Benim Bilgisayarım bunu hak edecek ne yaptı ?

Optimizasyon sorunu var mı ?_

• var

Oy: 18 75.0%
  • yok

Oy: 6 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    24

Bstrafe

Üye
Çok iyi değil fakat kötü de olmayan bilgisayarım "Rise Online" açınca cpu %100 , altta soğutucu olsa dahi Sıcaklık 95C'e dayanıyor.
Termal macun ve bakımlarını, sürücü ve işletim sistemi güncellemelerini düzenli olarak yapıyorum. Optimizasyon konusunda güncelleme gelse güzel olur.

Ekli dosyalar

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    3.6 MB · Görüntüleme: 208

HurricaNEEEE

Üye
normal şartlarda kullanım fazla dedigin gibi ama chrome sadece %20 harcıyor öyle dusun bide pazar alanındasın alıştık bu değerlere normal diyoruz artık

CanavarHun

Üye
Çok iyi değil fakat kötü de olmayan bilgisayarım "Rise Online" açınca cpu %100 , altta soğutucu olsa dahi Sıcaklık 95C'e dayanıyor.
Termal macun ve bakımlarını, sürücü ve işletim sistemi güncellemelerini düzenli olarak yapıyorum. Optimizasyon konusunda güncelleme gelse güzel olur.
5x internet sayfası yerine 1tane açarsan ve pazardayken oyun ayarlarını tamamen performansa çekip görüntü ayarlarını kısarsan sorunun çözlücek knk

Tengrikut

Üye
@Bstrafe görev zamanlayıcı, hizmetler, uygulamalar, başlangıç, otomatik güncellemeler, otomatik - başlatma'ları dünzeleyeyip - kullanmadıklarını silerek makinayı rahatlat, windows hızlandırma rehberlerini incele.

chrome'ye bir çok uzantı eklemişsin oyunun kullandığı belleğin 3/1'ini chrome kullanıyor, düzenlemen gerekiyor bilgisayarını.

Bstrafe

Üye
5x internet sayfası yerine 1tane açarsan ve pazardayken oyun ayarlarını tamamen performansa çekip görüntü ayarlarını kısarsan sorunun çözlücek knk
Burada değinilmesi gereken x5 tarayıcı sekmesi değil 'yalnızca' bu oyun açıkken bilgisayarın bu kadar zoralnması.
@Bstrafe görev zamanlayıcı, hizmetler, uygulamalar, başlangıç, otomatik güncellemeler, otomatik - başlatma'ları dünzeleyeyip - kullanmadıklarını silerek makinayı rahatlat, windows hızlandırma rehberlerini incele.

chrome'ye bir çok uzantı eklemişsin oyunun kullandığı belleğin 3/1'ini chrome kullanıyor, düzenlemen gerekiyor bilgisayarını.
Teşekkür ederim amatör bir windows kullanıcısı değilim. Ayrıca chrome kapalı iken de aynı şekilde oluyor.
DC yi telefondan aç kankacim
Şu oyunun optimize edilmesi yerine ben niye DC'yi telefondan açıyorum knk ?

hastiL

Üye
Laptop olmasının sorunları o paraya kasa dizsen net 170 fps alırsın

HazyShade

Üye
4. Nesil işlemci çıkış tarihi 2013-2014, Abra A7 olduğunu göre 2016 da felan mı aldın PC yi,
7 yıllık PC çift ekran, chrome ve Discord açabilmişin, Grafik de Very Low olarak ayarlı değil...

Forumda çok daha iyi özellikteki PC lerin neler çektiğini görme :) 10. Nesil işlemcilerin hali de aynı...
Addison Anc-505 ( 5 fanlı, özel bir hava sirkülasyonu var) aldım, 200₺ felandı aldığımda, en azından ısınıp laptop'un zarar görmesini engeller...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt