geçmiş olsun şans işi yapacak bir şey yok 35 gb yakmışımdır su oyunda tamamen şansSiz siz olun fakirseniz benim gibi anvilden uzak durun allah belamı verdi umutlar tükendi umutlar söndü
mage den stafı kaldırsınlar beddua ile adam düşürek. yoksa bu işler düzelmez. Geçmiş olsun kankam kocamız!bp nerfi gelmediği sürece böyle batışlar devam edecek
konuyu çevirme , herkes herkesden şikayetci mevzusuna çevirme.. Bp den şikayetciyiz .. Asas oynamak istiyorum ozaman napıcam bp kasıcam farm yapıcam böyle bir saçmalık varmı ya ? Asas oynamak için neden bp kasmak zorundayım abi ben . Benim job niye farm yaapmıyor abi 3lü 5li günde 4 k mana gidiyormage den stafı kaldırsınlar beddua ile adam düşürek. yoksa bu işler düzelmez. Geçmiş olsun kankam kocamız!
büyük resmi gördün classdaş helal olsun vallaLobicilik yapıyorlar resmen. Hepsinin birbiriyle bağlantısı var. Ne yorum yapalım diye tartıştıklarına bile eminim. Çünkü bu çete oyunu tamamen para kazanmak için oynuyor.
sevgili hedvein 61 skilini yok edelimmİşte Battle Priest 61 Skilli ile tek atarsa böyle batarız. Kesinlikle BP yüzünden bu da. (!)
Merhabalar,sevgili hedvein 61 skilini yok edelimm
Merhabalar,
Pek kıymetli Leonzzz, talebini inceledim ve şimdiden BP siz bir Rise Online evreni hayal etmeye başladım.
Düşünüyorum ve evet BP rolü kalktı. Şuan archerlar siteye her kastığı 8m parayı satıp warriorlar çok güçlü diye ağlıyor. Warriorlar solo pk atıcam diye inatlaşırken archerlar tarafından dürtülüyor ve archer silinsin diye konu açıyor. Evet mageler, mageler ise sessizce 8li ptsinde oyununu keyifle oynayıp olanlara gülüyor.
BP olmadan evrende hiçbir şey değişmedi. Gördüğün gibi ağlayanlar yine ağlıyor![]()
seninde elinde bilgisayar var aç bi karakter sende oyna sende kazan kimse engellemiyorNerf gelir ise iteminin fiyatı düşecek diye mesaj atıyor bu da. Yayıncılar bile ekmeğinde. Oyunun gidişatını düşünen yok. Aferin size. Buradaki saçmalıklarınızın konu ile ne alakası var? Konu mu baltalıyorsunuz aklınız sıra?
Dinle güzel kardeşim, bu itemi warrior alacak. BP nerf yerse Warrior etkilenir de diyebilirsin. Sizden beklenir bu mantıksız yorumlar.Nerf gelir ise iteminin fiyatı düşecek diye mesaj atıyor bu da. Yayıncılar bile ekmeğinde. Oyunun gidişatını düşünen yok. Aferin size. Buradaki saçmalıklarınızın konu ile ne alakası var? Konu mu baltalıyorsunuz aklınız sıra?
Dinle güzel kardeşim, bu itemi warrior alacak. BP nerf yerse Warrior etkilenir de diyebilirsin. Sizden beklenir bu mantıksız yorumlar.
Konuşmak için konuşma, Warrior olacak dedim. BP Nerf yese ne etki edecek item fiyatına?Şu yorumundan daha mantıksız olamaz.
animasyonu kapatmışsın birde aga animasyn kapatınca yakar ne var ne yok ben denedim animasyon kapatma sıkıntı.Siz siz olun fakirseniz benim gibi anvilden uzak durun allah belamı verdi umutlar tükendi umutlar söndü
bp priestler yüzünden adam + basamıyor bu ne kardeşim be
Kanka 2 3 yakınca sinir basıyor beni hayata meydan okuyorum sabrım kalmıyor ondan kapattım anımasyonuanimasyonu kapatmışsın birde aga animasyn kapatınca yakar ne var ne yok ben denedim animasyon kapatma sıkıntı.
:S kanka cok bise olmamis x62 fp +1 den bitane +7 olmadi bende, bide sen az ve epic item basiyorsun iy basmissin ginede sanslara göre uygunSiz siz olun fakirseniz benim gibi anvilden uzak durun allah belamı verdi umutlar tükendi umutlar söndü
la 2 gb üstü zarar ettim 1 saat icinde kanka keske 62 tane fp bassaydım:S kanka cok bise olmamis x62 fp +1 den bitane +7 olmadi bende, bide sen az ve epic item basiyorsun iy basmissin ginede sanslara göre uygun