BİNEKLER VE PETLER

_G_A_R_D_İ_Y_A_N_

Üye
Binek ve petlerin tek bir karakterde kullanılması hakkında düşünceleriniz ve önerilerisiniz nelerdir

Nodar

Üye
Binek ve petler karaktere değil hesaba bağlı olmalı bence.

Alkoer

Üye
Birçok konuda yazdık hesaba ait olsun binek ve pet diye. Ama şuana kadar bir developer dan yanıt görmedim.

IFIRTINAI

Üye
Selamlar,
Arkadaşlar amaç mümkün olan en kısa sürede mağazadan maksimum satış yapmak. Maalesef hesaba bağlı sisteme geçileceğini düşünmüyorum. Neden en kısa sürede çok satış yapmak istesinler ki derseniz cevabını yazamam ban yiyorum :)

WoxHades

Üye
Başka karaktere aktarılamamasının ne gibi bir mantığı var onu düşünüyorum aklıma hiçbirşey gelmiyor.Bence de aktarılmalı.

Alkoer

Üye
Selamlar,
Arkadaşlar amaç mümkün olan en kısa sürede mağazadan maksimum satış yapmak. Maalesef hesaba bağlı sisteme geçileceğini düşünmüyorum. Neden en kısa sürede çok satış yapmak istesinler ki derseniz cevabını yazamam ban yiyorum :)
Çiftlik bank?

IFIRTINAI

Üye
Umarım öyle bir durum olmaz. Benim anlatmaya çalıştığım büyük sponsorluk anlaşmaları, gereğinden fazla reklam ile yeni oyunuz diyerek malum oyundan çok fazla oyuncu çekip, o kitleden mümkün olan maksimum seviyede kazanç sağlamak. Tecrübeleri bu yönde diyerek uzatmıyorum :)

Alkoer

Üye
Umarım öyle bir durum olmaz. Benim anlatmaya çalıştığım büyük sponsorluk anlaşmaları, gereğinden fazla reklam ile yeni oyunuz diyerek malum oyundan çok fazla oyuncu çekip, o kitleden mümkün olan maksimum seviyede kazanç sağlamak. Tecrübeleri bu yönde diyerek uzatmıyorum :)
Anlamadım dostum lütfen dm den bi bilgilendir beni

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt