herkez şikayetını dile getırmıs ama analdıgım kadarıyla sadece oyuncular burda kendı aralarında tartısıyor hıc bir yetkılı gelıp ılgılenıp tınlamıyor bıle bu sekılde iş olmaz arkadaş bende şikayetimi dile getiriyim zaten gmler okumuyor ılgılenmıyor kendı aramızda tartısarak paylaşayım bu upgrade sistemınde vede drop sisteminde aşırı bir bozukluk var millet değerli zamanını burda harcıyor emek veriyor oyunda birşeyleri elde etmek icin karakterini guclendırmek ıcın ama emekler ve zamanlar boşa gidiyor yazık gunah şakamı bu 12 14 adete yakın mino aldım bastım 1 tane ya 1 tanesi bile +5 olmazmı bak +5 diyorum +4 e atarken yanan var la şakamı bu nasıl sistemdir bu? elime item almak icin hangi itemi alsam + basıp takayım diyorum +5 mino basamadım 2 gb den fazla param oraya gitti +6 arch sword basayım dedim onada 4 gb param gitti şakamı bu? ve bu paraları farm atarak almadım bundan emin olabılırsınız.!! zaten farmdada 10 saat 15 saat farm atıp drop alamayanlar var keza ben en az 4 ile 8 saat arası farm atıyorum drop yok upgrade sistemi bozuk drop sistemi bozuk ve onlarca şikayet var bunları gormezden geliyorlar bu sekılde olmaz arkadaşım bu iş boyle yurumez.!!! Ben salıyorum oyunu varsa priest veya craft toplayıcılık lvli yuksek warrior ihtiyacı olan nft basıp verebilirim benden bukadar bu zamana kadar 4 gozle bekledık oyunu yerlı oyun dedık destek olduk baska oyunlardan oyuncu cektık ama degmezmıs gercekten cok buyuk hayal kırıklıgına ugradım artık degerlı vaktımı burda harcamıyacagım herkeze iyi oyunlar.... umarım ilerleyen donemelrdede oyun yonetımı ders alır tabi iş işten gecmeden hadi eywallah...