Bilgisayarıma ne yüklediniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bstrafe

Üye
Launcher 22/02/2023 tarihinde yaklaşık 10 GigaByte büyüklüğünde bir indirme yaptı ve güncelleme notlarında buna dair bir içerik bulamadım ve bilgisayarıma 10 GB ne yüklendiğini merak ediyorum.
Bu konu da "daha önce yayında söylendi , videoda belirtildi" gibi bir konu ise güncellemelerden haberdar etme yeri yayınlardan ziyade resmi forumdur.
Yoksa oyunculara küçük sürprizler yapmayı mı seviyorsunuz ?

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Yeni zindan haritası, yeni güncellemeler ve ilerleyen zamanlarda gelecek olan güncellemelerin bir kısmı bu yama ile oyuna eklendi. Ek olarak yeni yamayı yükledikten sonra Launcher'dan " Dosya Kontrol" özelliğini çalıştırdığınız zaman oyun dosyasında ( Bilgisayarınızda ) 18 Gigabyte yer açılacaktır.

İyi forumlar.

Lady

Üye
Aslında benim pc deki oyun 41 gb idi. Güncellemeden sonra 30.8 gb a düştü. Benim bilgisayarımdan ne silindi :)

BySavas

Üye
Selamlar,

Yeni zindan haritası, yeni güncellemeler ve ilerleyen zamanlarda gelecek olan güncellemelerin bir kısmı bu yama ile oyuna eklendi. Ek olarak yeni yamayı yükledikten sonra Launcher'dan " Dosya Kontrol" özelliğini çalıştırdığınız zaman oyun dosyasında ( Bilgisayarınızda ) 18 Gigabyte yer açılacaktır.

İyi forumlar.
Program File > Rise Online Klasörü şuan 48,2 GB yer kaplamaktadır.
Dediğinizi yaparsak düşermi 18 GB ?

Cevap bekliyorum.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Program File > Rise Online Klasörü şuan 48,2 GB yer kaplamaktadır.
Dediğinizi yaparsak düşermi 18 GB ?

Cevap bekliyorum.

Evet yukarıda belirttiğim adımları uygularsanız 18 Gigabyte yer açılacaktır.
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt