Bir Karakterin 85 Lwl Olma Süresi Ve Maliyeti Nedir ?

Robert

Üye
Merhaba arkadaşlar. İlk 2 ay oynayıp sonra bırakmış bir oyuncu olarak tekrar başlamayı düşünüyorum. Bir süredir yeni server gelir mi diye bekledim ama sanırım uzunca bir süre gelmeyecek. Başlıkta da belirttiğim gibi bir karakterin 85 lwl olma süresi ve maliyeti ortalama olarak nedir acaba ? Yoksa karakter almak mı daha mantıklı.

levbom

Üye
ekibin varsa 1.5 ayda 85 olursun ekibin yoksa 85e ulaşman çok zor.
maliyetine gelicne 2 ay royal pre alsan 900tl + pusu manası potu en az 2-3bin tl harcarsın.
yeni char al daha iyi :D

PivotKero

Yeni Üye
85 e ulaşman öyle yada böyle 1.5 2 Ay sürecek . Kendimden örnek vermem gerekirse 1.5 Ayda 3500 tl rpr , oto attack , pot ve premium dahil 3500 tl harcamısım verdigim emek tükettiğim elektrik üstüne cabası exp kasma stresini saymadım bile. Hiç uğraşma arkadaşın dediği gibi hazır 85 char al aynı paraya denk gelicektir.

Robert

Üye
Aslında karakteri zamanla geliştirmek, mmorpg ruhunu yaşamak istiyordum ama gerçekten aşırı mantıksız olacak gibi uğraşmak. Karakter fiyatları da 3500 tl falan zaten. Hazır alacağım sanırım, teşekkürler yorumlar için.

Lady

Üye
Şu hale bak kimse daha oyunu oynamak istemiyor.
Herkesin karakter satın alarak oyuna giriş yaptığı bir oyun düşünün, hem de şu fiyatlara.
Sanırım odaklanan da buydu. Kolay gelsin.

Robert

Üye
Şu hale bak kimse daha oyunu oynamak istemiyor.
Herkesin karakter satın alarak oyuna giriş yaptığı bir oyun düşünün, hem de şu fiyatlara.
Sanırım odaklanan da buydu. Kolay gelsin.
Aslında karakter kasmak o gelişimi güçlenmeyi hissetmek vs sevdiğim şeyler fakat tek başıma oynuyorum ve oyunun genelinden çok geri kalmış durumdayım 65 lwl karakterimle :) Oyunun ilerlemesiyle beraber ben de devam etseydim yavaş yavaş kasardım fakat şu aşamadan sonra düzenli party bulmak vs çok zor olacak benim için.

Lady

Üye
Aslında karakter kasmak o gelişimi güçlenmeyi hissetmek vs sevdiğim şeyler fakat tek başıma oynuyorum ve oyunun genelinden çok geri kalmış durumdayım 65 lwl karakterimle :) Oyunun ilerlemesiyle beraber ben de devam etseydim yavaş yavaş kasardım fakat şu aşamadan sonra düzenli party bulmak vs çok zor olacak benim için.
Olması gereken de dediğiniz gibi ama oyun sizin tek başına oynayabileceğiniz şekilde dizayn edilmediği için olabilir. Yaratıklar lvline göre aşırı vuruyor. Yetenekler için aşırı miktarda özel potlardan harcamak gerekiyor. Yani onlarla boy ölçüşebilmeniz için üstün bir çaba ve eşya setine ihtiyacınız var. Bunun da tek yolu gerekli olan şeyleri bir yerlerden satın almaktan geçiyor.

Ben isterdim ki oyuncu lvl atlamayı kafasında büyütmesin oyun ona oynadıkça kendiliğinden bu ilerlemeyi sunabilsin. Ama iş aynı yaratığı yüksek sayıda bıkana kadar kesip sonunda bitsin artık şu lvl i geçeyim de kurtulayım durumuna getirtiyor. Exp event falan yapıyorlar event adı altında arada. Bunun yerine gereken lvl atlama exp seviyelerini düşürmüyorlar mesela.

Ha lvl i atladın bir şekilde sonra ne oluyor? Ben şimdi ne yapacağım doğru düzgün bir şey de elde edemedim deyip kalıyorsunuz öylece.
Umarım kendinize uygun bir yol bulursunuz.

IBoRiS

Üye
1 ay gibi bir sürede olursun sağlam kasarsan. maliyetide bi royal pre bide 10.000 rc al yeter gelen gold, item, ve etkinlik + dungeon gelirlleriyle oyun içi karşılarsın diğer masrafları

N3v3N

Üye
Nft ile alman daha iyi olur. Zamandan tasarruf etmiş olursun.

85 olma süresi partye göre yapacagin ekstra harcamalara gore değişkenlik gösterir. Pot parasına acımam, exp bonus kostüm takarim diyorsan nft den daha pahalı olur. Yüksek seviye slottan çıkmayan partyle 1 aya olabilirsin.

Mello1993

Üye
Aslında karakteri zamanla geliştirmek, mmorpg ruhunu yaşamak istiyordum ama gerçekten aşırı mantıksız olacak gibi uğraşmak. Karakter fiyatları da 3500 tl falan zaten. Hazır alacağım sanırım, teşekkürler yorumlar için.
valla ben de bir süre oynayıp bıraktım. MMMORPG oyunlarda en keyif aldığım kısım; karakter gelişimi. evel kasarken bir yandan item kasacağım, topladığım materyaller ile ticaret yapacağım... Bu oyunda böyle bir şey mümkün değil. öncelikle level kasabilmen için bir parti bulman gerekiyor, saatlerce char orada kasılacak, bir yandan görevleri yapacaksın fakat görevler için de parti bulmalısın yoksa tek başına yapamıyorsun. Diğer oyunlarda mage mi seviyorsun? oradaki gibi mage ile yüksek dps cıkartayım ama zırhım düşük olsa da dayanırım mı diyorsun? İMKANSIZ yine bir ekibe partiye ihtiyacın var... Yani oyun yeni açıldığında kalabalıkla birlikte ezik haldeyken lv kasma zevki hariç zevk vermiyor artık, sadece yoruyor.

Robert

Üye
Dediğiniz gibi tek başıma oynayarak 85 olabileceğim o gelişimi değişimi hissedebileceğim bir ortam yok ne yazık ki. Asas oyuncusuyum solo oynamayı tercih ediyorum. Bu yüzden karakter almaya karar verdim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt