Öneri bir parti tek sınıf

alitar

Üye
partilerin aynı sınıftan oluşmasını engellemek için bir partide aynı sınıftan en fazla 4 tane olacak şekilde ayarlama yapılabilir mi? bu okçu partilerinin ve mage partilerini önüne ve oyunu daha zevkli olur diye düşünüyorum

Pitou

Üye
partilerin aynı sınıftan oluşmasını engellemek için bir partide aynı sınıftan en fazla 4 tane olacak şekilde ayarlama yapılabilir mi? bu okçu partilerinin ve mage partilerini önüne ve oyunu daha zevkli olur diye düşünüyorum
Mele partyler için haklısın ama Mage partyler için olmaz Mage party oynamak için yanıp tutuşan binlerce insan var kötü olur öyle.

CAZBEM

Üye
Gereksiz bir öneri millet 2 3 partye ayrılır gene yapmak istediğini bir şekilde yapar böyle kısıtlama gelmesi dünyaya açılacak bir oyun için çok - bir yön olur ve evet gereksiz bırakın milleti ne oynaraa oynasın.

ahmetnwpal

Üye
Öneri geliştirilebilir. Saçma bir öneri olmuş demek zaten asıl saçmalık. Alfa aşamasında olan bir oyunda yapılan bütün öneriler haklıdır. Arkadaşın önerisine direkt olarak gereksiz diyen insanlar asıl saçmalayanlardır.

Burada arkadaşın dile getirdiği öneride odaklanmamız gereken olay sorundur. Benzer oyundaki büyük sorunlardan biri aynı sınıf karakterin bir araya gelerek diğer karakterlerin Pk atmasına engel olmasıdır. Bakın onları kesmesi demiyorum. Pk zevkini elinden alması Pk atamaması diyorum. Oyun yöneticilerinin bu sorunu çözmesi gerekiyor. Ayrıca bir party'de farklı sınıflara ihtiyaç duyulması oyun zevkini arttıracağı kanaatindeyim. Oyun dinamiklerinde bu konuya göre eklemeler yapılabilir. İnsanlara yeniyi sunmaya çalışan böyle bir oyunda eskideki problemlerin olmasını kimse istemez.

Muti

Üye
Zorunluluk getirmek yerine ihtiyaç duyulmasını sağlayabiliriz. Mesela swift sc, wolf, buff ac sc bunlar scroll halinde olmazsa her partide bi rogue ve priest bulundurmak gerekir. Okçulardan depar özelliği silinirse mesela okçu partiler avantajını bir nebze de olsa kaybeder, eşitlenmiş olur. Birçok class'tan bir araya gelmiş partilerin daha güçlü olmasını sağlarsak kimse tek class'tan oluşmuş partiler kurmaz ve böylesi daha güzel olur. Mesela şu an warrior'ler güçsüz olduğu için kimse 7 warrior 1 priest parti yapmıyor. Bazı arkadaşlar warrior güçsüz diye şikayet ediyor ama ben kendim de warrior oynayan biri olarak pk'dan çokça keyif aldım. Yani her class'ın dezavantajlarını ve avantajlarını ortaya çıkartırsak ve class'ların birbirilerine olan ihtiyaçlarını arttırırsak farklı class'ların bir araya geldiği partiler görebiliriz diye düşünüyorum. Alfa-1'de okçu ve mage partiler vardı, mageler aşırı güçlü değildi ama okçu partiler baya can sıkıyordu. Dediğim gibi okçu'dan rush, depar artık neyse adı o skill'i kaldırırsak güçleri dengelenir.

Pitou

Üye
Sen sadece buraya geldiğinden beri kodaki özelliklerden bahsediyorsun yok çifleme yok sürahi yok critic yok mana silme kardeşim burası KO değil farklı bir oyun bu Ko nun aynısı olmayacak kafanızdan çıkarın artık şu muhabbeti.
Bir kere olsun Ko ile özdeşmeyecek farklı bir oyundan bahsedin Ko ya çok meraklıysanız bir ton pvp var zaten gidin oynayın bu oyunu geliştirmek istiyorsanız farklı mekanik ve özelliklerden bahsedin.

alitar

Üye
tek bir sınıftan oluşan partlier pvp de çok can sıkıyor. ör (okçu pt yada mage pt). okçu sınıfı için çoğu kişi yetenek silinsin yada hasar düşün diyor ama sorun okçu sınıfının yeteneği değil okçu partileri . okçu sınıfı çok güçlü diyeni görmedim ben gözümden kaçışmışsa bilemem(demek istediğim okçu partilerinin yaşattığı sorundan dolayı okçu sınıfın nerf gelmesi isteniyor ama gücü okçu partilerine göre ayarlamak çok yanlış olur bireysel oyuncularda var.) ama herkes okçu partilerinden şikayetçi. okçu sınıfı harcanırsa pvplerde mage ptleri bu sefer sıkıntı çıkartabilir

Muti

Üye
"okçudan rush'ı kaldıralım"ı şuna dayanarak söyledim, ilk başlarda oyunda okçuyla scroll menüsünden kendimize sw sc basıyorduk ve pk'ya çok bir etki etmiyordu, hatta fark edene kadar baya bi zaman geçmiş oluyodu. Bu hatayı yapan başka okçular da gördüm ve pk'ları aşırı etkinlenmemişti. Okçunun asıl güçlü yeteneği çok uzaktan vurabiliyor olması, ona bir de rush eklersek overpower dediğimiz olay oluyor, hem uzaktan vuruyor hem de erişilemez oluyor

BySavas

Üye
4 demişsinde 4 bana göre fazla
party 8 kişiyse 4 job varsa aynı jobdan en fazla 2-3 olmalı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt