Biz bu oyunu niye oynuyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esat5278

Üye
ROW bazı görmezden gelinebilir sorunları harici uzun yıllar boyunca kaybettiğim online oyun ruhunu tekrar kazanmamı sağlayan belki bu sefer zevkle oynayabilirim dedirten ama malesef çok hevesle başladığımız ve afedersiniz içine ettiğimiz tüm efsane oyunlar gibi burada da oyun oynamakla alakası olmayan, oyun oynamayı kavga gürültü kül küfür arsızlık hırsızlık zanneden ve hatta sırf kavga çıksın diye bekleyip bir birlerine ağza alınmayacak küfürler eden farm için para kazanmak için milyon tane şeytanlık bilen yani kısacası şuan oyundaki oyuncuların %90'ı oyunu para kazanmak sitelere gb satmak için takip edip oynayan bir kuru kalabalıktan başka bir şey göremedim ve bunun tek suçlusu yine biz TÜRK leriz gerçek hayatta TÜRK olduğum için gurur duyan vatanını seven bir insanım ama oyunlarda malesef bizim insanımız, normal hayatlarında iyi bireyler olsalar da oyunu girdikleri an şeytan a dönüşmekteler ve en üzücü yanı ise yaptıkları tüm kötülükleri normal olduğunu düşünmekteler.

Sonuç olarak oyun kültürümüz sıfır - oyun ahlakımız sıfır ve bunun sebebi oyun oynamayı hiç öğrenemedikleri için ve maalesef bu oyunu da çöp edeceklerini düşünmeye başladım, umarım yanılıyorumdur.

Row yapım ve denetim ekibi oldukça aktif bunu gözlemliyorum ama oyundaki slotlar da makron yoksa bile partiye alınmayacak kadar elle oyun oynamayı unutmuş ve en büyük korkumuz da kısa zaman da hile programlarının ortaya çıkması ve oyunda sadece bug açık arayan bunu kendi çıkarlarına kullanmayı hedefleyen ve sadece bu amaçla bir araya gelen çok fazla insan ve ekipler bile varken daha oyunun başında bildiğimiz veya bilmediğimiz açıklar ile ki bunların en çok konuşulanı magaza dan potları alarak 8m den satılması bu kadar oyunu alt üst edecek büyüklükte bir hatayı nasıl açıklayabileceksiniz merak ediyorum ?

Oyun içindeki ince detayları gördükçe böyle bir açığının gözden kaçırılmış olma ihtimalini inandırıcı bulmuyorum.. onu geçtik cyclope slotlarından seri minatour silahı düşmesi magazadan pre potların alınıp satılabilmesi ki magaza itemlerini tasarlayanlar bunların npc ye satılabilir yapıyor bunu görmüyor ona bir fiyat belrliyor bu hatayı da görmüyor sonra vatandaşın biri ne akla hizmet denedi ise potu npc ye satıp bu açığı buluyor ama bu 7-8 gün sonra ortaya çıkıyor ve fix leniyor bu bana hiç mantıklı ve inandırıcı gelmediği gibi böyle bir şey yapılmış ise de o devasa boyuttaki gold stokları ve normalden fazla düşen silah itemler silinip silinmediğini de bilmiyoruz.

bunu üzülerek söylemek zorundayim oyun hari̇ka vadetti̇ği̇ni̇z geli̇şme ve i̇lerleme hedefleri̇ göz kamaştiri ama daha en başinda sinifta kaldiniz ve bence oyunu en başa alin ki̇ i̇nsanlarin kafasindaki̇ soru i̇şaretleri̇ kalksin yeni̇den temi̇z bi̇r başlangiç yapin demek i̇sterdi̇m ki̇ artik bunun i̇çi̇nde çok geç.
umarim bunlarin farkindasinizdir ve bi̇z gerçekten oyun oynamak i̇steyen bi̇r avuç i̇nsani da soğutarak bu oyunu si̇lmek zorunda birakmazsiniz...

Moderatör tarafında düzenlendi:

isoeastwood

Üye
Biraz sabret adamlar sürekli bişeyleri düzeltmek için uğraşiyor kaldiki daha oyun yeni tabi ki sıkıntılar olacak diyosan ki ben beğendim oynama o zaman

35lofb35

Üye
Hocam senin dediğin o zaman şu yola çıkıyor.
Mageler oynamasın elle kasmalarına rağmen harpylerde party bulamıyoruz, quest yapamıyoruz?
İkisi de aynı yola çıkıyor. Ayrıca;
Ulan zaten macro kullanan kitle elle xp kasılmayacak kadar az xp veren yerler? Neyin tantanasını yapıyorsunuz?
Macro yapılmasa o slotlar zaten boş kalacak?
Boş yapıyorsunuz sadece konuşmak için. Elle kasılacak en akıl kârı +50 level üstü Shootsayer zaten. 25k altı xp de elle kasılan ağır oyun bilgisi olmayan tiptir.
Ayrıca o slotları biliyorsanız o slotlarda macro kullanan kişilersinizdir veya görev yapamayan.

Kısacası benim gibi 3 günde 60 olabilirsin 50 55 level sonrası full cz de elle kasarsan.
Gidip 5k 10k slotlarda afk kalacaksan kal zaten, macrocular olmasa o slotlar bomboş kalacak.
Buna rağmen 10 channel de apostlar full çekiyor. Daha çok ağlardınız.

xxxOLRICxxx

Üye
Biraz sabret adamlar sürekli bişeyleri düzeltmek için uğraşiyor kaldiki daha oyun yeni tabi ki sıkıntılar olacak diyosan ki ben beğendim oynama o zaman
Bu kafa yüzünden kaybediyoruz. Fazla toleranslıyız. "Yeni çıktı oyun. Tabii ki sıkıntılar olacak" derken dünyada yeni çıkan her oyunda bu kadar sıkıntı olup olmadığına bakmak gerek. Yeni çıkan bir oyunda elbette ki sıkıntı olabilir ama çıkar çıkmaz bu kadar hata görünce, oyunun ilk resmi sürümünü mü oynuyorum henüz betası mı dedirtmesin bi zahmet.

35lofb35

Üye
Ya arkadaşlar ne oyunlar ne buglar gördü. Dünyanın en zengin firmasının yaptığı oyunda ne dupeler gördük. Milyonların oynadığı 1. sıradan çıkmayan oyunlarda neler gördük Allah aşkına boş eleştiri yapmayın. Ticket ile iletin adamlara ki çalışsınlar. Şurda gördüğüm ufak tefek şeyleri gerçekten hayatınızda oyun oynamadığınız. Hep 3 4 yılını doldurmuş oyunları oynadığınızı görüyorum.
Aklınıza gelecek bütün oyunlarda ilk 1 2 yıl her türlü dupe bug yanlış kod ile item silinmesi vs vs aklınıza gelecek her şey oluyor.
Bir laf vardır, Çok biliyorsan sen yap diye...
Hiç sevmediğim bilmiş adam lafıdır ama bunları bazen hak eden siz kitlelerden var maalesef.

OuZ

Üye
Hepsinin düzeleceğini umuyorum çünkü bi sorun oldugunda ticket attıgımızda 1 saati dolmadan anlık cevap geliyor çözüm ekipleri cok hızlı cevap alabılıyorsun bence iyi yerlere gelecek.sadece sabır etmek gerekıyor biz userler için

skaebneN

Üye
Oyunda gözle görülür şekilde oyuncu sayısında azalma var.

Kjheron

Üye
Hepsinin düzeleceğini umuyorum çünkü bi sorun oldugunda ticket attıgımızda 1 saati dolmadan anlık cevap geliyor çözüm ekipleri cok hızlı cevap alabılıyorsun bence iyi yerlere gelecek.sadece sabır etmek gerekıyor biz userler için
Kopyala-Yapıştır cevaplar alıp duruyoruz bu mu anlık cevap dediğin? Oyunun başından itibaren olan Lag,Askıda kalmak,pazarların açılmaması,Unreal Engine4 Crash, Loading screen de donması, map geçişlerinde oyundan atması daha bir ço ksorun sayabilirim oyunun açılışından itibaren olan ve hala hiç biri çözüme ulaşmadı.

Slarent

Üye
Ya arkadaşlar ne oyunlar ne buglar gördü. Dünyanın en zengin firmasının yaptığı oyunda ne dupeler gördük. Milyonların oynadığı 1. sıradan çıkmayan oyunlarda neler gördük Allah aşkına boş eleştiri yapmayın. Ticket ile iletin adamlara ki çalışsınlar. Şurda gördüğüm ufak tefek şeyleri gerçekten hayatınızda oyun oynamadığınız. Hep 3 4 yılını doldurmuş oyunları oynadığınızı görüyorum.
Aklınıza gelecek bütün oyunlarda ilk 1 2 yıl her türlü dupe bug yanlış kod ile item silinmesi vs vs aklınıza gelecek her şey oluyor.
Bir laf vardır, Çok biliyorsan sen yap diye...
Hiç sevmediğim bilmiş adam lafıdır ama bunları bazen hak eden siz kitlelerden var maalesef.
İyi hoş diyorsunda. Dünyanın en zengin firması 2.5 yıl oyunculara açık test aşamasından geçmedi ve oyun açıldıgında, oyunsal bir problem yoktu. Lag sorununu 24 saat geçmeden çözdüler, dupe çıktı ertesi gün binlerce kişi sorgusuz banlandı. 2.5 yıllık test aşamasından sonra daha karakterlerin dengesi yok. adam mağazadan mega pot alıp npcye 8m'ye satmış. Farm sistemi kötü durumda yaratıktan düşen 3k gold ile para kasıyoruz. Çektiğin kanadı yan charına aktaramama durumu bile düşünülmüşken neden en basit şeyler hep hatalı karşımıza çıkmış. Eğlence faktörüne dayalı herşey kaldırılmış. Yasak denen herşeyi tüm oyuncular göstere göstere yapıyor. Bir sınavda 3 yanlış 1 doğruyu nasıl götürüyorsa, objektif bakan her oyuncunun gözünde buradaki bir çok yanlış da doğruları siliyor üzgünüm. Savunmaya çalışmanızı anlıyorum ancak, diğerleri de kötülemiyor.

utxc

Üye
Hocam senin dediğin o zaman şu yola çıkıyor.
Mageler oynamasın elle kasmalarına rağmen harpylerde party bulamıyoruz, quest yapamıyoruz?
İkisi de aynı yola çıkıyor. Ayrıca;
Ulan zaten macro kullanan kitle elle xp kasılmayacak kadar az xp veren yerler? Neyin tantanasını yapıyorsunuz?
Macro yapılmasa o slotlar zaten boş kalacak?
Boş yapıyorsunuz sadece konuşmak için. Elle kasılacak en akıl kârı +50 level üstü Shootsayer zaten. 25k altı xp de elle kasılan ağır oyun bilgisi olmayan tiptir.
Ayrıca o slotları biliyorsanız o slotlarda macro kullanan kişilersinizdir veya görev yapamayan.

Kısacası benim gibi 3 günde 60 olabilirsin 50 55 level sonrası full cz de elle kasarsan.
Gidip 5k 10k slotlarda afk kalacaksan kal zaten, macrocular olmasa o slotlar bomboş kalacak.
Buna rağmen 10 channel de apostlar full çekiyor. Daha çok ağlardınız.
yazdıklarından senin KOcu macrocu ve ne söylesek anlamayacağını anladım ve oyundaki izlenimim oyunun %80 i senin gibi. çok yazık çok

Baykahraman

Üye
O mağazadan pot çekip satma olayı çok ama çok kötü oldu. O kadar ön hazırlık yapıp bu detayı atlamak inanılmaz. Bu konuda ki eksi ,oyun yönetimine direk yazar bu acı gerçeği kabul etmek gerekir. Bu oyunda gb nin ilk 5 günkü değerini düşünürsek eğer, o pot olayı ile neler yapıldığını hayal etmek istemiyorum.

pospolit

Üye
keyif için oynuyoruz ve iyi gidiyor şuan. slotlar full daha nolsun

Mikroskop

Üye
şuan pazarda zaten gb gb item toplayanlar dolmuş pot olayının neye yol açtığı belli

Delucia

Üye
O pot olayı tam bir facia yüzlerce m para atlatılmıştır. millet ama şunu unutmayın o pot un mercant a fiyatını yazan buradaki bir yazılımcı bence kötü niyetliyi kendi aralarında aramalılar al gülüm ve gülüm olayı var. Biraz düşünün anlayacaksınız

wattjamez

Üye
Bu kafa yüzünden kaybediyoruz. Fazla toleranslıyız. "Yeni çıktı oyun. Tabii ki sıkıntılar olacak" derken dünyada yeni çıkan her oyunda bu kadar sıkıntı olup olmadığına bakmak gerek. Yeni çıkan bir oyunda elbette ki sıkıntı olabilir ama çıkar çıkmaz bu kadar hata görünce, oyunun ilk resmi sürümünü mü oynuyorum henüz betası mı dedirtmesin bi zahmet.
bu karşılaştırmanın doğru olabilmesi için diğer dünya oyunlarına yapılan yatırımları da baz almak gerekir...

Fischer

Üye
Merhaba,

Yaptığınız bir eleştiri değildir, karalamadır zira olmayan olayları olmuş gibi gösteriyorsunuz. Marketten satın alınan HP ve MP potlarının, oyun içi herhangi bir NPC'ye satışı hiçbir zaman söz konusu olmadı. Eşya dengeleri planlandığı gibi ilerliyor, herhangi bir fazlalık veya eksiklik söz konusu değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt