İstek Bikaç istek ve öneri

Dreamy14

Üye
Rahatsızlığımdan oyuna başlayamıyorum demiştim ama ilerde bi yolunu bulabilirim sınırlıda olsa başlamayı düşünüyorum bi konu açayım dedim kafama takılan.
Görsel olarak bişey takılmıştı okçuların kolları kısa gibi geliyodu bana yani tam o hissiyatı alamadım videolarda.
Mage skilleri ise oyunda en beğendiğim şeyler olmuş daha iyisi olamazdı resmen bayıldım. Magelerde belini kırcak kadar geriye yaslanıyomuş gibi geldi bana az daha az yatabilir.
Warriorlarda dkkatimi çeken reaperin sanki çarpraz vuruyo gibi durması tam sivri yeri gelmiyomuş gibi geldi bana.
Bp nin vurduğu skill animasyonu çok sönük gibi geldi bana ...

Okçulara baktımda bayan okçularda koşarken öyle bi hissiyata kapıldım. Bide asaslar daggerları çok kaldırıyor gibi geldi bana koşarken... İyi oyunlar diliyorum herkese belkide bana öyle gelmiştir öyle ise kbkmasn kmse... Yani sonuçta binlerce kişi oynadı oyunu oynarken öyle bi hissiyat yoksa bana gelmiş olablr ...

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Öncelikle geçmiş olsun.
Görsel olarak düzenlemeler ilk başta olduğu gibi sürekli olarak devam etmekte, ekibimizin ve oyuncuların gözüne hoş görünmeyen/hata olan görsel düzeltmeler devam edecektir ilerleyen süreçte.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt