Bilgisayar kapanıyor Acil Çözüm

emre7295

Üye
Bilgisayarım Sadece Rise online oynarken 4 saat içinde 2 defa kapandı kendi kendine shut down oluyor bilgisayarımda herhhangi bir sorun bulunmamakta windows veya sistem donanım olarak oldukça yüksek bir sisteme sahibim mutlaka benimle aynı bu sorunu yaşayan arkadaşlarda vardır

GRANDEKİNOKS

Üye
Merhabalar,

Sıcaklık değerlerinizi kontrol edebilme şansınız var mı ?

emre7295

Üye
Merhabalar,

Sıcaklık değerlerinizi kontrol edebilme şansınız var mı ?
sıcaklık değerlerim normal kontrol ettim zaten ısınmasının imkanı yok 8 fan çalışıyor işlemcim 55-60 seviyelerinde sıcaklığa sahip zaten ryzen 3600x 95 dereceye kadar dayanıyor kapatmaz kendini bu sıcaklık yüzünden

culha0

Üye
evet bende oyunu yükledim girdikten sonra bilgisayar shut down oluyor

emre7295

Üye
evet bende oyunu yükledim girdikten sonra bilgisayar shut down oluyor
rtx 2060 super ekran kartım var fps drop almadan ultrada oynayabiliyorum oyunu ve ekran kartı sıcaklığımıda kontrol ettiğimded normal değerlerde ancak ultradayken shut down oluyor low grafiğe çektiğimde bilgisayarımda bir sorun olmadı sanırım ultra ayarlarında bir sıkıntı var ısı problemi değil çünkü tüm değerlerim normal

DariuzRs

Üye
Merhaba,

Bilgisayarınızın işlemci sıcaklık değeri anlık değişkenlik gösterebilir. Bilgisayarın kapanma sebepleri işletim sitemiyle alakalı olabilir. RiseOnlineLauncher.exe dosyasını açıldıktan itibaren görev yöneticisinden değerlerinizi kontrol etmenizi öneririm herhangi bir uygulama kısıtlıyor veya anlık kasıyor olabilir .

killtolive766

Üye
Merhaba
Sistemim çok iyi sürekli ısı değerlerini kontrol ediyorum normal sevilerde herşey bir anda oyun donuyor bilgisayar kapanıyor özellikle moblara atack yaptığım an oluyor bazen dururkende oluyor yardımcı olur musunuz teşekkürler.

shtsus

Üye
Mage de venom skilini vurunca kapanıyor bilgisayar bende de

vroslav

Üye
Hocam aynı sorunun benzeri şu şekilde başıma geldi. Rise online oynarken PC'm kapandı. Daha sonra açtığımda her chara girdiğimde kapanmaya başladı. Ekran kartımda sorun olduğunu düşündüm. Servise yolladım sorun yok dediler. Sorun güç kaynağımda çıktı, güç kaynağımı değiştim sorun çözüldü. Bana maliyeti 2800TL olmuştu. 2 ay önce.

Sana tavsiyem ekran kartını bi test et yük bindir.

Edit: Ekran kartında sorun olduğunu düşünmemin sebebi şu; makina ısınmıyor kesinlikle ama stres testi yaptığım zaman ekran kartı 3D testine ggeldiğinde anında kapanıyordu. Dolayısı ile kartta sorun var dedim ama sorun PSU'da çıktı ilginçti.

ECOMI

Üye
Laptop kullanıyorsanız, soğutucu almanızı öneririm. 13 senelik sadece pazar için kullandığım laptopumda aynı sorunun sadece ısındığı için olduğunu fark ettim. Ayrıca CPU kullanımında gözle görünür bir düşüş göreceksiniz.

thedarga

Üye
sıcaklık değerlerim normal kontrol ettim zaten ısınmasının imkanı yok 8 fan çalışıyor işlemcim 55-60 seviyelerinde sıcaklığa sahip zaten ryzen 3600x 95 dereceye kadar dayanıyor kapatmaz kendini bu sıcaklık yüzünden
ekran kartı sıcaklık değeri ? ekran kartı bu tür hatalara yol açabiliyor bende yaşadım çok.. termal macununu yenileyip temizle istersen eski bir modelse(benimkisi öyle .. biraz da olsun etkisi oldu) ve bilgisayarın işletim sistemini çok yoruyor bu oyun. kısacası mümkün olduğu kadar bilgisayarı boş tutmaya çalış işine yaramayan film vs. hdd yada silebilirsin. imkanın varsa bilgisayarı tamamen hd temizleyerk format at

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt