Zorunluluk getirmek yerine ihtiyaç duyulmasını sağlayabiliriz. Mesela swift sc, wolf, buff ac sc bunlar scroll halinde olmazsa her partide bi rogue ve priest bulundurmak gerekir. Okçulardan depar özelliği silinirse mesela okçu partiler avantajını bir nebze de olsa kaybeder, eşitlenmiş olur. Birçok class'tan bir araya gelmiş partilerin daha güçlü olmasını sağlarsak kimse tek class'tan oluşmuş partiler kurmaz ve böylesi daha güzel olur. Mesela şu an warrior'ler güçsüz olduğu için kimse 7 warrior 1 priest parti yapmıyor. Bazı arkadaşlar warrior güçsüz diye şikayet ediyor ama ben kendim de warrior oynayan biri olarak pk'dan çokça keyif aldım. Yani her class'ın dezavantajlarını ve avantajlarını ortaya çıkartırsak ve class'ların birbirilerine olan ihtiyaçlarını arttırırsak farklı class'ların bir araya geldiği partiler görebiliriz diye düşünüyorum. Alfa-1'de okçu ve mage partiler vardı, mageler aşırı güçlü değildi ama okçu partiler baya can sıkıyordu. Dediğim gibi okçu'dan rush, depar artık neyse adı o skill'i kaldırırsak güçleri dengelenir.