Benimde Artık Son Sitemimdir Oyun Yavas Yavas Kendi Kendini Bitiriyor Gecmiş Olsun...

khajm1

Üye
eyvallah benim pk atmadigimi yada czye cikmadigimi yazdigin anda konu benim icin kapanmistir anladigim kadariyla duzenli pk atan yada oynayan birisi degilsin o yuzden yaptigin yoruma cevap vermiyecegim gereksiz polemik yasanmamasi icin iyi geceler
10klık charın olduğunu ve bu tür durumların sadece size yaradığı için savunucu olduğunu kanıtladığın için teşekkür ederim. iyi eğlenceler

mrhit

Üye
Merhaba
Forum moderatörleri ve oyun yöneticileri sık sık forum'u takip ediyor, oyuncuların şikayetlerini değerlendirmeye alıyor. Hem forum moderatörü hemde bir oyuncu olarak +7 epik eşya bastığımda oldu, +4 seviyesine eşya basarken başarısız olduğumda oldu. Mmorpg RNG tabanlı oyunlardır. Kimi zaman tek basışta +7 item upgrade edebilirken kimi zaman üst üste 4 silahınızı +4 seviyesine bile geçiremiyorsunuz. Ayrıca drop ihtimalleri ya da upgrade oranları üzerinde herhangi bir oynama yapılmıyor. Bir algoritma var ve bu algoritma içerisinde kimi gününü çok iyi geçirirken kimisi çok kötü sonuçlar alıyor. Oyun içi ticket kısmından 7/24 destek veriliyor. Forum ve Discord alanından ticket ve konular üzerinden destek veriliyor. Özel olarak Oyun yöneticileri bir çok oyuncuya destek veriyor.
Görüş ve geri bildirimleriniz adına da ayrıca teşekkür ederiz.
Umarım Aarvad evreninde şansın bol olur. :)
İyi güzel söylemişsiniz de burda yakınılan konuya bir açılçık getirmek gerek. Hepimizin muzdarip olduğu durum şu, oyun harcadığımız zaman ve emeğe göre bize geri dönüş yapmıyor. En azından belli bir oranda yapabilirdi. Oyundaki drop ve upgrade oranı düşük olduğu için bir oyuncu harcadığı emek doğrultusunda bir yerlere gelemiyor. Oyun şu an adeta parayı yatır-oyna konumunda. Parası olan itemlerini düzüp oyunun tadını çıkartıyor. Emekle bir yerlere gelmeye çalışan ise eli boş dönüyor çoğu kez. Biz emek harcayıp item çıkarıp bunları basarak karakterlerimizi dizmek istiyoruz lakin oyun bu konuda çok acımasız. Bize çok az oranda geri dönüş yapıyor ve parası olan oynuyor bu oyunu. Oyunda birçok sorun varken marketteki ürünler ve bu kadar nft’nin satışa sunulması da bunun bir göstergesi. Bir oyuncu 50 tane item biriktirip bunlardan 1 tanesini bile +7ye geçiremiyorsa bu işte bir kötülük vardır. Ben emek vererek bir yere gelemeyeceğimi anlayınca bıraktım bu oyunu zaten. Parayı bas oyna (mantığında biraz oyun)!

Son düzenleme:

NeyimLanBen

Üye
Arkadaslar virgul ve nokta kullanin biraz. Adam 1 sayfa yazi yazmis en sona 3 nokta atmis sadece. Okudugumuzu anlayamiyoruz
:D:D: ulan wp konuşmalarına baksak kısaltma kullanarak konuşuyonuzdur arkadaşlarınızla aranızda burda nokta virgül istiyosun :D komik cidden haa

DiabIo

Üye
:D:D: ulan wp konuşmalarına baksak kısaltma kullanarak konuşuyonuzdur arkadaşlarınızla aranızda burda nokta virgül istiyosun :D komik cidden haa
Whatssapp ve forumu karşılaştırman ilginç olmuş hocam :) Yeri geliyor orda bir sürü bildirimle karşıdakini uyuz etmek için bırak kelime kelimeyi yazmayı harf harf bile mesaj yollanıyor. Burada imla, uslup, noktalama tabi ki de önemli. Bir kişiye değil, okuyan herkese hitap ediyoruz birşeyler yazarken :)

kopil

Üye
Dostum tdk'ya gore dikkat et demedim yahu. Adam destan yazmis, bir tane nokta koymamis. Hangi cumle nerede basliyor bitiyor anlamak zor olmuyormu :) cokta sey yapmayin oylesine bir yorumdu :)

UndefeatebLe

Üye
Oyun tam kıvamında bence. Oyun yöneticileri ticketları hemen cevaplıyor her seferinde. Droplar gayet yeterli ve upgrade oranları çok güzel. Her zarar eden gelip sitem ediyor yahu , yapmayın upgrade o zaman. Sizin istediğiniz farm yapalım drop alalım , upgrade yapalım attığımız geçsin hemen item yapip king olalım sonra gb kasıp satalım... Bu denilenlere yaklaşıldığı an oyun biter ve bence yöneticiler çok doğru yapıyorlar. Ayrıca ben solo oynadığım halde bu kadar memnun kalıyorum , ekibim olsa tadından yenmezdi.

mrhit

Üye
Oyun tam kıvamında bence. Oyun yöneticileri ticketları hemen cevaplıyor her seferinde. Droplar gayet yeterli ve upgrade oranları çok güzel. Her zarar eden gelip sitem ediyor yahu , yapmayın upgrade o zaman. Sizin istediğiniz farm yapalım drop alalım , upgrade yapalım attığımız geçsin hemen item yapip king olalım sonra gb kasıp satalım... Bu denilenlere yaklaşıldığı an oyun biter ve bence yöneticiler çok doğru yapıyorlar. Ayrıca ben solo oynadığım halde bu kadar memnun kalıyorum , ekibim olsa tadından yenmezdi.
Biz attığımız geçsin demiyoruz adam 50 yaneden 1 tane +7 yapamıyor sorun burda :)

KRALBENIM

Üye
İyi güzel söylemişsiniz de burda yakınılan konuya bir açılçık getirmek gerek. Hepimizin muzdarip olduğu durum şu, oyun harcadığımız zaman ve emeğe göre bize geri dönüş yapmıyor. En azından belli bir oranda yapabilirdi. Oyundaki drop ve upgrade oranı düşük olduğu için bir oyuncu harcadığı emek doğrultusunda bir yerlere gelemiyor. Oyun şu an adeta parayı yatır-oyna konumunda. Parası olan itemlerini düzüp oyunun tadını çıkartıyor. Emekle bir yerlere gelmeye çalışan ise eli boş dönüyor çoğu kez. Biz emek harcayıp item çıkarıp bunları basarak karakterlerimizi dizmek istiyoruz lakin oyun bu konuda çok acımasız. Bize çok az oranda geri dönüş yapıyor ve parası olan oynuyor bu oyunu. Oyunda birçok sorun varken marketteki ürünler ve bu kadar nft’nin satışa sunulması da bunun bir göstergesi. Bir oyuncu 50 tane item biriktirip bunlardan 1 tanesini bile +7ye geçiremiyorsa bu işte bir kötülük vardır. Ben emek vererek bir yere gelemeyeceğimi anlayınca bıraktım bu oyunu zaten. Parayı bas oyna (mantığında biraz oyun)!
Oyun emege gor yapmiyor mu? Millet item satmaktan koseyi dondu 3 senelik asgari ucreti kazananlar var hocam gozlerini ac, oyunu oyun icin oynarsan gorursun farki. Item satarsan tek yersin ama

Zirzopsky

Üye
Oyun saten bittiği belli değilmi reklam vermiyoruz çok talep.var diyorlardı reklam vermeye başladılar onlarda farkında oyuncu kaybettiklerinin. Şimdi toplamaya çalışırlar artık

NeyimLanBen

Üye
Dostum tdk'ya gore dikkat et demedim yahu. Adam destan yazmis, bir tane nokta koymamis. Hangi cumle nerede basliyor bitiyor anlamak zor olmuyormu :) cokta sey yapmayin oylesine bir yorumdu :)
Valla kanka lafın gelişi tek nefeste okudum takılmadan anladimda alışmışım demekki ben neyse :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt