İstek Bitmeyen lag ve fps sorunu

Eanxhi

Üye
Oyun açılalı 1.5 ay olmasina rağmen artik kabak tadı vermeye başladi oyuna yeniliklerden önce sorunların cözülmesi gerekiyor erken erişim adı altında sürekli bir sorun

party chat

party bar

en önemlisi bir türlü düzelmeyen lag ve fps sorunu her güncellemede sözde optimizasyon yapiliyor fakat oyunda değişen gram birşey yok karakterlerin dans etmesi gibi yenilikler tabikide güzel ama oyundaki sorunlara odaklanilmasi gerekiyor sanırım oyun yöneticilerinin cözümü user düşssün lag anca öyle düşer gibi bir mantık geçen güncellemede oyun kapasitesi artirilacak dendi lag'a dair değişen birşey yok insanlar bu sebeple oyunu bırakmaya başliyor böyle giderse oyun git gide kan kaybedecek oynamak isteğip oynanmayacak bir hala geliyor ne yazikki herkes farm odakli oyuna giriyor zaten pkyi lagta ve o fpsde atmak mümkün değil çözüm bulunmassa oyun her geçen gün dahada kan kaybedecek insanlar günde 3-4 saat girip pk atmadiktan sonra bir anlami yok en kalabalik insanlarin işten geldiği saate oyun oynanmiyor

bilgisayarim iyi olmasina rağmen fps yerlerde
3060 ekran karti ile oynayan adam bile fps kırılmasi yaşiyor ama insanlarinda sabri kaldiğini düşünmüyorum gerekenler umarim yapilir.

yardım bölümünde düzelteceğiz deyip hic birşeyin düzelmemesi her güncelleme notunda bilgi verilip oyunun daha kötü hale gelmeside cabasii
.

kaso188

Üye
Dün en düşük 60 fps aldıgım slotta bugün fps 50ye çıksa şükreder oldum .Sanki dorion 1 de pazar geziyorum gibi oluyor. Canavarlar ışınlanarak geliyor bazıları hiç görünmüyor.

Eanxhi

Üye
Dün en düşük 60 fps aldıgım slotta bugün fps 50ye çıksa şükreder oldum .Sanki dorion 1 de pazar geziyorum gibi oluyor. Canavarlar ışınlanarak geliyor bazıları hiç görünmüyor.
Ve bununla ilgili en ufak açıklama yok 3090 ekran karti olan adam bile bu durumdan şikayetci üstede belirttim bu şekilde insanlar zaten bırakmaya başladi cözüm yok cünkü oyun moturuylada alakali ama sadece geçiştiriyorlar

Pitou

Üye
Lag dan dolayi ben ve ekibim pvp ye ara verdik. Adama vuruyorsun damage 5 sn sonra işliyor .Oyunu çok seviyoruz. Umarım lag sorunu en kisa sürede çözülür

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt