Öneri Beta ne zaman ve soul bound önerisi

Kabile Reisi

Üye
Sevgili kardeşlerim, aziz rise online emekçileri. Bendeniz kabile reisi kardeşiniz, alfadaki level item vesaire silineceği için ve vizelerin finallerin yaklaşması sebebiyle oyuna ara vermiş bir vatandaşım. Ve tekrar başlayıp afedersiniz kaba yerim tabureye yapışana kadar kasılmak için betanın veya işte karakterlerin sıfırlanmayacağı zaman diliminin gelmesini sabırla bekliyorum. En azından tahmini bir şey söylesin biri lütfen. Onun dışında, soul bound ın pay to win i engelleyeceğini düşünüyorum ama trade için geçerli olsun bence çünkü mesela ben +8 e başka job ın itemini geçirsem emeğimle şansımla geçirmiş oldum ama işime yaramayacak pazara koyup satmam lazım. Npc ye de satmak istemiyorum oyunun ticaret ruhu gayet keyifli bence, ayrı bir zevk. Ama trade yaparken +7,+8 itemler verilmesin mesela, şimdi şey diyeceksiniz yapan pazara ucuza koyup yine anlaştığı adama aldırır. Haklısınız, ama yapacak bi şey yok. En iyisi yasak olsun bu, eğer görürseniz direk çekin fotosunu ilgili ekibe gönderin, perma ban yesin hocam. Valla gözünün yaşına bakmamak lazım perma ban şart bence, herkes çekinir bu sayede.

ANGEL

Üye
Aşağıya bak bro

Kabile Reisi

Üye
Aşağıya bak bro

Kanka biraz fazla karışık olmamış mı sence sadasdasdsada

ANGEL

Üye
2 para olması birbirine belli miktarda dönüşebilmesi örneğin
Dostum şirket para kazanmayacakmı? ,hayrınamı yapıyorlar bu oyunu? ,onlarca insan çalışıyor bu oyun için şu anda ,hepsi evine ekmek götürüyor :).
Tabiki gerçek parayla aldığın bir altın hesabın olacak.E birde oyunda dönen bir para sistemi var,ikisini birbirinden ayırmak gerekli,ve küçük bir kısmını aylık olarak birbirine dönüştürebilirsin.Karışık bir şey yok bence,tabiki sana karışık geldiyse onu bilemem,bana çok karışık gelmedi :).

Kabile Reisi

Üye
Dostum şirket para kazanmayacakmı? ,hayrınamı yapıyorlar bu oyunu? ,onlarca insan çalışıyor bu oyun için şu anda ,hepsi evine ekmek götürüyor :).
Tabiki gerçek parayla aldığın bir altın hesabın olacak.E birde oyunda dönen bir para sistemi var,ikisini birbirinden ayırmak gerekli,ve küçük bir kısmını aylık olarak birbirine dönüştürebilirsin.Karışık bir şey yok bence,tabiki sana karışık geldiyse onu bilemem,bana çok karışık gelmedi :).
Diğer oyunlarda olduğu gibi skin sistemi olur, oyun ondan para kazanabilir

KhanConqueroR

Üye
Dostum işine yaramayan itemi kesinlikle kırıp başka şeyler yapabileceğin bir sistem düşünülmüştü diye hatırlıyorum. Rün sistemini nasıl alfada gördüysek eminim ki betada da soul bound sistemini deneyeceğiz ve işe yaramayan itemleri kırıp birşeyler yapacağız diye düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt