benim gibi başlamak ile başlamamak arasında kalan var mı?

benim gibi başlamak ile başlamamak arasında kalan var mı?

• Kullanılan toplam oy
    13

presto_86

Üye
görüşlerinizi cok merak ediyorum
Eğer ki günde ayıracak 3 4 saatiniz varsa oyuna ayıracak bütçeniz varsa ve masaüstü PC niz varsa kesinlikle (laptop) olmaz çünkü cozulemeyen bir sorun var mobil işlemcilerde sosyal hayatınız çok yoksa ekip oyununa uygunsaniz başlayabilirsiniz diğer türlü zor olacaktir

KOROW

Üye
Eğer ki günde ayıracak 3 4 saatiniz varsa oyuna ayıracak bütçeniz varsa ve masaüstü PC niz varsa kesinlikle (laptop) olmaz çünkü cozulemeyen bir sorun var mobil işlemcilerde sosyal hayatınız çok yoksa ekip oyununa uygunsaniz başlayabilirsiniz diğer türlü zor olacaktir
Kanka homeoffice calıstıgım icin 7 24 pc basındayım böyle etkinlik 3 5 mob kesmeli vakit gecirmeli bir olay arıyorum vakit gecirirkende hesabıma yatırmış oldugum paradan zarar etmemek istiyorum 7 8 k bütçe işe başlamayı planlıyorum ancak kafamı karıstıran olay birden bire gb fiyatının bu kadar artması o cok ikilemde bıraktı bu artısın bir düşüsü olursa cok acı verir diye :D

presto_86

Üye
Kanka homeoffice calıstıgım icin 7 24 pc basındayım böyle etkinlik 3 5 mob kesmeli vakit gecirmeli bir olay arıyorum vakit gecirirkende hesabıma yatırmış oldugum paradan zarar etmemek istiyorum 7 8 k bütçe işe başlamayı planlıyorum ancak kafamı karıstıran olay birden bire gb fiyatının bu kadar artması o cok ikilemde bıraktı bu artısın bir düşüsü olursa cok acı verir diye :D
O konuya hiç girme

Aziz

Üye
oyuna ayda bir güncelleme gelmeye devam ederse adam olmasına daha 3 5 yıl var, şimdilik başlanmaz, öte tarafta 55 yıllık oyuna bile 2 haftada bir güncelleme geliyor bunların keyfi bilir
Merhaba,

Oyuna düzenli olarak yama gelmektedir. Bir çok yamanın tarih aralığına bakarsanız ayda 1 olmadığını zaten görürsünüz. Örneğin Aralık ayında sadece 5 tane yama oyuna gelmiştir. Ocak ayında ise 5 Ocak günü oyuna 4.1.0 güncellemesi entegre edilmiştir.

Buradan yama tarih aralıklarına bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

themurolity

Üye
İtem fiyatları çok düştü yaklaşık 12 15 gb aralığında iyi bir rogue dizilir. Tüm kolsuzlar gibi sabah öğlen akşam farm atanları darlarsın. Oyunda rogue dışında karakter oynanmam. Rogue isveç çakısı gibi çok fonksiyonlu. Benim sana tavsiyem erken erişim bitene kadar oyuna bulaşma. Bırak erken erişim bitsin her şey otursun o zaman başla.

Opus Magnum

Üye
Merhaba,

Oyuna düzenli olarak yama gelmektedir. Bir çok yamanın tarih aralığına bakarsanız ayda 1 olmadığını zaten görürsünüz. Örneğin Aralık ayında sadece 5 tane yama oyuna gelmiştir. Ocak ayında ise 5 Ocak günü oyuna 4.1.0 güncellemesi entegre edilmiştir.

İyi forumlar.
Aynen azizcim hotfix atmak için büyük yamayı bekleyen oyun yönetimi, harikasınız.

Anthelior

Üye
Oyunun oturmasına daha çok var. Erken erişim değil, hâlâ beta (hatta alfa) kalitesinde oyun oynuyoruz ne yazık ki. Bunu bilerek başlayın.

Ama tabi şu da var; erken kalkan yol alır, ne kadar erken başlarsanız ona göre gelişim gösterirsiniz.

McGona

Üye
Benim param var aldığım item yarın yarı fiyatına düşse problem değil diyorsan başla ama ben nisandan beri oynuyordum 3 ay önce saldım erken erişim sonrası başlamayı düşünüyorum. Tabi kaç yıl sürer o süreç orası da meçhul güncellemeler çok geç geliyor.

N3v3N

Üye
Merhaba,

İyi forumlar.
Aziz bey oyun başından beri varolan sınıf denge sorunlarından skill buglari R hasar buglari hangi büyük guncellemede çözülecek?

Ticket atın diye cevap vermezsiniz umarım.

Vision

Senior Moderatör
Aziz bey oyun başından beri varolan sınıf denge sorunlarından skill buglari R hasar buglari hangi büyük guncellemede çözülecek?

Ticket atın diye cevap vermezsiniz umarım.
Moderatörlerin önden bilgi alması veya geliştirici ekiple istediği an görüşme gibi şansları yok. Kısacası moderatör ekibi sizler gibi birer oyuncu, dolasıyla bu tarz sorularınızı cevaplayacak yetkiye ve bilgiye sahip değil. Farklı bir konuda da benzer bir soru ilettiğiniz için belirtmek istedim.

iyi forumlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt