Bir Dungeon'da başımıza gelenler

Zayk0

Üye
12 sonrası girdiğimiz bir grup zindanında 2 kişinin crash yemesiyle 6 kişi kaldık. Ve her aşamasını en son geçen hiç ağzımızı açmadan tahammül ettiğimiz Z_A_G_O_R isimli arkadaş kendisine lan denildiği için atak yapmamayı tercih etti. Hem basamaklarda partnin sınırını zorla hemde bir "mmo" da lan kelimesine tahamülün olmasın arkadaşı bundan sonra size emanet ediyorum.

Ekli dosyalar

• Adsssız.png
    Adsssız.png
    2.8 MB · Görüntüleme: 159
Son düzenleme:

Martyr

Üye
O hitap şekli yanlış bence, sen alınmıyorsun diye herkesi öyle kabul edemezsin.

Zayk0

Üye
Hocam MMO oynuyorsun her türlü insan var, benim kabul etmemem önemli değil, burada efendilik öğretemezsin kimseye ,olayı anlatayım gerekte yok ama kafanda yorumlarsın.
Venomspiller 'ı keserken canı %4 'teyken biri crash yedi. Arkadaşı bekle dedi herkes atak kesti sadece bu arkadaş atak kesmedi adamda "lan vurma" dedi.

Ayrıca bu ilk baştaki zıplama yerinde biz canavarları keserken arkadaş bunny yapmaya calısıyordu sürekli, bosa gelince güzelce geçti oradan. Adamı ptden attık.Adama bossta kutu alamazsın dedim alınıyor dedi yani tecrübeli demem o ki arkadaş kendince trollüyor "lan" filan hikaye , çünkü mobları kesmek zorundayız. Biz çok zorlanmadıkta insanlar bilsin diye yazdım yarın başkasını "kendince" troller.

Son düzenleme:

TheJimmyQ

Üye
12 sonrası girdiğimiz bir grup zindanında 2 kişinin crash yemesiyle 6 kişi kaldık. Ve her aşamasını en son geçen hiç ağzımızı açmadan tahammül ettiğimiz Z_A_G_O_R isimli arkadaş kendisine lan denildiği için atak yapmamayı tercih etti. Hem basamaklarda partnin sınırını zorla hemde bir "mmo" da lan kelimesine tahamülün olmasın arkadaşı bundan sonra size emanet ediyorum.
hitap şekillerine yorumum yok kime laf dokunur kime ne laf dokunmaz bilemem :D ama arkadaş belliki hiç küfür yememiş küfür etmemiş bir karakter.. gelelim crash konusuna eğer zindanın içinde crash yediyse oyuna tekrardan bağlanıp kaldığı odadan devam ediyor fakat girerken yediyse tüh şanslarına g.olsun :p

zagor

Üye
Yazdığın dürüst forumdan dolayı teşekkür ederim :)) hiç tanımadıgın bir insanla lan lı lunlu konusma hitap şekli kötüdür . Tabii ki kimseye ahlak dersi vermek haddimize değil fakat en azından tanımadıgın insanlara bu üslupla yaklaşılmaması gerektigini öğrenmesi gerekiyor . Bu gibi oyunlarda ve grupca yapılan partilerde cok fazla küfür hakaret ve argo kelime kullanılıyor . Saygı çerçevesi içinde bu oyunun oynanması oyunu daha fazla güzelleştirir . :)

Zayk0

Üye
Yazdığın dürüst forumdan dolayı teşekkür ederim :)) hiç tanımadıgın bir insanla lan lı lunlu konusma hitap şekli kötüdür . Tabii ki kimseye ahlak dersi vermek haddimize değil fakat en azından tanımadıgın insanlara bu üslupla yaklaşılmaması gerektigini öğrenmesi gerekiyor . Bu gibi oyunlarda ve grupca yapılan partilerde cok fazla küfür hakaret ve argo kelime kullanılıyor . Saygı çerçevesi içinde bu oyunun oynanması oyunu daha fazla güzelleştirir .
Rica ederim ama burada senin ayıbın bana göre daha büyük bir kişinin lan demesiyle adama ders olsun diye diğer partydeki kişileri mağdur etmiş oluyorsun. Madem adam tanımadığı birine "lan" diye hitap etti ve karaktersiz olduğunu düşündün adama cevap vermezsin chat block atarsın demem o ki gerçek hayatta insanları adam edemezken bunu oyunda denemenin anlamı yok.

CasuaLHunteR

Üye
O kadar berbat bir forum ki sadece istenmeyen kurallar çiğnendiğinde yetkililer tepki gösteriyor.

KhanConqueroR

Üye
Ülkemizde çok çeşitli kültürler var ve "lan" ifadesi sana normal gelirken adama ters gelebilir. Bu çok normal veya adamı beceriksizlikle suçluyorsanız oyunun mekaniğini bilmeden girmiş olabilir oraya, ki bu riskide toplama pt ile almışsınız adı üzerinde MMORPG e adam da tee kscmin olduğu yere geldiğine göre çabalamış da. kısacası adam haklı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt