Blacksmithing Mesleğindeki Anlamsız Zorluk

Solyd

Üye
Diğer mesleklerde level atlamak aynı kolaylıkta mı yoksa daha mı zor bilmiyorum ama Blacksmithing mesleğinde gereksiz bir zorluk var.

Örneğin;

Blacksmithing Lv.2 --> Lv.3 için 12.000xp istiyor. Her topladığımız 3 Copper Ore'u işleyerek, 17 Blacksmithing EXP kazanıyoruz.
Yani sadece Lv.3 Blacksmithing'e geçebilmek için bu işlemi 705 kere yapmam gerekiyor.

Bu zorluğun bir manası olmadığı kanaatindeyim ve mümkünse bir tık kolaylaştırılmalı ama çok da kolay ASLA OLMAMALI.

Bunların haricinde Silah, Zırh ve Takı crafting sisteminin bir an önce gelmesi gerekiyor.

ZazaCapitan

Üye
blacksmith ve cooking diğerlerine göre daha zor bu arada haberin olsun 6k 6k artıyor fakat 5 leveldan sonra olması lazım 12k 12k artmaya başlayacak
diğerleri 3k 3k artıyor büyük ihtimalle onlarda 6k 6k artışa geçicekler

Şarapçıoğlu

Üye
Aşçılık ve demircilik biraz daha zor. İstediği xp değil ama üretim yapınca verdiği xp düşük sanırım.

ZazaCapitan

Üye
üretim xp si hepsinde aynı ama dediğim gibi onlar daha zor anladığım kadarıyla blacksmith hem weapon hemde armor craft için gerekli ama carpentry öyle değil belkide ondan zor yapılmış olabilir diye düşünüyorum

Aziz

Üye
Crafting basit olursa, kimse item kovalamaz. Herkes crafting yapar. Unutmayın. Herkes yapmasın ki, yapanların eli güçlensin.

HERO

Üye
Cocking misal olarak zor evet, ama lvl 20+ olanlar var şimdiden bile.

beretta

Üye
Diğer mesleklerde level atlamak aynı kolaylıkta mı yoksa daha mı zor bilmiyorum ama Blacksmithing mesleğinde gereksiz bir zorluk var.

Örneğin;

Blacksmithing Lv.2 --> Lv.3 için 12.000xp istiyor. Her topladığımız 3 Copper Ore'u işleyerek, 17 Blacksmithing EXP kazanıyoruz.
Yani sadece Lv.3 Blacksmithing'e geçebilmek için bu işlemi 705 kere yapmam gerekiyor.

Bu zorluğun bir manası olmadığı kanaatindeyim ve mümkünse bir tık kolaylaştırılmalı ama çok da kolay ASLA OLMAMALI.

Bunların haricinde Silah, Zırh ve Takı crafting sisteminin bir an önce gelmesi gerekiyor.

Son düzenleme:

King_OF__Archer

Üye
hani Kemal Sunal diyor ya: ya bunlar hiç heasp bilmiyor yada hiç dayak yememiş diye

aynen o hesap

0 dan 10 a gelebilmek için 30,375 mlzeme toplamak nedir paşam

işlemler +1 stick üzerinden hesaplanmıştır
1 stick için
3 copper plate gerekir
1 copper plate için 3 copper ore gerekir

yani 1 stick = 3copper plate =9 copper ore

copper plate 16 exp verip 6coins gidiyor
copper stick 32 exp verip 12 coins çekiyor
Opera Anlık Görüntü_2022-05-14_011829_docs.google.com.png

ZazaCapitan

Üye
hani Kemal Sunal diyor ya: ya bunlar hiç heasp bilmiyor yada hiç dayak yememiş diye

aynen o hesap

0 dan 10 a gelebilmek için 30,375 mlzeme toplamak nedir paşam

işlemler +1 stick üzerinden hesaplanmıştır
1 stick için
3 copper plate gerekir
1 copper plate için 3 copper ore gerekir

yani 1 stick = 3copper plate =9 copper ore

copper plate 16 exp verip 6coins gidiyor
copper stick 32 exp verip 12 coins çekiyor
Ekli dosyayı görüntüle 6665
yanlış hesaplamışsın gereken xp kısımlarında 7 leveldan sonra 12k xp artıyor her levelde 36-48-60-72k olarak ilerliyor :D yani düşündüğünden daha zor

King_OF__Archer

Üye
yanlış hesaplamışsın gereken xp kısımlarında 7 leveldan sonra 12k xp artıyor her levelde 36-48-60-72k olarak ilerliyor :D yani düşündüğünden daha zor
ne bileyim ben daha lvl 2 olamadım yukarıda 6k 6k artıyor yazmışsın bu kadar da gaddar olabileceklerini düşünmemiştim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt