Bir tek bana mı oluyor bu durum?

charmeloon

Üye
Bir süre oyuna girmedim 20 gündür falan girmekteyim. En az 40 kere crystal fortrest etkinliğine katıldım 40'ında da ne 1 warrior ne de 1 mage geldi. Karşıya gelen takım her seferinde 2 mage 2 priest 2 asas 2 warrior. 30 sayıdan az bir farkla en fazla 2 event kaybetmişizdir herhalde. 6-7 kez Blood valleye girdim 1 kere kazanamadık. Herkes lunaskar olmuş ve devamlı kazanıyorlar. Oyun dengesi doğal olarak oyuncuların umrunda değil de abi siz oyunun sahibisiniz görmüyor musunuz bu oyunun yarısı bir süre sonra kaybetmekten bıkıp bırakacak oyunu. Hani ırk değiştirmek isteyen biri olsa bildiğim kadarıyla ırk değiştirince açtırdığın skiller de kapanıyor, sırf bu olay yüzünden bile değiştirmez. Geçen blood valley okçu ve priestlerle doluydu. Mage yoktu. Takımlar eşit olunca en azından zevk alıyorsun oynadığın oyundan.

Biri bana açıklasın lütfen ben neden hep 4 okçu 4 priest ile aynı partiye giriyorum ? Protean da warrior ve mage yok mu? Irklar karışık olacak diye güncelleme geldi, blood valleyde hadi iki takımda da mage ve warrior yoktu, cf'de hala aynı. Aynı adamlar karşımıza gelip her gün 10-15m kasıp daha da güçleniyor. Daha da eziyor.

Son düzenleme:

charmeloon

Üye
Blood Valleyde bu sorun çözüldü.

Artık ırklar karışık girebilecek.
Blood valleyde düzeltmişler de crystal war hala aynı. Lunaskar tarafında 2 katı kişi var ve hiçbiri karşıya geçelim pk biraz zevk versin ya da dengeleyelim demiyor. Demeyecek de. Bunu görmesi lazım bu oyunu yapanların. Biraz oyuncuyu nasıl oyunda tutacakları hakkında kapitalist oyun üreticilerini incelemeleri lazım. Bugün en saçma oyunda bile matchmaking sistemi en kötü oyuncunun bile yenilme oranını maksimum %30-40larda tutmayı amaçlar. Dengesiz de olsa bir denge kurulmalı.

Witch_King

Üye
Proteanı bırak oyunda mage yokmu diye sorarsan daha doğru olur :)

Aylar önce gelen muhteşem bir mage nerfi sayesinde oyunda mage bırakmadılar. Var elbet ama diğer classlara göre sayıları devede kulak.

Şimdi staff damageni filan arttırdılar ama geçmiş olsun artık..

Asas ve priestten geçilmiyor oyun.

birol2003

Üye
Blood valleyde düzeltmişler de crystal war hala aynı. Lunaskar tarafında 2 katı kişi var ve hiçbiri karşıya geçelim pk biraz zevk versin ya da dengeleyelim demiyor. Demeyecek de. Bunu görmesi lazım bu oyunu yapanların. Biraz oyuncuyu nasıl oyunda tutacakları hakkında kapitalist oyun üreticilerini incelemeleri lazım. Bugün en saçma oyunda bile matchmaking sistemi en kötü oyuncunun bile yenilme oranını maksimum %30-40larda tutmayı amaçlar. Dengesiz de olsa bir denge kurulmalı.
4 okçu 4 priest derken senin klass nedir patron, okçu yada priest isen bu başlığı açman çok ama çok saçma değil mi ?

Unbeatable

Üye
Vallah arkadaş haklı ben lunaskarım girdiğim cfwlerin %90 nını kazanıyorum karşı tarafa hiçbir zaman warrior vermiyor bizde kesin her jobtan oluyor

RickSancheZz

Üye
bugün yine kanser blody geçireceğiz, sorunlar düzeltilmiş ama güncellemede aktif edilecekmiş, bu blody yine body block yemeye devam

charmeloon

Üye
4 okçu 4 priest derken senin klass nedir patron, okçu yada priest isen bu başlığı açman çok ama çok saçma değil mi ?
Ne alakası var hocam ben okçu da oynuyorum asas da oynuyorum. Benim takımıma her seferinde 4 priest 4 okçu veriyorsa karşı takıma da versin. Eğer benim ırkımda mage ve warrior yoksa, o zaman ırkları karıştırıp takımları eşit yapsın. Bunu düşünmek bu kadar zor olmamalı. 2 warrior gelip tank oluyor, tam öldüreceksin mage çekiyor adamı. Kendi monumentinin onunden ayrılamıyorsun bile.

Alkoer

Üye
Ne alakası var hocam ben okçu da oynuyorum asas da oynuyorum. Benim takımıma her seferinde 4 priest 4 okçu veriyorsa karşı takıma da versin. Eğer benim ırkımda mage ve warrior yoksa, o zaman ırkları karıştırıp takımları eşit yapsın. Bunu düşünmek bu kadar zor olmamalı. 2 warrior gelip tank oluyor, tam öldüreceksin mage çekiyor adamı. Kendi monumentinin onunden ayrılamıyorsun bile.
Kesinlikle katılıyorum.

Zaten son düzenlemenin amacı dengeli dağılım yapmaktı. İki ırkın karışık olarak mücadele etmesi sağlandı. Madem karışık takım oluşturuluyor karşıda 2 warrior bizde hiç yoksa bu warriorlar 1er 1er takımlara dağıtılmalı.

Ben 8 priest girdim karşısı gayet dengeli bir takımdı. Karşısı 2-2-2-2 gibiydi. Bu 1er 1er dengeli dağıtılıp geri kalan boşluk fazla sayıda olan priest yada okçu ile doldurulabilirdi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt