Birileri BLuD VS Quiet mi dedi D:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arone

Üye
Bu kalabalık saat kaç gibi oluyor sabah ve öğlen saatlerinde kimse yok akşam mı geliyorlar PK ya

Alphaa

Yeni Üye
ahhaahha :D:d:d vsnin tamamını niye koyamıyorsun onu anlamdım :D skor yazsa 50 fark geridesiniz en son sahneyi koymuşsunuz rise online serveri kimin nasıl oyun oynadıgını biliyor o yüzden sorun yok

OyunKAPTANI

Üye
ahhaahha :D:d:d vsnin tamamını niye koyamıyorsun onu anlamdım :D skor yazsa 50 fark geridesiniz en son sahneyi koymuşsunuz rise online serveri kimin nasıl oyun oynadıgını biliyor o yüzden sorun yok
Vs nin tamamını niye koymuyoruz :D belki birileri Klavyeyi yumruklayıp npt olduk çekk npt olduk dedikten sonra yayın geçmişini sildiği içindir :)

Alphaa

Yeni Üye
Vs nin tamamını niye koymuyoruz :D belki birileri Klavyeyi yumruklayıp npt olduk çekk npt olduk dedikten sonra yayın geçmişini sildiği içindir :)
bu şekilde boş yapacağınız için sildim tekrarı ayrıca sizin yayındada npt oluyoruz yaa yeter vs gibi sözleri editleyip yeni bir video atmamızı istemiyorsan uzatma konuyu

EnTiltAsas

Üye
gece mesaj yazmıştım en son kafama takıldı senin dediklerin, Adamların videolarını izledimde yani bu olayda düşmekte var düşürmekte ama yayın geçmişini sildirecek kadar şeyediyolarsa... burda boş yapan sensin derim alınmaca gücenmece yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt