Bize sorun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vuaxx

Üye
Benim değinmek istediğim chatten hakaret ve küfürler bunlar içi bir char ban sistemi düşünüyor musunuz ve bunlara devam eden oyunculara süresiz ban ıp ban ya da donanım ban gibi bir şey yapacak mısınız

AssassinToSneakDOWN

Üye
Son alfa da Minor bastığımızda 240 HP Geliyor , 375 MP gidiyordu ve Minorde Cooldown vardı.
Benim Önerim;
Minor Cooldown Kalkacak , Minore basıldığında 100 hp gelecek 160 mp gidecek. Peki Neden ? Çünkü ortalama 2500-3000 aralığında manaya sahip olan asasın sağ tık minor ile veya elleriyle basarak ortalama 1 mana arasında 2200 2300 civarı minor atabilecek cooldownu kaldırdığınızda normal bir insan bunu deneyerek test edebilir. Ve buda macro kullanan ile macro kullanmayan arasında ki bütün farkı tamamı ile ortadan kalkacak çünkü manaya bastığımızda 2000 mana dolduruyor ve legal bir şekilde 2200 2300 civarı manayı tüketebiliriz.

fyoGGa

Üye
başlığı dün açtınız sorular birikti fakat hala cevap yok rica ediyorum birazcık ilgilenin :/

JackStrap

Üye
Sorry i don't speak turk so here are my questions:

Knight online is still having problem with hacks such as ''KOXP''
1) How will you stop players from hacking??(KOXP),
Since people can use VPN, could you do something to ban permanently ?

To adress my 2nd question:
- Since the community is mostly turkish, i can see lots of big problem for the non-turkish speaking players that can lead them to quit the game due to lack of communication with other players. Language can really affect the gameplay experience.

2) Have you thought about a way to maximize the chance of non-turk players to be able to form a stable and durable community???

Potential problems according to my thoughts:
-There will be an in game voice chat, but since the community will be mostly turkish, i hope that you are making everything you can to accommodate the non turkish speaking people that won't be able to chat with 90% of the players.

Since most of the people will not read forum in ''clan recruitement'' to find a specific server and a specific nation, I fear that the non-turk community will get diluted in many servers and into many different nations. That phenomenon would lead the community to die in the medium-long term.

Do you have a plan to prevent this from happening??
I can take Knight Online for example: Lets say 1000 english players still play the game. They are all on 10 different servers. Not to forget that they are
also split in 2 nation(orc and human).

So, as a new player, i start to play KO on a random server and i pick a random nation. Then, I realize that I can't speak with almost nobody.
So, i can't make friends to play with and i can't communicate in PK/EXP..

So I end up quitting the game because: I can almost never get a good party experience: I get kicked out for not understanding anything, so they add a turkish guy instead.
-The low english population is so diluted among many server and 2 nations that it makes the experience bad for every non turkish players.

That said, if all of the non-turkish players were on the same server at least, it would help so much the community.
-Is it possible to track the IP of the account and automatically put the non-turkish players in a specific server?

Would it be possible to:
- Put Flag beside the name to help recognize non turkish?

Thanks for your time! :)

anil

Üye
Oyunda gerçek anlamda zindanlar ya da raidler olacak mı? (Bir labirent şeklinde ilerlenen, parti ile girilen, sonunda taktiğe dayalı bir boss'un öldürülüp ödül alınan türde)

Kongepal

Üye
Macro kullanılması durumunda kişiye üstünlük sağlayacak yeteneklere bekleme süresi yerine, aktif/pasif olarak eklemeniz daha uygun olabilir. Örnek vermek gerekirse Minor'ü tek tek basıp atmaktansa, bir kere basıp aktif ettiğimizde açık kaldığı her saniye başına otomatik olarak kendi bassın ve manayı tüketsin. Hem oynanışı kolaylaştıracak, hem de macro problemini tamamıyla ortadan kaldıracaktır. Tabi bunun karşılığında verdiği can oranını da kolaylığından dolayı dengeleyebilirsiniz. Böyle bir değişimi düşünüyor musunuz?

Oyun içerisindeki skill barı kendimize göre ayarlayabilirsek çok hoş olur, şahsen 0 a basmaktansa kendi atadığım bir tuşa basmam oynayan kişiye kolaylık sağlar. Örnek vermek gerekirse 0 a basmak yerine "CTRL" tuşuna bir skill atanabilir ve kişiler skill barını kendilerine göre ayarlayabilir. Böyle bir şeyi düşünüyor musunuz?

Son düzenleme:

Armageddon

Üye
Çıktığında sistem gereksinimleri düşer mi? Ekran kartı gereksinimi çok yüksek.

SHADOWZ

Üye
Benim fikrim bu tarz oyunlardaki en önemli şey oyuncunun oynadığı karakter ile bağ kurmasıdır.
Bunun için karakterlerin çekici görünmesi gerekmektedir, mesela bir warriorun heybetli güçlü bi görüntüsü olmalı ama rise henüz bize bunu veremedi . Karakterler yamuk koşuyor skil anımasyonları güzel değildi. Tabiki şu an sadece test ediliyor oyun herşey daha güzel olacak bunada eminim ama lütfen buna dikkat edin bütün oyuncuların en büyük beklentisi karakterine baktığı zaman vaaayyy be diyebilmektir. saygılar iyi çalışmalar.

Ouss

Üye
Global oyuncu kitlesine kendinizi tanıtmak , onlara ulaşmak için neler yapmayı planlıyorsunuz?

HERO

Üye
Priest Attacker icin (Paladin) özel silahlar, zindan, takkilar v.s. düşündünüzmü?

Jerfi

Üye
Alfa-2 açılışı için mart ayını hedef gösterdiniz, bazı sebeplerden aksadı diye açıklama yaptınız. Bunlara anlayış gösterdik fakat nisan ayına girdik artık oyunun açılması ile ilgili başka sorunlar çıkmış olabilir bunları anlayışla karşılayabiliriz. Bir yönetici veya yetkili anlamlı bir açıklama yapsa insanlarda ona göre kendi planları yapsalar gayet mantıklı olur değil mi? Ben günlerdir takip ediyorum forumu ve siteyi siz tamamen sessizliğe büründünüz. Tek beklentim mantıklı bir açıklama oyun ne aşamada, alfa-2 açılması ne durumda net olmasa bile öngörülen bir tarih olmalı.

HERO

Üye
Crowdfounding, maddi yada başka bir şekilde size yardimci ve destekci olabilirmiyiz?

TimarsizSipahi

Üye
Alfa aşamasında çok fazla olumsuz eleştiri aldığınızı biliyorum. Bir çok eksik olmasına rağmen oyundan umutluyum. ancak şunu da söylemek istiyorum ki alfa sürümüne kadar sürekli video yayınlayıp belli aralıklarla heyecanı ve beklentiyi yüksek tuttuktan sonra bir anda sessizliğe bürünüp yazılı açıklamadan öteye gidilmemesi büyük hayal kırıklığı yaratıyor gibi. çok yüksek bütçeli firmalar dahi uzun süren sorunlar yaşayabiliyor bunu bilmek lazım.

çalışmalar hakkında fotoğraf video vb. görüntüler yayınlayıp ilgiyi aktif tutmanız mümkün mü?

Vision

Senior Moderatör
Bu başlık altından sadece sorularınızı iletmeye özen gösterin.

Mykocu

Üye
Görüntü kalitesini neden bu kadar yüksek tutmaya çalıştınız acaba ? Millet 20senelik oyunları oynuyor pek farkeden bir faktör olduğunu düşünmüyorum. Cs nin mesela yeni sürümleri var ama eskileri hala full çekiyo.
Yani en mükemmel görüntü kalitesi yerine 7-8 senelik pc lerin kaldırabilceği bir oyun yapsaydınız performans olarak daha iyi olmaz mıydı ? hem daha çok insan direk başlardı.
Biliyorum bu soruyu sormak için geç kaldım. Belkide şuan ki durum daha iyi ve geleceğe yöneliktir bilemem ama bence o şekilde yapılabilirdi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt