oyundan çıkarken bile 15dk uğraştım ben gerisini sen düşünskilver diyorum donuyo stat ver diyorum donuyo hareket et diyorum nereye diyo . malesef ki başka bahara artık
kernel32 l2-1-0 hatası alıyorum yardımcı olacak varmıarkadaşlar bilgisayarım
i5-6200u
12 gb ram
nvidia geforce 920 mx var
normal knigt onlie cs go tarzı oyunları oynayabiliyorum fakat bu oyunu kaldırmadı görüntüler inanılmaz derecede kasıyor ve oyundan atıyor diğer arkadaşların bilgisi olsun
kernel32 l2-1-0 hatası alıyorum yardımcı olacak varmı
Kusura bakma hocam ama 8 sene önce çıkmış 2. nesil işlemci ile oyuna girmeye çalış bide oyuna çamur de. Bence senin sistemin fazla eski.Maalesef bende önceki testlerde kasmadan oyayabilirken burada hiç oyanayamıyorum. New worldde kasmadan drop yemeden oynayabiliyorum oysa ki. Yine karakter kolu bacağı bi garip koşuyor. Ben önceki sürümlerden kasması dışında bir fark göremedim. Bu arada very low en düşük çözünürlükte bile kasıyor. Oyun çamur gibi olduğu halde kasıyor. İ5 2500k r9 380 8gb ram.
Çamurdan kasıt oyun içinde çözünürlüğü düşüren ayarı en düşüğe çektiğim de bile kasmasıydı. Daha önceki testlerden görüntü kalitesi olarak bir iyileşme göremedim ben. Ancak o zaman hiç kasmadan oynadım. 8 sene önceki ekran kartı olabilir ancak New world görüntü kalitesi olarak buna bin basar ve ben New worldu orta ayarlarda oynayabiliyorum. Oyunun optimizasyonu bozulmuş bu bir gerçek.Kusura bakma hocam ama 8 sene önce çıkmış 2. nesil işlemci ile oyuna girmeye çalış bide oyuna çamur de. Bence senin sistemin fazla eski.
Epic ayarlarda cam gibi grafiklerde 100 fps üzeri alıyorum
Dostum adını bile bilmediğin oyunlar oynadım. Senin sistemin kötüyse ben ne yapabilirim. Ben sana sistemimi söyleyeyim ona göre kararını ver.Epic ayarlarda cam gibi grafik? Oynadığın 2 oyundan biri bu sanırım
3 aşağı 5 yukarı aynı sistemi kullanıyoruz ve şunu çok net söyleyebilirim ki bu oyunun görüntüsü iyi değil, vuruş hissiyatı iyi değil, map i iyi değil, arayüzü iyi değil. Şu haliyle oynanacak bi tarafı yokKusura bakma hocam ama 8 sene önce çıkmış 2. nesil işlemci ile oyuna girmeye çalış bide oyuna çamur de. Bence senin sistemin fazla eski.
Epic ayarlarda cam gibi grafiklerde 100 fps üzeri alıyorum
Görüntü hangi anlamda iyi değil bana söylermisin.3 aşağı 5 yukarı aynı sistemi kullanıyoruz ve şunu çok net söyleyebilirim ki bu oyunun görüntüsü iyi değil, vuruş hissiyatı iyi değil, map i iyi değil, arayüzü iyi değil. Şu haliyle oynanacak bi tarafı yok
Screen Percentage 300, bu oyunu hiçbir oyunla kıyaslamıyorum bu oyunu kullandığı teknik altyapı ile kıyaslıyorum, Unreal Engine 4, Gereksiz pc yi yoruyor. Tamam gerekli soğutma sistemim var ve umrumda değil ama karşılığını istiyorum ve bulamıyorum (Elyon Online unreal engine 3 ile yapıldı ve dokularda ve sistem kullanımında bariz fark var onun betası ile kıyaslarsak). Bir diğer yandan haklısınız interface old school kaldı düzelttik dediler. Yani sonra düzeltiriz deseler bu eleştirimi de getirmezdim ama düzeltilmiş hali olduğunu kendileri belirttiler nitekim alphadan farklı olması nedeni ile de görüyoruz değiştirildiğini ve berbat. Launcher dan karakter yaratma ekranından oyun ici interface e kadar elle tutulur bir tarafı yok. Betada bitmiş oyun beklememem gerektiğini bilecek kadar bilinçli bir oyuncu ve ucundan da olsa teknik altyapıya sahip birisiyim. Bu oyun kapalı da olsa "BETA" da yani temel bitmiş katlar çıkılıyor olması gerekir ve öyle bir görüntü yok ortada. Foruma bakıldıgında da görüyoruz zaten isteyen girsin hata arasın biz istemiyoruz bukadar basit.Görüntü hangi anlamda iyi değil bana söylermisin.
Modellemeleri mi beğenmedin yoksa grafikler mi kötü görünüyor (Eğer kötü görünüyor diyorsan Tüm ayarları Epic yapıp Screen Percetage yi 200 e çekersen düzeliyor)
Vuruş hissiyatı ve map a gelecek olursak. Oyun gördüğün gibi açık beta biled değil kapalı beta aşamasında hala çalışmalar ve düzeltmeler yapılıyor.
UI grafikleri yani senin deyişinle arayüze gelecek olursak. Bence gayet güzel ve kullanışlı olmuş. Umarım 500 milyon dolar bütçe ile yapılmış New World oyunu arayüzü ile kıyaslamıyorsundur bu oyunu
kankam benim pc de zar zor kaldırıyorarkadaşlar bilgisayarım
i5-6200u
12 gb ram
nvidia geforce 920 mx var
normal knigt onlie cs go tarzı oyunları oynayabiliyorum fakat bu oyunu kaldırmadı görüntüler inanılmaz derecede kasıyor ve oyundan atıyor diğer arkadaşların bilgisi olsun