İstek Beni Hatırla Butonu Çalışmıyor

arone

Üye
Giriş ekranında beni hatırla seçeneğini seçmemize rağmen şifremiz hatırlanmıyor ve tekrar yazmamız gerekiyor, bunun düzeltilmesi gerekli, teşekkürler

Ekli dosyalar

• resim_2022-02-04_190258.png
    resim_2022-02-04_190258.png
    316.1 KB · Görüntüleme: 23

EaGLe*

Üye
Giriş ekranında beni hatırla seçeneğini seçmemize rağmen şifremiz hatırlanmıyor ve tekrar yazmamız gerekiyor, bunun düzeltilmesi gerekli, teşekkürler
Güvenlik açısından beni hatırla seçeneği sadece ID için kullanılmalıdır. aksi halde pc nize ulaşabilen herhangi biri karakterinize ulaşabilir buda güvenlik zafiyetine yol açar.

arone

Üye
Güvenlik açısından beni hatırla seçeneği sadece ID için kullanılmalıdır. aksi halde pc nize ulaşabilen herhangi biri karakterinize ulaşabilir buda güvenlik zafiyetine yol açar.
Oraya 2fa getirirlerse bir problem olmaz diye düşünüyorum ama bu şekilde haklısınız

bigHead

Üye
Riot games gibi yapmalılar kesinlikle. İçeride token tutup ile 2FA doğrulamasıyla bu işi çözebilirler bence.

EaGLe*

Üye
Riot games gibi yapmalılar kesinlikle. İçeride token tutup ile 2FA doğrulamasıyla bu işi çözebilirler bence.
Main site login de 2fa doğrulama sitemi var zaten. ister mail, ister telefon uygulaması üzeriden. Alfa ve Beta sürecinde oyuna hızlı giriş sağlamak ve oyuncuyu fazladan uğraştırmamak için oyun girişinde aktif etmediler sanırım. Offical ile oyun girişinde de aktif olucağını düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt