Yıllarca Wow ve Ko ibi oyunları oynadım ve hala oynuyorum.
Rise Online tamamen neutral bir şekilde yaklaşıyorum ve durum şundan ibaret.
Trend olarak oyun çıkmadan piyasalarda şöyle iyi bir hava oluşturdunuz.
Bir çok şey var bahsetmediğim , yanlış anlaşılmasın nefret kusmuyorum fakat kardeşim uzun test süreli sonucunda bir oyunu hazırdır açıyoruz ufak tefek şeyler olabilir dedikten sonra bunlarla karşılaştığım için bu yazıyı paylaşıyorum. Çok büyük firmaların oyunları patlıyor bunu biliyoruz , doğruya doğru ama bu kadar hazırlıksız apar topar pantolunu giymeden kaçmışsınız gibi geldi.
Oyunun daha iyi bir hale gelmesini istiyorum ama Rise Online oluşturduğu hype bende yok oldu. Yayınlarda maddi olarak desteklediğiniz yayıncılar bile oyunu zorla oynuyor gibi görünüyor.
Oyuna kesinlikle bok atmıyorum
İyi olmasını istiyorum oynamak istiyorum , bu şekilde oyunu insanlara sunmanız ayıp olmuş.
Rise Online tamamen neutral bir şekilde yaklaşıyorum ve durum şundan ibaret.
Trend olarak oyun çıkmadan piyasalarda şöyle iyi bir hava oluşturdunuz.
- Oyun kaç test aşamasından geçti bilmiyorum , arkadaşım bu nasıl bir kötü grafik optimizasyon. Hiç mi bir araya gelip bunu tartışmadınız , hiç mi biriniz çıkıp bu oyunda ciddi optimizasyon sorunu var demedi. 8 kişi toplanıp 1 pt kurup haritayı dolaşsaydınız bile anlardınız. Bunu yapıp da hala oyunu bu şekilde açılışı yaptıysanız oda değişik bir bakış açısı.
- Lag , rollback ve bunlardan kaynaklı Pazara bakarken 5 birisinin pazarını açmak için 3 dk beklemek , teleport gatelerin düzgün çalışmaması , canı isterse teleport ediyor istemezse seni relog atmaya zorluyor. Karakter hasar verme zamanlama hataları ve damage göstergelerin zamanlama hataları.
- Macro diz boyu
- Oyun solo bir oyuncu için çekilmez bir hale bürünüyor belirli seviyelerden sonra
- Göreve oto gitme var güzel tembel insanlar için , göreve oto gitme çok kötü yazılmış ve ek olarak yolun üstündeki craft taşlarına binalarına takılan rotalar yazmışsınız.
- Oyun açılışı ile birlikte oyunu ikizinden farklı kılabilecek tek bir özellik olan crafting sisteminin tam aktif olmaması.
- Craft malzemelerinin her yerde olmaması , olmaması gereken yerlerde bulunması ve üstünde gel beni craftla diye büyük yazılarla haritada görünmesi.
- Oyunda pm düzgün çalışmıyor olması
- Bakım zamanlarının plansız ve düzensiz olması , günü kurtaralım mantığı varmış gibi
- Rise Online twitch yayınına denk geldim geçen gün , çok amatörce kardeşim çok.
- Çoğu insanın Ko gibi oyunda bu oyunda düzelecek deyip buraya geldiğinde her şeyin aynı olduğunu farketmesi , para kasma slotları ve gb satma planları.
- Forumda hızlı geri dönüş var fakat mevcut oto cevaplandırma gibi cevaplarla vakit kazanma çabaları vs vs vs.
Bir çok şey var bahsetmediğim , yanlış anlaşılmasın nefret kusmuyorum fakat kardeşim uzun test süreli sonucunda bir oyunu hazırdır açıyoruz ufak tefek şeyler olabilir dedikten sonra bunlarla karşılaştığım için bu yazıyı paylaşıyorum. Çok büyük firmaların oyunları patlıyor bunu biliyoruz , doğruya doğru ama bu kadar hazırlıksız apar topar pantolunu giymeden kaçmışsınız gibi geldi.
Oyunun daha iyi bir hale gelmesini istiyorum ama Rise Online oluşturduğu hype bende yok oldu. Yayınlarda maddi olarak desteklediğiniz yayıncılar bile oyunu zorla oynuyor gibi görünüyor.
Oyuna kesinlikle bok atmıyorum