charmeloon
Üye

Bir süre oyuna girmedim 20 gündür falan girmekteyim. En az 40 kere crystal fortrest etkinliğine katıldım 40'ında da ne 1 warrior ne de 1 mage geldi. Karşıya gelen takım her seferinde 2 mage 2 priest 2 asas 2 warrior. 30 sayıdan az bir farkla en fazla 2 event kaybetmişizdir herhalde. 6-7 kez Blood valleye girdim 1 kere kazanamadık. Herkes lunaskar olmuş ve devamlı kazanıyorlar. Oyun dengesi doğal olarak oyuncuların umrunda değil de abi siz oyunun sahibisiniz görmüyor musunuz bu oyunun yarısı bir süre sonra kaybetmekten bıkıp bırakacak oyunu. Hani ırk değiştirmek isteyen biri olsa bildiğim kadarıyla ırk değiştirince açtırdığın skiller de kapanıyor, sırf bu olay yüzünden bile değiştirmez. Geçen blood valley okçu ve priestlerle doluydu. Mage yoktu. Takımlar eşit olunca en azından zevk alıyorsun oynadığın oyundan.
Biri bana açıklasın lütfen ben neden hep 4 okçu 4 priest ile aynı partiye giriyorum ? Protean da warrior ve mage yok mu? Irklar karışık olacak diye güncelleme geldi, blood valleyde hadi iki takımda da mage ve warrior yoktu, cf'de hala aynı. Aynı adamlar karşımıza gelip her gün 10-15m kasıp daha da güçleniyor. Daha da eziyor.
Biri bana açıklasın lütfen ben neden hep 4 okçu 4 priest ile aynı partiye giriyorum ? Protean da warrior ve mage yok mu? Irklar karışık olacak diye güncelleme geldi, blood valleyde hadi iki takımda da mage ve warrior yoktu, cf'de hala aynı. Aynı adamlar karşımıza gelip her gün 10-15m kasıp daha da güçleniyor. Daha da eziyor.
Son düzenleme: