Dostum offline pazar kurmuştum itemler kayboldu artık kuramıyorum. Ben de bugün online pazar kurdum o da buga girdi ordaki itemlerde gitti. Sorunu desteğe de ilettim. Sen online da kurarken dikkat. Hatta mümkünse işlerini trade ile hallet benim tavsiyemBenimde HC deki offline pazarda görev itemlerim kayboldu. Offline pazardaki sorunları bildiğimden giderse üstünde durmayacağım itemleri offline merchant a benim için daha değerli olan itemleri Sefl merchant a koyup bekliyorum.
Action House sistemi beta da aktif olucağı söylenmişti. O yüzden şu anda yapıcağımız bu hatayı bilip çözülene kadar dikkat etmek.
eywallah. Bende önce pot koyuyorum kuruyorum pazarı sıkıntı olmadı ise bozuyorum. biraz bekleyip satacağım itemler ile tekrar kuruyorum. Tedbirleri aldık gerisi Kısmet artıkDostum offline pazar kurmuştum itemler kayboldu artık kuramıyorum. Ben de bugün online pazar kurdum o da buga girdi ordaki itemlerde gitti. Sorunu desteğe de ilettim. Sen online da kurarken dikkat. Hatta mümkünse işlerini trade ile hallet benim tavsiyem![]()
+1 Benimde 2 kere online merchantta değeri 14 - 15 GB eden itemler kayboldu toplamDostum offline pazar kurmuştum itemler kayboldu artık kuramıyorum. Ben de bugün online pazar kurdum o da buga girdi ordaki itemlerde gitti. Sorunu desteğe de ilettim. Sen online da kurarken dikkat. Hatta mümkünse işlerini trade ile hallet benim tavsiyem![]()