurup item upgrade yapabiliyor ve cz çıkıp pk atabiliyoruz bence güzel iş çıkarttılar ortaya ve gayet de makul sürede reaksiyon alıyor yönetim.

ANGEL

Üye
Hocam siz Alfa olayını çok yanlış anlamışsınız gördüğüm kadarı ile. Bilginiz yoksa ben söylemiş olayım Alfa bittiğinde yaptığımız herşey zaten silinmiş olacak. Nitekim bir çok oyunda Alfayı geçtim kapalı betadan sonra bile herşey sıfırlanır ve açık betada sıfırdan başlanır official sürüme de o şekilde geçilir. Yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım alfa olmasına rağmen şuan karakter kasıp görev yapabiliyor, pazar kurup item upgrade yapabiliyor ve cz çıkıp pk atabiliyoruz bence güzel iş çıkarttılar ortaya ve gayet de makul sürede reaksiyon alıyor yönetim.
+++ katılıyorum sana .

huseyin35

Üye
Bence şuan tek sorun ekiplerinin sayı olarak yetersiz olmalarından kaynaklı çok yavaş bir gelişim süreci geçirmeleri.

OSCORP

Üye
Benim düşüncem tam zamanında alfa 2 çıktı & tüm sorunlar hızlı bir şekilde çözümleniyor.

hevato

Üye
Olacak arkadaşlar güzel şeyler uzun sürer bekliycez. Hem majezik gibi kahramanlar var bu oyunda birden ortaya çıkıp zarar karşılarlar gerçi 2 gündür pm atmasını bekliyorum ama

Msg17

Üye
Olacak arkadaşlar güzel şeyler uzun sürer bekliycez. Hem majezik gibi kahramanlar var bu oyunda birden ortaya çıkıp zarar karşılarlar gerçi 2 gündür pm atmasını bekliyorum ama
Dostum sen şaka mısın? Ironi denilen şeyden hiç haberin yok mu senin?

SARS

Üye
Alfa sürecinde itemini kaybetmiş kimse umursamamış :)

Ya ahhahahahahahahahahahahaha

Gülmeyim gülmeyim diyorum tutamıyorum kendimi..

Alfa süreci bu alfa.. alfa süreci ne anlam ifade ediyor size ?

Test sürümü bu... hataların en bol olduğu ve olacağı sürüm...
Senin itemin kaybolacak ki hatası bulunup çözülsün diye var bu sürüm. Senin levelin sıfırlanacak ki çözülsün..

Hatta alfada ddos bile atabilir yönetim kendi oyununa.. ki sorunlarla mücadele yetenekleri ortaya cıksın..

Alfa sürecinde ama itemim yok ühüüü 5 gb ühüüü diyen tiplerin ağzına kürekle vurun :)

Oyun henuz açılmadı.. açılan deneme ve test sürümü ismi ise alfa 2. sürüm. Yani sorunsuz oyun istiyorsanız bekleyecek officiale baslayacaksınız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt