Eğer ki günde ayıracak 3 4 saatiniz varsa oyuna ayıracak bütçeniz varsa ve masaüstü PC niz varsa kesinlikle (laptop) olmaz çünkü cozulemeyen bir sorun var mobil işlemcilerde sosyal hayatınız çok yoksa ekip oyununa uygunsaniz başlayabilirsiniz diğer türlü zor olacaktirgörüşlerinizi cok merak ediyorum
Kanka homeoffice calıstıgım icin 7 24 pc basındayım böyle etkinlik 3 5 mob kesmeli vakit gecirmeli bir olay arıyorum vakit gecirirkende hesabıma yatırmış oldugum paradan zarar etmemek istiyorum 7 8 k bütçe işe başlamayı planlıyorum ancak kafamı karıstıran olay birden bire gb fiyatının bu kadar artması o cok ikilemde bıraktı bu artısın bir düşüsü olursa cok acı verir diyeEğer ki günde ayıracak 3 4 saatiniz varsa oyuna ayıracak bütçeniz varsa ve masaüstü PC niz varsa kesinlikle (laptop) olmaz çünkü cozulemeyen bir sorun var mobil işlemcilerde sosyal hayatınız çok yoksa ekip oyununa uygunsaniz başlayabilirsiniz diğer türlü zor olacaktir
O konuya hiç girmeKanka homeoffice calıstıgım icin 7 24 pc basındayım böyle etkinlik 3 5 mob kesmeli vakit gecirmeli bir olay arıyorum vakit gecirirkende hesabıma yatırmış oldugum paradan zarar etmemek istiyorum 7 8 k bütçe işe başlamayı planlıyorum ancak kafamı karıstıran olay birden bire gb fiyatının bu kadar artması o cok ikilemde bıraktı bu artısın bir düşüsü olursa cok acı verir diye![]()
niye kankaO konuya hiç girme
Piyasa allak bullak bir itemi alıp da kâr eden yoktur şu oyunda o yüzden öyle dedimniye kanka![]()
Merhaba,oyuna ayda bir güncelleme gelmeye devam ederse adam olmasına daha 3 5 yıl var, şimdilik başlanmaz, öte tarafta 55 yıllık oyuna bile 2 haftada bir güncelleme geliyor bunların keyfi bilir
Aynen azizcim hotfix atmak için büyük yamayı bekleyen oyun yönetimi, harikasınız.Merhaba,
Oyuna düzenli olarak yama gelmektedir. Bir çok yamanın tarih aralığına bakarsanız ayda 1 olmadığını zaten görürsünüz. Örneğin Aralık ayında sadece 5 tane yama oyuna gelmiştir. Ocak ayında ise 5 Ocak günü oyuna 4.1.0 güncellemesi entegre edilmiştir.
Buradan yama tarih aralıklarına bakabilirsiniz.
İyi forumlar.
Aziz bey oyun başından beri varolan sınıf denge sorunlarından skill buglari R hasar buglari hangi büyük guncellemede çözülecek?Merhaba,
Oyuna düzenli olarak yama gelmektedir. Bir çok yamanın tarih aralığına bakarsanız ayda 1 olmadığını zaten görürsünüz. Örneğin Aralık ayında sadece 5 tane yama oyuna gelmiştir. Ocak ayında ise 5 Ocak günü oyuna 4.1.0 güncellemesi entegre edilmiştir.
Buradan yama tarih aralıklarına bakabilirsiniz.
İyi forumlar.
Moderatörlerin önden bilgi alması veya geliştirici ekiple istediği an görüşme gibi şansları yok. Kısacası moderatör ekibi sizler gibi birer oyuncu, dolasıyla bu tarz sorularınızı cevaplayacak yetkiye ve bilgiye sahip değil. Farklı bir konuda da benzer bir soru ilettiğiniz için belirtmek istedim.Aziz bey oyun başından beri varolan sınıf denge sorunlarından skill buglari R hasar buglari hangi büyük guncellemede çözülecek?
Ticket atın diye cevap vermezsiniz umarım.