bi teşekkür edelim demi!

Cabbar34

Üye
sevgili yönetim onca ay sürekli eleştiri yaptık yeri geldi anlayışla karşıladınız yeri geldi banladınız :D son 1 aydır gurup zından dışında herşeyden çok memnunum fıstık gibi farm atabılıyorum.item basabiliyorum sadece bugun 3 tane +7 epic item bastım..yani baya baya zevk alıyorum..teşekkürler umarım daha iyiye dahada güzel günlere bu şekilde devam ederiz.
TEŞEKKÜRLER..

lorddark

Üye
nerde farm attığını söylermisin hocam ya ben beceremiyorum bu farm işini herhalde

Cabbar34

Üye
nerde farm attığını söylermisin hocam ya ben beceremiyorum bu farm işini herhalde
cyclops çok iyi çöp atıyor boş bulursam sureklı orayı farmlıyorum..clan guarda farmlıyorum..fp basıcagım zman gorgon farmlıyorum deli gibi fp atıyor 7 denıyorum cıkanları 9m10m den satıyorum..

Alkoer

Üye
Tebrikler. Umarım çok daha güzel günler yaşarız hep beraber.

Unutmayın ki yaptığımız eleştiriler bazen sert olsa da oyunun daha iyi yerlere gelmesi içindir.

Şahsen oynayabileceğim çok sayıda oyun olmasına rağmen hala inatla rise online oynamamın sebebi Türk yapımı bir oyunu dünya standardında görmek istememdir.

Balerion

Üye
A.h limiti haric son birkaç güncelleme oyuna gerçekten iyi geldi. Her ne kadar 200m'lik item 100m'e düşmüş olsa da 200 liralık gb de 450 liraya çıktı. Değer kaybı böylece önlendi. Şu an farm güzel, upgrade güzel, pazar fena değil, dv nasıl onu bilmiyorum epeydir çıkmadım ama o da güzeldir inş.

Witch_King

Üye
cw lere katıldıkca orda deneyimim oldu okcu oynuyorum kill de alıyorum .ama dw ye çıkamıyorum şuan lvl vede item bakımından hazır olduğumu düşünmüyorum..
Dw ye çıkabilmen için asas paşazadelerden izin alman gerekir. Onların insafına kalmış pk atabilmek çünkü. İzin verirde iki adım attırırlarsa başarı sayarsın.

Fenrirismypuppy

Üye
A.h limiti haric son birkaç güncelleme oyuna gerçekten iyi geldi. Her ne kadar 200m'lik item 100m'e düşmüş olsa da 200 liralık gb de 450 liraya çıktı. Değer kaybı böylece önlendi. Şu an farm güzel, upgrade güzel, pazar fena değil, dv nasıl onu bilmiyorum epeydir çıkmadım ama o da güzeldir inş.
hangi farm nolur bana da söyle :C

Balerion

Üye
Dw ye çıkabilmen için asas paşazadelerden izin alman gerekir. Onların insafına kalmış pk atabilmek çünkü. İzin verirde iki adım attırırlarsa başarı sayarsın.
Hocam öyle bir endişem yok, endgame'in en sağlam itemleriyle kombinasyonu yapılmış bir çarım var asas masas vız gelir ama ortamı beni geriyor. Ne yapayım slotta farmcı kovalayanlari mi kovaliyim? :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt