biz mi yanlış düşünüyoruz yoksa onlar mı doğru

Maraz37

Üye
bunlar iyice kendi ayaklarına sıkıyolarlar solo oyuncu taş yiyecek yine mağazadan alıma yönlerdirmeye çalışılıyor
oyuncu gold kazanamayınca gidip pazardan pupet vb. almayacak o adam pupet vb. almazsa pazardan, mağazadan alanlar da kimseye satamayınca almayı bırakacak
aç gözlüler yüzünden olan yine solo oyuncuya oldu zorla illegale yönlendiriyorlar
diyecek bişi bulamıyorum artık

MaRaKeSH

Üye
Bir bildikleri vardır diyorum kendilerince muhakak hesap etmmişlerdir. Ama biz müşterileri hiç düşünememişler. Herşeyi pustan alalım başından beri savunuyorum bu tezi mana potu da alalım buna da okey. Peki oyun içi itemi coinle alacaksam bunu nasıl alacam. Çözüm basit siteden git çek herkes mutlu. Neyi nasıl düşündüklerini artık düşünemiyoruz bile gerçi neden düşünüyoruz ki oynamana bak dicektir yönetim tamamda oynayamıyorum bunu anlamıyolar.

RickSancheZz

Üye
sonraki gelecek güncellemelerde bunu dengeleyecek bir şey mi gelecek acaba bu kadar tepki göreceklerini tahmin ederek coin azaltımına gitmezlerdi bence

MaRaKeSH

Üye
sonraki gelecek güncellemelerde bunu dengeleyecek bir şey mi gelecek acaba bu kadar tepki göreceklerini tahmin ederek coin azaltımına gitmezlerdi bence

Bir şeyi nerflemeden önce birşey verirsin nerfin sonucu olarak alın düzelttik diyemezsin. Coini azaltamazsın oyun o coinle dönüyor zaten nerden alacak adam itemi. neyle basacak herşey için coin lazım. gate den geçerken, kamp atarken, basma kağıdı alırken, action house kullanırken vs vs. Şey gibi bu insanın su kullanımını kısıtlamak gibi. itemide pustan alalım çözülsün olay kalksın coin bitsin. yada cash karşılığı oyun coin versin.

Maraz37

Üye
Bir şeyi nerflemeden önce birşey verirsin nerfin sonucu olarak alın düzelttik diyemezsin. Coini azaltamazsın oyun o coinle dönüyor zaten nerden alacak adam itemi. neyle basacak herşey için coin lazım. gate den geçerken, kamp atarken, basma kağıdı alırken, action house kullanırken vs vs. Şey gibi bu insanın su kullanımını kısıtlamak gibi. itemide pustan alalım çözülsün olay kalksın coin bitsin. yada cash karşılığı oyun coin versin.
katılıyorum ve ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışıyorum anlam veremiyorum malesef oyun açılırken solo oyuncuda bişiler yapabilcek dendi hala cebimizden yiyoz ayıp yha bu arada yaşım 40 paraya ihtiyacım yok diğer oyun gençliğimin oyunu olduğu için oynuyodum ama pahalı diye bıraktım buraya geldim burasıda aynı yöne evriliyor yavaş yavaş hep pustan bişiler almaya yönlendiriliyoruz malesef

MaRaKeSH

Üye
katılıyorum ve ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışıyorum anlam veremiyorum malesef oyun açılırken solo oyuncuda bişiler yapabilcek dendi hala cebimizden yiyoz ayıp yha bu arada yaşım 40 paraya ihtiyacım yok diğer oyun gençliğimin oyunu olduğu için oynuyodum ama pahalı diye bıraktım buraya geldim burasıda aynı yöne evriliyor yavaş yavaş hep pustan bişiler almaya yönlendiriliyoruz malesef

Aynı kanıdayım cebimden vermeye de razıyım ekip kuruyorum ekip dağılıyor oynayacak adam bulamıyoruz farkında değiller

Bogateg

Üye
8 aydır oynuyorum yemin ediyorum 1 tane pot almadım npc den hep mağazadan , geçen üşenmedim saydım yaklaşık 5k TL sadece pota vermişim

Jackass

Üye
40 Kişi başladık tek kaldım, tekrar topladığım ekiplerde de günlük oyunu bırakanlar var. Ne yapmaya çalıştıklarını hiç anlamadım. Potçu npcsini hiç açmadım bile sigara alır gibi pot alıyorum chara

emrdrc

Üye
Durum bende de aynı... Ama artık almayacağım... Bittiği yerde bırakırım gibime geliyor... Zaten item de düşmüyor... Bu nasıl oyun , bu çark nasıl dönecek düşünen yok :S gariippp....

Genci

Üye
İşten kalan 4-5 saatlik zaman diliminde zindanlarıma girip crystal gibi etkinleri beklemekten başka bişey yapamıyorum artık oyunda. Güncellemeden önce zindanlara girdikten sonra death valley 2 nispeten sakin olduğu için tek başıma farm yapıp oyundaki sürede kendimi oyalabiliyordum ve chara item yapabiliyordum ama şuan gerçekten sadece zindan girip oyundan çıkmak zorunda kalıyorum.

NOT:Bugüne kadar farmdan kazandığım bütün parayı karakterimi güçlendirmek için kullandım sıradan bir mmorpg oyuncusuyum oyunda itemlerin tl değeri ile zerre ilgilenmiyorum ama yapılan güncellemeler oyun zevkindense oyun parasının değerini koruması adına yapılıyor early access bir oyunda böyle olucaksa sonu benzer oyunlara benzeyecek.

Alkoer

Üye
90tl pre alır yavaş yavaş kasarım keyfimi alırım dedim. Şimdi bakıyorum binlerce tl para vermişim oyuna bugüne kadar.

Peki neden vermişim? Pot alayımda skill atayım diye.

Ben zindan da drop aldım üstüme item koydum. Daha sonra heveslenip pus tan düşünmeden alışveriş yaptım ama boş yere. Zindan drop hevesimin kırılmasını engellemiş ama bu drobu yok saysam inanılmaz kötü durumdayım. Farm atıp birşey elde edemedim.

Lady

Üye
Potlar npc'de 100 coins olsun. Pottan para kazanılmasın artık. ticketta atıyorum ama duymuyorlar.

Maximiliantr

Üye
Çok basit, oyunun metası bu derler ister oyna ister oynama. Ne biz yanlış düşüyoruz, nede onların düşüncesi bize göre doğru olmuş olmaz.

SecretRise

Üye
Şahsen 1 aydır oyuna girmiyorum item kilitleme kalkana kadar da girmeyi düşünmüyorum

JohnPlane

Üye
bunlar iyice kendi ayaklarına sıkıyolarlar solo oyuncu taş yiyecek yine mağazadan alıma yönlerdirmeye çalışılıyor
oyuncu gold kazanamayınca gidip pazardan pupet vb. almayacak o adam pupet vb. almazsa pazardan, mağazadan alanlar da kimseye satamayınca almayı bırakacak
aç gözlüler yüzünden olan yine solo oyuncuya oldu zorla illegale yönlendiriyorlar
diyecek bişi bulamıyorum artık
aslında çözümü kendin söylüyorsun, mağaza alışverişi yapmayınca satışlar azalınca ister istemez düşünecekler nerede hata yapıyoruz acaba diye. Solo oyuncu düşmanı bir oyuna dönüştü oyun tamamen.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt