Bıktırıyor

bessine

Üye
Oyun ilk etaplarında exp bugu yapan yaptı uzadı gitti.Buna neyse dedim destek sistemi üzerinden sorun belirtiyorum dalga geçer gibi sorununuzu lütfen iletin diyorsunuz.Oyun ikide bir donuyor takılıyor kapanıyor kabak tadı verdi.Demin 1-2 konu sllindi kötü eleştride dolayı eğer eleştri kaldıramıyorsanız bu işlere girmiceksiniz.Bu konuyada silicek misiniz bakalım eğer silerseniz belli ki siz hep iyi yorumlar bekliyorsunuz.

Fischer

Üye
Merhaba,

Forum kuralları çerçevesinde yapılan hiçbir üyeliğe/konuya/mesaja işlem uygulanmamaktadır. İftira veya kötülemek amacıyla oluşturulmayan her yoruma açığız. Her yeni oyunda olduğu gibi bu oyunda da sorunların olması gayet normaldir. Önemli olan bu sorunlar için çözüm üretmektir. Oyunun yayın hayatı boyunca optimizasyon çalışmaları devamlı olarak yürütülecektir. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

bessine

Üye
benim yazımlarım oyun ile alakalı siz tutuyorsunuz konu dışı bölüme taşıyorsunuz kötülemek amacıyla oluşturulan bir konu yok gerçekleri yazıyorum.Forumda müdehale yok diyorsunuz ancak 2 tane konuya yorum yapacağım sıra böyle bir konu yoktur yazısı geliyor ekranıma aradım bulamadım konuları nasıl müdahele yok.Siz istiyorsunuz oooo süper oyunn çok güzel herkes oynasın.İşi gücü bırakın millet bu oyunu oynayın biraz yönetimi övün hadi arkadaşlar bu oyun harika diye bas bas bağıralım mı?İyi yoruma açıksanız kötü yorumada açık olmak zorundasınız zira hep iyi yorum olmıcak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt