Bıktım bu Arcana satanlardan

washigo

Üye
Bıktım bu Arcana satanlardan. Konu Arcana satması değil. Pazarım kuruluyken geliyor pazarımın üzerine pazar kuruyor. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum. 1 sustum 2 sustum 3 sustum ama artık bıktım. Zaten ülkedeki bütün şehirlerin adıyla hesap açmışlar arcana satıyorlar. Hepsini ayrı ayrı pc den açtığını da düşünmüyorum o da ayrı bir konu..

pazar bugu.png

JaxSui

J
Bir roco yatırımcısı olarak roconun bu şekilde kullanılmasından memnunum :)

washigo

Üye
Adamlar bug (bag) ını bulmuş belliki. Bu başıma ilk defa gelmedi.. Bir yanıma gelip 1 dakika durup pazarı kurmadı. Gelir gelmez pazarı kuruverdi.. benim tahminim boş bir alanda pazarı açtı itemleri yerleştirdi sonra yürümeye başladı. Benim üzerime gelince de pazarı kurdu.. ama Pazara item yerleştirme esnasında yürünmüyor diye biliyorum.

Bstrafe

Üye
Bıktım bu Arcana satanlardan. Konu Arcana satması değil. Pazarım kuruluyken geliyor pazarımın üzerine pazar kuruyor. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum. 1 sustum 2 sustum 3 sustum ama artık bıktım. Zaten ülkedeki bütün şehirlerin adıyla hesap açmışlar arcana satıyorlar. Hepsini ayrı ayrı pc den açtığını da düşünmüyorum o da ayrı bir konu..

Ekli dosyayı görüntüle 9285
Sisteme inject olan bir program olmadan pazarı manuple etmesi mümkün değil. Umarım araştırılır.

HeaveN

Üye
Potçular öyle puslu sabahlar puslu geceler bu adam her yerde lunaskar protean dorion büssürü char var helal olsun ama tam potçu hep kendisinden alırım :D

Maximiliantr

Üye
Adamlar bug (bag) ını bulmuş belliki. Bu başıma ilk defa gelmedi.. Bir yanıma gelip 1 dakika durup pazarı kurmadı. Gelir gelmez pazarı kuruverdi.. benim tahminim boş bir alanda pazarı açtı itemleri yerleştirdi sonra yürümeye başladı. Benim üzerime gelince de pazarı kurdu.. ama Pazara item yerleştirme esnasında yürünmüyor diye biliyorum.
Moruk şimdi bak adamlar kopyala yapıştır ile aynı fiyattan 10 tane arcana koyar sen daha 3. itemin fiyatına bakar düşünürsün hılı olmaları normal.

washigo

Üye
Moruk şimdi bak adamlar kopyala yapıştır ile aynı fiyattan 10 tane arcana koyar sen daha 3. itemin fiyatına bakar düşünürsün hılı olmaları normal.
Ben de hep +7 priest leather satıyorum. Ben de kopyala yapıştır yapıyorum. Sorunumuz o değil ve emin ol salak değilim. Benim bahsettiğim hız öyle bir hız değil. Geldi char durdu pazar kuruldu. 3-4 saniye içinde oldu

Zbam

Üye
bu arada ben charımı ne zaman arcanacıların yanına pazara kursam pazar ters dönüyor
edit :Ciddiyim gülme @washigo yine kurdum yine arkasını döndü char:D:D

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt