Bilgisayar Ekran Kapanmama Sorunu.

Thorin

Üye
Ben Laptop ile oynuyorum sorunum şu laptop ekran hep açık kalıyor oyun ayarlarından çözemedim.

bilgisayar güç seçeneklerinde 5dk ayarlı ekran kapanma süresi oyun dışında normal süresi dolunca kapanıyor.

ben bunu çözemedim pazara afk bırakıp çıkıyorum geliyorum ekran hep açık bu sadece bende mi yoksa genel mi?

Ekli dosyalar

• ekran.PNG
    ekran.PNG
    25.8 KB · Görüntüleme: 62

skaebneN

Üye
Oyun ekranındayken ekran kapanmaz. Tarayıcı da boş bir sekme açıp orada dene istersen ben öyle yapıyorum ekran uykuya geçiyor.

Thorin

Üye
Oyun ekranındayken ekran kapanmaz. Tarayıcı da boş bir sekme açıp orada dene istersen ben öyle yapıyorum ekran uykuya geçiyor.
Dediğini de denedim boş masaüstüne geldim olmadı boş Google sayfası açtım yine geçmedi oyunda ekran ayarlarından 3 seçeneği de denedim yine açık kalıyor kapanacak gibi kısıyor sonra tekrar uyanıyor bu sadece bu oyunda oluyor

RickSancheZz

Üye
benim laptoptada aynı sorun var, ben parlaklığı sıfırlayıp ekranı acık bırakıyorum

skaebneN

Üye
Dediğini de denedim boş masaüstüne geldim olmadı boş Google sayfası açtım yine geçmedi oyunda ekran ayarlarından 3 seçeneği de denedim yine açık kalıyor kapanacak gibi kısıyor sonra tekrar uyanıyor bu sadece bu oyunda oluyor

Benim bilgisayarım masaüstü . Ayarlar tıpkı sendeki gibi ve kapanıyor. Büyük ihtimal laptop olduğu için gücü kesmiyor olabilr.

Thorin

Üye
bu konu ile ilgilenecek bir yetkili yokmu?

oyun ekranın kapanmasına izin vermiyor sürekli ekran açık kalıyor oyun dışında bir problem yok.

@xARC @Vision

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt