Öneri Birden çok monitor kullanımında ekran mouse oyun içerisinde kilitlenmemesi.

Zekporov

Üye
Merhaba ROW Ekibi,
Öneri olarak developer arkadaşlara önerim tek bir PC üzerinden 1 veya 1'den fazla monitor kullanan kullanıcılar için eğer oyun içerisinde ise "mouse" yan ekrana geçiyor ve oyun ALT+TAB düşmüş oluyor. Konuyu ekranlarınızda test ederek bug çözümünü "screen lock" şeklinde ayarlamanızı tavsiye ederim. İyi çalışmalar.

Kyknos

Üye
Bu konuda hak veriyorum özellikle yayıncıların sık sık ihtiyaç duyacağı türden şeyler bunlar.

Vision

Üye
Merhabalar,

Oyun içerisinde imlecinizi sağ veya sola çevirdiğinizde diğer monitöre geçiş yapıyorsanız, monitör ayarlarınızı alttaki gibi ayarlayabilirsiniz.

Sağ tık > Görüntü ayarları > Monitör kısmında 2.monitörünüzü üst tarafa yerleştirirseniz imleciniz sağ ve sol'a kayınca herhangi bir sorun yaşamazsınız. İmlecinizi pek sık yukarıya doğru götürmeyeceğinizi varsayarsak ideal bir çözüm.

c0a2f30ba1e70f6002b05b23e7976b88.png
6effc26affae0d29a9e5eb094e5bc14c.png

Kyknos

Üye
Merhabalar,

Oyun içerisinde imlecinizi sağ veya sola çevirdiğinizde diğer monitöre geçiş yapıyorsanız, monitör ayarlarınızı alttaki gibi ayarlayabilirsiniz.

Sağ tık > Görüntü ayarları > Monitör kısmında 2.monitörünüzü üst tarafa yerleştirirseniz imleciniz sağ ve sol'a kayınca herhangi bir sorun yaşamazsınız. İmlecinizi pek sık yukarıya doğru götürmeyeceğinizi varsayarsak ideal bir çözüm.

Ekli dosyayı görüntüle 1051Ekli dosyayı görüntüle 1050
Bilgilendirme için teşekkürler.

Zekporov

Üye
Evet böyle bir çözüm olduğunu biliyordum ben genel bir çözüm önerisi sunmuştum örn: MOBA veya FPS oyunlarda olmamakta bir öneriydi teşekkür ederim iyi çalışmalar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt