Unbeatable
Üye

Bitirmesinin çok zor olduğunu düşündüğüm şeyin kaç kişi tarafından bitirildiğini merak ettim.
Çekilişle belirlenecek. Sıralamanın bir önemi bulunmuyor.Belirtilen ödüller sıralamaya göre mi acaba yoksa bingo yapanlar arasından mı çekilecek?
Milli piyango mantığı senin biletindeki numaraya göre ödül çıkacak.Belirtilen ödüller sıralamaya göre mi acaba yoksa bingo yapanlar arasından mı çekilecek?
Aa kanka sen oyunu bırakmamiş mıydınÇok zor da değil çok kolay da değil diyebilirim. Tek başıma zorlanmadan tamamlayabildim.
Ekli dosyayı görüntüle 11427
Toplam 36 tane slot var akşam saatlerinde ks olması normal gündüz tek bile kasabileceğin kadar boş slotlar.Aa kanka sen oyunu bırakmamiş mıydınşaka bir yana test serverde mi tamamladınız? Çunkü slotlarda 50 kişi var saatte 1 tane kartopu alabiliyoruz anca
![]()
Şu an aktif olarak oynamaktayım. Hiçbir moderatörün diğer oyunculardan bir farkı yok, dolayısıyla test sunucusuna giriş hakkımızda yok. Dorion'da 9 adet slot var, doğru zamanda doğru yerde bulunduğumdan dolayı tamamladım sanırımAa kanka sen oyunu bırakmamiş mıydınşaka bir yana test serverde mi tamamladınız? Çunkü slotlarda 50 kişi var saatte 1 tane kartopu alabiliyoruz anca
![]()
hahhah ben de sadece bana mı sürekli 90 geliyor diyordumtamamlayamadım, çünkü 90 sayısından milyon adet eklenmiş lazım olan sayılardan 5 tane eklenmiş gibi hiç tutturamadım, 90 sayısının koleksiyonunu yapıyorum