Blood Valley Dengesizliği

DURIN_ULAS

Üye
Merhaba kıymetli dostlar,

Yaz aylarının da etkisiyle azalan oyuncu popülasyonu, etkinliklere de yansımaktadır. İlk olarak "Parti" şeklinde Blood Valley etkinliğine girilmesini olumlu karşılamış olsam da, sadece karşı ırkın base bölgesinin önünde PK atmak mecburiyetinde kalıyoruz. Aslında PK atamıyoruz. En az rakiplerimiz kadar bizler de keyif almıyoruz.

Geçmişte olduğu gibi oyun içinde kaynaşma ve kıran kırana mücadele olabilmesi için eski sisteme geçilmesi gerektiğini düşünüyorum. 1450 - 1500 skorla sonuçlanmış Blood Vallet etkinliğini tecrübe etmiş biri olarak, şimdilerde devasa farklar ortaya çıkıyor.

Özellikle haritada sürekli görünmez nesnelere takılma sorunu ekstra keyifsizlik katıyor. (Önceden yoktu.)

Umarım konu hakkında pozitif gelişme yaşanır.

Sevgilerimle.

AsQuA

Üye
Merhaba kıymetli dostlar,

Yaz aylarının da etkisiyle azalan oyuncu popülasyonu, etkinliklere de yansımaktadır. İlk olarak "Parti" şeklinde Blood Valley etkinliğine girilmesini olumlu karşılamış olsam da, sadece karşı ırkın base bölgesinin önünde PK atmak mecburiyetinde kalıyoruz. Aslında PK atamıyoruz. En az rakiplerimiz kadar bizler de keyif almıyoruz.

Geçmişte olduğu gibi oyun içinde kaynaşma ve kıran kırana mücadele olabilmesi için eski sisteme geçilmesi gerektiğini düşünüyorum. 1450 - 1500 skorla sonuçlanmış Blood Vallet etkinliğini tecrübe etmiş biri olarak, şimdilerde devasa farklar ortaya çıkıyor.

Özellikle haritada sürekli görünmez nesnelere takılma sorunu ekstra keyifsizlik katıyor. (Önceden yoktu.)

Umarım konu hakkında pozitif gelişme yaşanır.

Sevgilerimle.
Kanka bizde partiyle giriyoruz son 2-3 bv cok keyifliydi yenildik.1300-1500 gibi skorlarla bitti. Belki bize oyle denk geldi. Ama soyle bir sorun yasadik priestlerimiz partyde tiklamalarina ragmen farkli odalara atiliyor. Anlayamadik nedenini. Nesnelere gelince evet kapi girisinde alakasiz bir kaya yada hicbirsey yokken takilip ilerleyemen kullanicilar bunu son bvlerde sikca yasiyoruz bizde umarim cozume kavusur

Detour

Üye
Ben de solo tıkladığım halde partili bvlere düşüyorum zevk almadığımdan girmiyorum artık

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt