Sene 2000 lerdi ama.Oyun zaten erken açıldı. Bilmeyen bir sen kaldın sanırım.
Oyunda lvl 70 yok, 70 itemleri, takıları yok.
Tahminimce ayarlamaları direk 70 üstünden yaptılar, tahmin değil bu garanti. Fakat hesaplamadıkları şey oyunu 65ten açarak, daha düşük itemleri, skilleri bla bla uygun olarak denemediler. Bu sebepten bir çok sorun oluştu. Ve herkesin şikayet ettiği konu bu aslında, ona nerf gelsin buna nerf gelsin.
Oyunun birçok eksiği bulunuyor, burası kesin.
Düzelir mi, düzelir, ama zamanla. 20 yıllık oyun ile karşılaştırmak (ki herkes bunu yapıyor) çok çok yanlış bişey. 20 yılda yaptıkları belli.
Burda 3 ayda yapılan belli
Malum oyun diye bahsedilen oyun ilk çıktığını hatırlıyorum. Maradon ve krallıklar vardı sadece. lvl sınırı 60, 30a kadar maradonda en üst seviye yaratık zombi ve Iron Earring diye bir takı 5 dolara satılırdı
Buradaki ekip her konuda eksik. Hepside meşhur 3 oyunun oyuncularıydı. Oyun gibi kendileri de yeni bu sektörde. Sadece olabildiğince keyif almaya bakmak lazım. Onların bizden çok düşündüklerine eminim.
Oyun oynamak ile geliştirmek arasında burdan 300milyon yıl ışık hızı uzaklığında fark var. Bunu da belirtmek isterim. Şuanki durumu 2000 olarak düşün. 20 yıl sonra nelere olacak kimse bilemez. En azından oradaki buglar burada yokSene 2000 lerdi ama.
Son paragrafa kadar +1Oyun zaten erken açıldı. Bilmeyen bir sen kaldın sanırım.
Oyunda lvl 70 yok, 70 itemleri, takıları yok.
Tahminimce ayarlamaları direk 70 üstünden yaptılar, tahmin değil bu garanti. Fakat hesaplamadıkları şey oyunu 65ten açarak, daha düşük itemleri, skilleri bla bla uygun olarak denemediler. Bu sebepten bir çok sorun oluştu. Ve herkesin şikayet ettiği konu bu aslında, ona nerf gelsin buna nerf gelsin.
Oyunun birçok eksiği bulunuyor, burası kesin.
Düzelir mi, düzelir, ama zamanla. 20 yıllık oyun ile karşılaştırmak (ki herkes bunu yapıyor) çok çok yanlış bişey. 20 yılda yaptıkları belli.
Burda 3 ayda yapılan belli
Malum oyun diye bahsedilen oyun ilk çıktığını hatırlıyorum. Maradon ve krallıklar vardı sadece. lvl sınırı 60, 30a kadar maradonda en üst seviye yaratık zombi ve Iron Earring diye bir takı 5 dolara satılırdı
Buradaki ekip her konuda eksik. Hepside meşhur 3 oyunun oyuncularıydı. Oyun gibi kendileri de yeni bu sektörde. Sadece olabildiğince keyif almaya bakmak lazım. Onların bizden çok düşündüklerine eminim.
Knight online falan yokken ultima online oynardık. Herhalde en güzeli de oydu. Craft yapısını Ultime Online'dan esinlenerek yapıldığını düşündüm hatta hep.Son paragrafa kadar +1
Bu arada 3 oyun derken Silkroad - Mt2 - KO mu ?![]()
Scroll basıyordum yankesiciler çalıyordu. Bende energy vortex atıp kaçıyordumKnight online falan yokken ultima online oynardık. Herhalde en güzeli de oydu. Craft yapısını Ultime Online'dan esinlenerek yapıldığını düşündüm hatta hep.
EvetSon paragrafa kadar +1
Bu arada 3 oyun derken Silkroad - Mt2 - KO mu ?![]()
Ahh ah az barracoon dönmedik neira dönmedikScroll basıyordum yankesiciler çalıyordu. Bende energy vortex atıp kaçıyordum![]()