İstek Beta ve Resmi sürümde sıfırlama önerisi

sulukarpuz

Üye
Malum oyun şuan Alfa aşamasında. Beta ve tam sürüm çıkışları esnasında karakterlerin sıfırlanacağını biliyoruz. Benim önerim ve istediğim; bu sıfırlamalarda sadece karakterleri seviye 1 düşürüp bütün eşyalarını alarak yapmamanız. Direkt karakterleri silerek yaparsanız daha yararlı olur. Çünkü:
1-Karakter ismini değiştirmek isteyen olabilir
2-Farklı sınıf karakter ile oynamak isteyen olabilir.
3-Farklı ırkta oynamak isteyen olabilir.
Yani diyeceğim o dur ki sıfırlama zamanlarında lütfen direkt karakterleri silin.
İyi çalışmalar kolay gelsin.

GhettoCospeL

Üye
aynı fikirdeyim hatta konu açmayı düşünüyordum ben deneme amaclı 4 jobada baktım ve pm leri deneme 1-2-3-4. yeni üyelik için ugrasacagıma mevcut üyeligimden devam etmek isterim.

Etzhel

Üye
Buyuk ihtimalle karakterlde silinecek sahsen ben denemk icin tum slotlari actim random isim salladim silinecek diye :)

Anonymouss

Üye
sizin düşündüğünüzü onlarda düşünmüştür emin olun.alpa 1deki karakterler silindi alfa 2ye geçtildi beta yafa official dada aynısı olur

okanozcan

Üye
Arkadaşlar, karakterlerin silinmemesi gibi bir ihtimal yok zaten bu konuda içiniz rahat olsun :)

McihanM

Üye
Normalde 1 ay denmişti umarım popülasyon düşmesin diye kasıtlı olarak yapılmış bir açıklama değildir. Çünkü Alpha diye az bir bakıp salan çok kişi vardı. Ama açıklamada charlarla ilgili bir şey yazmıyor zaten. Sadece bu fazlar peş peşe olacak manasında bir açıklama. Yani Alpha kapatılıp 2 gün sonra Beta geçildiğinde DB komple sıfırlanabilir. DB ile ilgili bir açıklama yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt